Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sistem hatası 2015
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kelv1n
Üye
Konu Sahibi
sistem hatası 2015
Lumia 820 cihazımda ie de sitelere girdiğimde sistem hatası telefonunuz modası geçti gibi uyarılar verip başka reklamlı sitelere yönlendiriyor bunu nasıl çözebilir ?
Lumia 820 cihazımda ie de sitelere girdiğimde sistem hatası telefonunuz modası geçti gibi uyarılar verip başka reklamlı sitelere yönlendiriyor bunu nasıl çözebilir ?
oha modası geçti...? keserim lan o siteyi
takma kafaya veri tasarrufunu yükseğe al, geçmiş temizle, ayarları değiştir en olmadı çek bi format muhtemelen geçer
oha modası geçti...? keserim lan o siteyi
takma kafaya veri tasarrufunu yükseğe al, geçmiş temizle, ayarları değiştir en olmadı çek bi format muhtemelen geçer
bütün programlar gidicek yedekleme almak lazım uda uzun sürer yarın iş güç var nasıl hallederiz
Kaworu Nagisa
Üye
veri tasarrufunu yükseğe ayarla
geçmişi ve çerezleri falan sil reklam seçeneklerini değiştir (ayarlardan reklam kimliğinden)
aklıma gelenler bunlar daha önce buna benzer bi olayla karşılaşmamıştım (ne kendim nede buralarda)
mesela maxicepforum yazıorm reklama atıoyor siteye yönlendirmiyor başka bişi yapamıyorum ie hariç diğerlerindede oluyor uc mesala
Live title clock 8.1 die saat uygulamasını yükledikten sonra oldu sanırım bu lanet şey
mesela maxicepforum yazıorm reklama atıoyor siteye yönlendirmiyor başka bişi yapamıyorum ie hariç diğerlerindede oluyor uc mesala
Live title clock 8.1 die saat uygulamasını yükledikten sonra oldu sanırım bu lanet şey
tuhaf wpde öyle kafasına göre davranan uygulama olmaz ama sadece uc gibi tarayıcılarda oluyor demişsin belkide alternatif tarayıcıda reklam yetkisi vardır
Arkadaşım bu olay modem virüsüne benziyor. Yukardaki arkadaşların telefon için söylediklerini yap. Geçmiş, çerez vs. Sonra telefonunu kapatıp benzerini o modemin bağlı olduğu pc de de yap. Sonra modemini de sıfırla. Sonra Hepsini yeniden başlat.
Arkadaşım bu olay modem virüsüne benziyor. Yukardaki arkadaşların telefon için söylediklerini yap. Geçmiş, çerez vs. Sonra telefonunu kapatıp benzerini o modemin bağlı olduğu pc de de yap. Sonra modemini de sıfırla. Sonra Hepsini yeniden başlat.
1 numaralı sorun çözme yöntemi budur işte,
Bilgisayarda da, telefonda da böyledir..
Sorun olduğu zaman ilk yapılacak şey geçici bir reset kombinasyonu ve yeniden açılış )