Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KarşılaştırmaSizin Tercihiniz Hangisi
Sponsorlu Bağlantılar
vavavom
Üye
Konu Sahibi
Sizin Tercihiniz Hangisi
Evet arkadaslar dun Lg G4 tanitildi modeli begendiniz mi? Gorus ve onerileriniz neler ? Sizin favori telefonunuz hangisi ve neden? Ve oy kullanmayi unutmayin ☺
yeumyang
Moderator
telefon almadan önce telefonu inceler sonra alırım yukarıdaki telefonları incelemedim ama tasarım olarak s6 yı tercih ederdim
vavavom
Üye
Konu Sahibi
Aslinda vereceginiz cevaplar bana yardimci olacak
yeumyang
Moderator
henüz global pazar için z4 tanıtılmadı bence z4 tanıtılınca karar verin derim cihazları karşılaştırırsınız yorumları okursunuz sonra gider birini alırsınız
mrzstyl
Üye
ben htc'ciyim hem aryüzü hem tasarımı çok hoşuma gidiyo ki m9 un özellikleride iyi #htconem9
vavavom
Üye
Konu Sahibi
Aslında ben G4 S6 bide Iphone 6 Plus arasinda kaldim
teknolojibaronu
Üye
Bana göre içlerinde en güzeli S6 Edge. Estetik olarak çok hoş tasarımı var ve piyasada tek çift taraflı ekranı var. Daha sonrasında M9'u tercih ederim çünkü günde minimum 3-4 saat müzik dinlerim.
BRKTNL
Üye
Sırf diğer cihazları sevmediğime direkt Z4 dedim Şaka bir yana Z4 bomba gibi olacak.
Luck Star
Üye
tasarım performans kalite = LG G4 fazla tartışmaya gerek yok bence ısınmayan yeni nesil işlemci yaptılar, işlemciden anlamayan insanlar kalkıp s810dan düşük performanslı işlemci ile çıkarılır mı telefon diyorlar sadece gülüyorum halbuki performans aynı + batarya daha iyi
Invoke
Üye
Z4'ün global versiyonunun henüz tanıtılmadığını hatırlamak isterim.
Emre
Üye
Iphone 6 plus
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Xperia Z4'ün global versiyonu ile tanıtılmış olan Japonya versiyonu arasında ne kadar fark olabilir ki ? Xperia Z4 benim gözümde sınıfta kaldı biraz Sony'nin konsept çizimleri süperdi ama kullanmamışlar hiç hangi akla hizmetse artık ha gene harika cihaz Z4 ama Z2 kullanan birisi olarak Z4 hiç de çekici gelmedi zaten Z4 kullanıyormuşum gibi. Ancak Xperia P2 söylentileri var doğru çıkarsa S810'lu efsane bir cihaz geliyor diyebiliriz Sony'den. Konuya dönersek Galaxy S6 Samsung'un dönüm noktası bir model bence ve alırsan pişman etmez.
byAndroid
Üye
S6 yada edge modeli bu senenin kralı bence
Mesut Aktaş
Co-Admin
bu anketin sonu gelmez ki konu sahibi de anket gidişatına göre cihaz almayacağıda bir gerçek milyoncu konularda görüşmek üzere