Uygulama Google Play Store Durduruldu Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Google Play Store Durduruldu Sorunu
Son günlerde hiçbir uygulama yükleyemez oldum. Google play normal çalışıyor bir uygulama yüklemek için uygulamaya girip yükle diyorum ve sonuna kadar normal bi şekilde indiriyor uygulamaya tam yüklemeye geçeceksen Google Play Store Durduruldu diye hata alıp kapanıyor ve uygulamada yüklenmiyor.
Anlayan kimse yokmu?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Veri temizle yada guncellemeleri kaldir yaptin mi?

manyax2007

manyax2007

Üye
ayarlar>uygulamalar>uygulama tercihlerini sıfırla yap cihazı kapat aç düzelmesi lazım

mabdussamed

mabdussamed

Üye
tüm uygulamalarda googleın geçtiği ne kadar uygulama varsa verilerini temizle ve cihazını yeniden başlat

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
İnstaller ayri birsey bu ana dosya
Ben genelde installer ile yukluyorum modlu olarak
Hem google play in hem google play hizmetlerinin verilerini temizlerim bu google play i yukledim ancak yine ayni

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Hem google play in hem google play hizmetlerinin verilerini temizlerim bu google play i yukledim ancak yine ayni

Google play kurulum dosyasını system/priv app klasorunden silip yerine verdigim apk yi koy ve izinleri
rw-r-r olarak duzenleyip cihazi yeniden baslat.

thecentilmen

thecentilmen

Üye
Bu hatayı almadan önce telefonun romunu mu yeniledin ya da telefonunu rootladın mı ??

Son düzenleme:
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

İnstaller dosyasini likten indirebilirsin.

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Root varsa Google playden root Explorer indir ve system etc içindeki host dosyasını bul sil teli yeniden başlat düzelir.

baskahmet

baskahmet

Üye
Aynı sorun daha yeni bendede oldu google play store güncelledim çözüldü

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Valla o kadar sey denedim yinede duzelmedi. Inatlasti benle resmen. Bende odinle romu tekrar bastan kuruyorum en temizi kafa rahat olsun.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi arkadaşın s4 telefonu aynı hatayı veriyordu. Host dosyasını sildim tekrar başlattım düzeldi.
Benim ki degisik bir hata be yaptiysam olmadi. Hosts dosyasinida sildim. Uygulama tercihlerini sifirlayip verileri temizlediginde duzelirdi normalde ama bu sefer baya inatci cikti.

• Beğen
Tepkiler: silivriserdar
thecentilmen

thecentilmen

Üye
en sağlam çözüm telefonun için uygun bir rom yükle....

Takipçi Satın Al

Üst Alt