İpucu Çift şebeke antenli akıllı telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Çift şebeke antenli akıllı telefonlar
İki adet şebeke anteni olan akıllı telefonlar 2 kat daha mı iyi çekiyor sizce ? Örnek verecek olursak Huawei G7 de çift anten özelliği varmış bu telefonun çekim kalitesi nasıl ? kullanan arkadaşlar cevap yazarsa memnun olurum...

deadhmachine

deadhmachine

Üye
G7 kullanıyorum çekim kalitesi evet güzel ama benim fark ettiğim tek nokta annemde avea hat kullanıyor bende annemin telefonu cekmiyorken benim telefonum çekiyor ankara metroda

Edit: bu arada annem s3 kullanıyor

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
G7 kullanıyorum çekim kalitesi evet güzel ama benim fark ettiğim tek nokta annemde avea hat kullanıyor bende annemin telefonu cekmiyorken benim telefonum çekiyor ankara metroda

Edit: bu arada annem s3 kullanıyor
demekki çift antenin büyük bir etkisi var ayrıca ben lg l9 kullanıyorum çekimi kötünün iyisi kuzenim s3 mini kullanıyor o daha az çekiyor.

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Hocam hani kıyaslama yapma gereği duymadım açıkçası hic ama dediğim gibi gözüme çarpan bu sadece :)

MaxipmaN

Üye
Note2 falan nasıldır nerden öğreneceğim

Polymath

Polymath

Üye
Huawei g7de akilli anten teknolojisi var. Telefonun kolay çektiği zorlanmandigi yerlerde tek anten ama zorlandigi yerlerde çift anten çalışıyor. Cift anten calisirken sar degeri 1.4lere çıkabiliyor. Ama normal sartlatda yarisi kadar. Çekim gücü oldukça iyidir

• Beğen
Tepkiler: deadhmachine
messevim

messevim

Üye
En iyisi 1110 almak. G2 ve note 2 nin çekmediği yerlerde 2 çizgiye kadar cikabiliyor.

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Huawei g7de akilli anten teknolojisi var. Telefonun kolay çektiği zorlanmandigi yerlerde tek anten ama zorlandigi yerlerde çift anten çalışıyor. Cift anten calisirken sar degeri 1.4lere çıkabiliyor. Ama normal sartlatda yarisi kadar. Çekim gücü oldukça iyidir
bilgi için teşekkürler...
bilgim yok o konuda...
En iyisi 1110 almak. G2 ve note 2 nin çekmediği yerlerde 2 çizgiye kadar cikabiliyor.
eski telefonum nokia n78 di android telefonların 3g de bir çizgi çektiği yerde 3 çizgi çekiyordu.ne yazıkki şimdiki akıllı telefonlarda şebeke çekim gücü çok zayıf...

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

Üst Alt