GM Discovery [PORT][4.4.2] [MIUI v6 - 5.7.23 ] GM Discovery 4-16Gb %99 TÜRKÇE

Sponsorlu Bağlantılar

Miui Romu Nasıl Buldunuz ?

• Çok İyi

Kullanılan: 20 71.4%
  • İyi

Kullanılan: 5 17.9%
  • Normal

Kullanılan: 1 3.6%
  • Kötü

Kullanılan: 0 0.0%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28
sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
sen general mobile yi satin al bence orjinal romundan daha hizli ve daha stabil bu rom. tek tük hatalar var onlar da önemsiz zaten.

@sw33tking
centered clock yukledim ama şebeke ve pilin yeri degisse daha guzel olur garibime gitti
5.5.8 cikmis :D

@Bilgemet
Zamanla Alışıyor insan :) Son Sürüm açıklandı ama dahah yayınlanmadı...

Bilgemet

Üye
daha guncelleme gelmeyecekmi?

NedenLan

Üye
@NedenLan
Aşağıdaki konuda yer alan videoyu baştan sona kadar izle.

romu attım deneme fırsatım olmadı sabah bakarım artık eyvallah usta. bi de fixleri nasıl yapacağım onu sorayım

Son düzenleme:

Bilgemet

Üye
kamerada google kamera yerine eski kamera daha iyiydi sanki

howartha

howartha

Üye
@sw33tking linki yeniler misin? Liňk boş

NedenLan

Üye
Bir türlü Snapchati açamadım kaldırdım tekrar yükledim olmadı eski sürüm kurdum illa güncelle dedi olmuyor

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
Bir türlü Snapchati açamadım kaldırdım tekrar yükledim olmadı eski sürüm kurdum illa güncelle dedi olmuyor

5.5.8 Sürümündeyim. Bende Açıyor.. Kurup Programı açtıktan Sonra Güvenlik uyarılarına "İZİN VER"

NedenLan

Üye
5.5.5 deyim ben yüklerken hiç güvenlik sorunu sormadı bana sadece başta marketten indirirken izin istiyor o kadar. 5.5.8e otadan geçebilir miyim aynı işlemleri yapmak mı lazım

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
5.5.5 deyim ben yüklerken hiç güvenlik sorunu sormadı bana sadece başta marketten indirirken izin istiyor o kadar. 5.5.8e otadan geçebilir miyim aynı işlemleri yapmak mı lazım

OTA yı Recoveryden Direk Flaşla..

Yada Sürüm Değiştirmeden Araçlar Uygulaması > İzinler > İzinler > Uygulamayı Seç > Gerekli İzinleri Ver

Bilgemet

Üye
herzamanki gibi installation aborted

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
İos stili saati kaldırıp orjinal saati getirebilir misin? Fix olarak gelse de isteyen istediği gibi yüklese olmaz mı? Diğer türlü daha iyiydi çünkü

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
5.5.5 sürümdeki MiuiSystemUI.apk yı yeni rom dosyasında aynı dizine at, değişimi onayla, romu yeniden kur.

Yada gelecek haftaki romda düzeltirim.
herzamanki gibi installation aborted

* 16Gb ve sonraki parti cihazlarda
* Hafızaları yer değiştirdiyseniz
* Partition yaptıysanız
* Romdaki dosyalarla oynama yaptıysanız hata alırsınız.

Bugün 5. Kişisin @Bilgemet. Full romu yükle bence. Bu yüzden Ota vemek istemiyorum.

howartha

howartha

Üye
Uygulamalarda doubletaptosleep var çift tiklamayla uyut sanırım fakat bunu etkinlestiremedim nedir bu ??

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamalarda doubletaptosleep var çift tiklamayla uyut sanırım fakat bunu etkinlestiremedim nedir bu ??
Wsm Tool modülüdür. Durum Çubuğuna 2 kez tıklayınca ekranı kilitler.
Ayarlar > Wsm Tools > Modülü aktif et ve telefonu yeniden başlat.

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Bu rom çok güzel ben 5.24 sürümünü kullandim fakat tek sıkıntısı ram kullanımi şimdi giderildi mi bilmiyorum

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Gelecek hafta düzeltirsiniz de orjinal olması daha iyi. Fix olarak verirseniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum :tebessüm:

Üst Alt