Karşılaştırma Sizin Tercihiniz Hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    24
vavavom

vavavom

Üye
    Konu Sahibi
Sizin Tercihiniz Hangisi
Evet arkadaslar dun Lg G4 tanitildi modeli begendiniz mi? Gorus ve onerileriniz neler ? Sizin favori telefonunuz hangisi ve neden? Ve oy kullanmayi unutmayin ☺

yeumyang

yeumyang

Moderator
telefon almadan önce telefonu inceler sonra alırım yukarıdaki telefonları incelemedim ama tasarım olarak s6 yı tercih ederdim

vavavom

vavavom

Üye
    Konu Sahibi
Aslinda vereceginiz cevaplar bana yardimci olacak

yeumyang

yeumyang

Moderator
henüz global pazar için z4 tanıtılmadı bence z4 tanıtılınca karar verin derim cihazları karşılaştırırsınız yorumları okursunuz sonra gider birini alırsınız

mrzstyl

mrzstyl

Üye
ben htc'ciyim hem aryüzü hem tasarımı çok hoşuma gidiyo ki m9 un özellikleride iyi #htconem9

vavavom

vavavom

Üye
    Konu Sahibi
Aslında ben G4 S6 bide Iphone 6 Plus arasinda kaldim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bana göre içlerinde en güzeli S6 Edge. Estetik olarak çok hoş tasarımı var ve piyasada tek çift taraflı ekranı var. Daha sonrasında M9'u tercih ederim çünkü günde minimum 3-4 saat müzik dinlerim.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Sırf diğer cihazları sevmediğime direkt Z4 dedim :ehe Şaka bir yana Z4 bomba gibi olacak.

Luck Star

Luck Star

Üye
tasarım performans kalite = LG G4 fazla tartışmaya gerek yok bence ısınmayan yeni nesil işlemci yaptılar, işlemciden anlamayan insanlar kalkıp s810dan düşük performanslı işlemci ile çıkarılır mı telefon diyorlar sadece gülüyorum halbuki performans aynı + batarya daha iyi :)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
Invoke

Invoke

Üye
Z4'ün global versiyonunun henüz tanıtılmadığını hatırlamak isterim.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli

Emre

Üye
Iphone 6 plus

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Xperia Z4'ün global versiyonu ile tanıtılmış olan Japonya versiyonu arasında ne kadar fark olabilir ki ? Xperia Z4 benim gözümde sınıfta kaldı biraz Sony'nin konsept çizimleri süperdi ama kullanmamışlar hiç hangi akla hizmetse artık ha gene harika cihaz Z4 ama Z2 kullanan birisi olarak Z4 hiç de çekici gelmedi zaten Z4 kullanıyormuşum gibi. Ancak Xperia P2 söylentileri var doğru çıkarsa S810'lu efsane bir cihaz geliyor diyebiliriz Sony'den. Konuya dönersek Galaxy S6 Samsung'un dönüm noktası bir model bence ve alırsan pişman etmez.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
byAndroid

byAndroid

Üye
S6 yada edge modeli bu senenin kralı bence

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
bu anketin sonu gelmez :) ki konu sahibi de anket gidişatına göre cihaz almayacağıda bir gerçek :) milyoncu konularda görüşmek üzere :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ben aralarından birini alacak olsam iPhone 6 Plus alırım.

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
Seglopsi

Seglopsi

Üye
S6 edge veya Iphone 6 Plus ikisi suanda rakipsizler benim nazarimda.