Rica ederimeyvallah bi bakiyorum
yok yine burda benim telefonum zte blade 3 ama yok neyse ilginiz için teşekürler

kardeş yapamadim onu img dosyasi hiç bişey edemedim
Kardesim telefonuna uygun cwm dosyasini bulupkardeş yapamadim onu img dosyasi hiç bişey edemedim
Kardesim telefonuna uygun cwm dosyasini bulup
Telefonun rootlu ise flashify uygulamasiyla recovery yukleyebilirsin
Su konuyu inceleyebilirsin
S3 mini i8190 root ve cwm yükleme (bilgisayara hiç gerek yok) - MaxiCep
Not: telefonuna uygun olan cwm yi kurmalisin
Gereksiz uygulamalar icin cwm yuklemene gerek yok bilmiyorsanda telefona zarar verebilirsin
Root yaptiysan gereksiz uygulamalari kaldirabilirsin
Dikkatli ol once telfonuna uygun cwm yi bulTELEFONUM ROOTLU FLASHİFY YÜKLİCEM TELEFON 4.0.4'TEN BIKTIM ROM YÜKLEMEM GEREK NEYSE BEN FLASHİFY YÜKLEDİM
İNDİRDİM SD KARTIMA MI ATAYİM ŞİMDİIlk versigim linkteki zip doayasini indir twrp nin
Avea inTouch ZTE Blade - Avea inTouch 2 TWRP Recovery v2.6.3.0 - MaxiCep
Burdaki zip dosyasini indir
Hafiza kartina belirli bir klasorun icine at bu img dosyayi sonra flashfiy uygulamasini ac s3 konusundaki yonergeleri takip ederek yukleİNDİRDİM SD KARTIMA MI ATAYİM ŞİMDİ
ATTIM Bİ KLASÖRÜN İÇİNE LAKİN O KONUDA BASKA Bİ PROGRAM BASKA PROGRAMHafiza kartina belirli bir klasorun icine at bu zipli dosyayi sonra flashfiy uygulamasini ac s3 konusundaki yonergeleri takip ederek yukle
Not: telefonunda olusabilecek sorunlardan siz sorumlusunuz ona gore yapin
ZİPLİ DOSYAYİDA İMG DOSYASİNA KOPYALADİM LAKİN BACKUPTA BİSEY ÇİKMADİimg dosyasini indireceksin avea intoch 2 konusundaki
TAMAM ANLADİM ŞİMDİ TEŞEKÜRLERMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Su videodan bak
CHOOSE A FİLE DİYORUMM TELEFON AÇMİYO HAY BÖYLE İŞİNMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Su videodan bak