Bahadir_fb
Üye
Birşey daha soracam
Xposed / Modüller - Xposed Installer v3.0 alpha 2 (for Android 5.1 only!) - MaxiCep
burada android 5.1 'li yazmışsınız , bu çalışıyor mu yoksa uyumsuz mu?
Oyle yaziyor ama calismiyor
Birşey daha soracam
Xposed / Modüller - Xposed Installer v3.0 alpha 2 (for Android 5.1 only!) - MaxiCep
burada android 5.1 'li yazmışsınız , bu çalışıyor mu yoksa uyumsuz mu?
Desteği beklemek yerine 5.0 kullanmayı denesen ? Programlar(Genelde kullandıklarımız) 5.1'e destek verdikten sonra geçsen ?

5.1-5.0 Arasında Artıları eksileri nedir ?Bende xposed çalışmıyor diye 5.0 gectim![]()
Bende xposed çalışmıyor diye 5.0 gectim![]()
Yani bu şekilde daha mantıklı programdan mahrum kalamam ben 
5.0 kullanmak istemiyorum çünkü aosp 5.0 çok kötüydü kasmayı heryerde hissediyordum ama 5.1 ona göre daha hızlı olduğu için geçmek istemiyorum. zaten en geç 1 aya çoğu uygulama 5.1'e desstek verir , 5.0'da öle olmuştu.Desteği beklemek yerine 5.0 kullanmayı denesen ? Programlar(Genelde kullandıklarımız) 5.1'e destek verdikten sonra geçsen ?
5.1-5.0 Arasında Artıları eksileri nedir ?
5.0 kullanmak istemiyorum çünkü aosp 5.0 çok kötüydü kasmayı heryerde hissediyordum ama 5.1 ona göre daha hızlı olduğu için geçmek istemiyorum. zaten en geç 1 aya çoğu uygulama 5.1'e desstek verir , 5.0'da öle olmuştu.
diğer sürümleri bilemiycem ama benim kullandığım 5.0-5.0.1 çok sorunluydu.Şahsen bizde bir problem yok 5.0 da.
5.0 kullanmak istemiyorum çünkü aosp 5.0 çok kötüydü kasmayı heryerde hissediyordum ama 5.1 ona göre daha hızlı olduğu için geçmek istemiyorum. zaten en geç 1 aya çoğu uygulama 5.1'e desstek verir , 5.0'da öle olmuştu.

Geliştiriciyle alakalı olan bir problem olabilirde, konu fazla dağıldı sanki5.0 bir ara geçmişdim telefon açıldı yüklendikten sonra menüde bile kasıyordu stabillik 0

Aynen öyle sonuna kadar hak veriyorum.Sende vur dedik öldürdün neredeyse fark yok romda gittin sistemi cokerttin yani
Bir iki yerine secenekler eklenmis o kadar.
MuhtemelenGeliştiriciyle alakalı olan bir problem olabilirde, konu fazla dağıldı sanki![]()
Sende vur dedik öldürdün neredeyse fark yok romda gittin sistemi cokerttin yani
Bir iki yerine secenekler eklenmis o kadar.
, yenilik olarak zaten neredeyse çok az fark var , bildirim çubuğunda wifi de ayarlara gitmeden değiştiriyosun bide Bluetooth , birde animasyonlar değişmiş , hızda farkı var ama yani 4.4 kitkattaki stabilite'yi sonunda tekrar eklemişler 
Bluetooth, yenilik olarak zaten neredeyse çok az fark var , bildirim çubuğunda wifi de ayarlara gitmeden değiştiriyosun bide blutut (yazamadım
) , birde animasyonlar değişmiş , hızda farkı var ama yani 4.4 kitkattaki stabilite'yi sonunda tekrar eklemişler
![]()

tamam düzelttimBluetooth![]()

Bakın yanlış anlamayın ama, 5.0 kullanmak daha iyi. Genel root ile kullandığımız programlar 5.1 e uyarlanınca geçişi zaten yaparız.Şu Xposed'ı bi deneyemedim gitti içime sindi![]()
yok yanlış anlama durumu olmaz üşeniyorum o yüzdenBakın yanlış anlamayın ama, 5.0 kullanmak daha iyi. Genel root ile kullandığımız programlar 5.1 e uyarlanınca geçişi zaten yaparız.

evet dediğinizde haklısınızda benim en nefret ettiğim sürüm oldu oBakın yanlış anlamayın ama, 5.0 kullanmak daha iyi. Genel root ile kullandığımız programlar 5.1 e uyarlanınca geçişi zaten yaparız.
, ilk yüklediğimde neydi o sürüm öle hiçbirşey çalışmıyor herşey atıyor bugta , hiçkimse doğru düzgün destek vermemişti
, 2 ay ben bekledim bunuda 1 ay beklerim yeterki hızlı olsun