Xposed Installer v3.0 alpha 3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Dark-Evil ve RowneSM
Dark-Evil

Dark-Evil

Üye
Desteği beklemek yerine 5.0 kullanmayı denesen ? Programlar(Genelde kullandıklarımız) 5.1'e destek verdikten sonra geçsen ?
5.0 kullanmak istemiyorum çünkü aosp 5.0 çok kötüydü kasmayı heryerde hissediyordum ama 5.1 ona göre daha hızlı olduğu için geçmek istemiyorum. zaten en geç 1 aya çoğu uygulama 5.1'e desstek verir , 5.0'da öle olmuştu.

RowneSM

RowneSM

Üye
5.0 kullanmak istemiyorum çünkü aosp 5.0 çok kötüydü kasmayı heryerde hissediyordum ama 5.1 ona göre daha hızlı olduğu için geçmek istemiyorum. zaten en geç 1 aya çoğu uygulama 5.1'e desstek verir , 5.0'da öle olmuştu.

Şahsen bizde bir problem yok 5.0 da.

UçanOsman

UçanOsman

Üye
5.0 bir ara geçmişdim telefon açıldı yüklendikten sonra menüde bile kasıyordu stabillik 0

• Beğen
Tepkiler: Dark-Evil
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

Sende vur dedik öldürdün neredeyse fark yok romda gittin sistemi cokerttin yani :)
Bir iki yerine secenekler eklenmis o kadar.

• Beğen
Tepkiler: Dark-Evil ve RowneSM
Dark-Evil

Dark-Evil

Üye
Sende vur dedik öldürdün neredeyse fark yok romda gittin sistemi cokerttin yani :)
Bir iki yerine secenekler eklenmis o kadar.
:D , yenilik olarak zaten neredeyse çok az fark var , bildirim çubuğunda wifi de ayarlara gitmeden değiştiriyosun bide Bluetooth , birde animasyonlar değişmiş , hızda farkı var ama yani 4.4 kitkattaki stabilite'yi sonunda tekrar eklemişler :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
UçanOsman

UçanOsman

Üye
:D , yenilik olarak zaten neredeyse çok az fark var , bildirim çubuğunda wifi de ayarlara gitmeden değiştiriyosun bide blutut (yazamadım :D) , birde animasyonlar değişmiş , hızda farkı var ama yani 4.4 kitkattaki stabilite'yi sonunda tekrar eklemişler :)
Bluetooth :)

• Beğen
UçanOsman

UçanOsman

Üye
Şu Xposed'ı bi deneyemedim gitti içime sindi :bilmm

RowneSM

RowneSM

Üye
  • Beğen
UçanOsman

UçanOsman

Üye
Bakın yanlış anlamayın ama, 5.0 kullanmak daha iyi. Genel root ile kullandığımız programlar 5.1 e uyarlanınca geçişi zaten yaparız.
yok yanlış anlama durumu olmaz üşeniyorum o yüzden :D

• Beğen
Dark-Evil

Dark-Evil

Üye
Bakın yanlış anlamayın ama, 5.0 kullanmak daha iyi. Genel root ile kullandığımız programlar 5.1 e uyarlanınca geçişi zaten yaparız.
evet dediğinizde haklısınızda benim en nefret ettiğim sürüm oldu o :D , ilk yüklediğimde neydi o sürüm öle hiçbirşey çalışmıyor herşey atıyor bugta , hiçkimse doğru düzgün destek vermemişti :D , 2 ay ben bekledim bunuda 1 ay beklerim yeterki hızlı olsun :)

UçanOsman

UçanOsman

Üye
bu aralar hiç bi roma ısınamadım buna bi ısındım hoşuma gidiyor arayüz felan bi tek eksisi ls'deki gibi arayüz ekleselerdi Cyanogenmod ekibi ace 2 ye official port verse güzel olur aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt