Bilgisayarımda işlem yapamıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarımda işlem yapamıyorum.
Ne olduysa arkadaşımın hard discini takmamla başladı. Antivirüs programı kuramıyorum. Kurulu programlara giremiyorum. Resimdeki hatayı alıyorum. Regedite giremiyorum vs.

Format atmayı çok denedim 2 tane dvd ile denedim format da atılmıyor. Ne yapacağım şimdi
Ne olduysa arkadaşımın hard discini takmamla başladı. Antivirüs programı kuramıyorum. Kurulu programlara giremiyorum. Resimdeki hatayı alıyorum. Regedite giremiyorum vs.

Format atmayı çok denedim 2 tane dvd ile denedim format da atılmıyor. Ne yapacağım şimdi

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Sistem geri yükleme yapabiliyorsan yap.

Adilx05

Adilx05

Üye
Resim Görünmüyoda Nasıl Yani Format Atılmıyo ?

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Benim işletim sistemim XP'de şöyle. Monitörün sol alt kısmında sırasıyla Başlat/Programlar/Donatılar/Sistem araçları/Sistem geri yükleme'ye tıklayıp bilgisayarın sağlam çalıştığı bir tarihe tıklayıp sistem geri yükleye tıklıyorsun, acele etmeden sonucu bekliyorsun. Senin işletim sistemin Win7 veya 8 ise onda da durum buna benzer olabilir. Sistem geri yükleme de yapmıyorsa bilgisayarcıya gitmen gerekecek.

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
Win 7 deneyeyim yarin. Olmadi idareten bi kasa bulacagim

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
Bi de ayrica torrent programini acmiyor. Tıkıyorum otomatik 1 saniyede kapatiyor kendini o nedendir

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
Yaptim ama duzelmedi. Baska torrent programi denedim olmadi. Baska program denedim 1-2 tanesini aciyor. Digerleri kapanıyor
Diğer programlar gibi sistem geri yükleme de basıyorum açılır gibi oluyo otomatik kapanıyor

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Bence kendini daha fazla yorma, bir bilgisayarcıya git.

Alihansd

Alihansd

Üye
arkadaşım nası format atamıyosunki? bi yerden format veya ürün kurtarma cdsi temin et biostan ayarla devam et, veya hard diske imaj attır

cihanata_1

cihanata_1

Üye
bilgisayarcıya git:oke:

Alihansd

Alihansd

Üye
Ben bilgisayarcıyım zaten kardeşim, ctrl alt delete yap işlemlere gel yeni işleme tıkla explorer.exe yaz düzelcekmi

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
Alihansd

Alihansd

Üye
durdurup yeniden aç

cLeaninG

cLeaninG

Üye
Güvenli mod açılıyormu (büyük ihtimal başlangıç f8)
Ayrıca win7 CD inde bozuk olabilir

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
2 tane dvd denedim. Ayrica arkadas benim de öyle olmuştu hard disc yanmis dedi

cihanata_1

cihanata_1

Üye
2 tane dvd denedim. Ayrica arkadas benim de öyle olmuştu hard disc yanmis dedi
en baştan düşünmeliydin taktığın donanım bu kadar sorun çıkartıyorsa o donanımda bir sorun vardır hard diski değiştir:)

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
en baştan düşünmeliydin taktığın donanım bu kadar sorun çıkartıyorsa o donanımda bir sorun vardır hard diski değiştir:)
sadece bu parçayı mı alacağım

Üst Alt