Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Faturalıkampanya önerin
Sponsorlu Bağlantılar
deneysim
Üye
Konu Sahibi
kampanya önerin
Aveaya yeni geçtim hangi kampanyaları kullandığızı öğrenebilirmiyim. İnterneti bol paket önerilerinizi bekliyorum.
gıwıliler
Üye
faturalı kamu mega - 4 gb ınternet 5000 avea 1000 her yone dakika 1000 sms
deneysim
Üye
Konu Sahibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu paket hakkındaki fikirlerinizi öğrenme. Istiyorum. Sizce nasıl..
sınırsızmı . faturasız için mi bu yanı sadece ınternet var demi
serdar_gs
Üye
Bu günlerde bi kampanyalı tarifede ben bakıyorum. Hali hazırda full artı full 500 kullanıyorum ama taahütüm bitmiş geçen mesaj geldi 10 tl indirimle kullanmaya devam etmek için 3 gün içinde evet yazıp gönderin diye iş yoğunluğu unuttum süre geçti. 23 lira gibibi ücret ödüyordum. Şimdi paketlere baktım 35-45 arası hepsi adam gibi birşey bulamadım. 500 dk 5000 mb 2 gb sınırsız interneti olan maximum 30 tl bulabilirsem bi kampanya falan alacam. 750 dk 5000 msj 3 gb int 35 tl paket önerdiler ondada 3 gb sonrası paket aşım 100 mb için 5 lira yazıyor tee.
Bu günlerde bi kampanyalı tarifede ben bakıyorum. Hali hazırda fu ll artı fu ll 500 kullanıyorum ama taahütüm bitmiş geçen mesaj geldi 10 tl indirimle kullanmaya devam etmek için 3 gün içinde evet yazıp gönderin diye iş yoğunluğu unuttum süre geçti. 23 lira gibibi ücret ödüyordum. Şimdi paketlere baktım 35-45 arası hepsi adam gibi birşey bulamadım. 500 dk 5000 mb 2 gb sınırsız interneti olan maximum 30 tl bulabilirsem bi kampanya falan alacam. 750 dk 5000 msj 3 gb int 35 tl paket önerdiler ondada 3 gb sonrası paket aşım 100 mb için 5 lira yazıyor tee.
kamu hattı kullanan birinden referans olmasını iste onun numarasını aveav bayınde referans gostertip alabiliyorsun ben babamdan referans aldım çok iyi tarife