A101'de Full HD Uydu Alıcısı + WiFi Adaptör

Sponsorlu Bağlantılar

Locked1

Locked1

Üye
    Konu Sahibi
A101'de Full HD Uydu Alıcısı + WiFi Adaptör

30 Nisan Perşembe tüm A101 marketlerde Hometech HT 1200 SE uydu alıcısı ve USB WiFi Adaptör sadece 89,95 TL!

• Beğen
Tepkiler: gokhan1992

biltek

biltek

Üye
sadece wi-fi adaptör olsa daha iyi olurdu

emreli01

emreli01

Üye
Wifi adabtoru nasıl verdiği marka ve kalitesi bilginiz var mi

Locked1

Locked1

Üye
    Konu Sahibi
Wifi adabtoru nasıl verdiği marka ve kalitesi bilginiz var mi

hocam valla marka sağlam, hometechin arkasında aral duruyor.

adaptör olarak iyi olduğunu okudum forumlarda, birde çipsetinden dolayı farklı markaların adaptörü uyuşmuyormuş bu tür uydu cihazlarıyla yani ikisi bir bu fiyata güzel olmuş.

emreli01

emreli01

Üye
Mesela bunu masaüstünde kullanmak istiyorum kaç metredeki sinyalleri gorebilir sizce

0MG90

0MG90

Üye
Wifi adaptör ayrı olsaydı iyiydi

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Almak isteyenlere şimdiden hayırlı olsun.

UçanOsman

UçanOsman

Üye
Bizde next next star var

UçanOsman

UçanOsman

Üye
Birde tivibu

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Masaustunden aldigi kablolu interneti kablosuz olarak yay...yok bu yapamaz o isi sanirim.

emreli01

emreli01

Üye
alınırmı sizce arkadaşlar adaptör için ?????

forever_zest

Üye
Wifi destekli yazıyor demekki internet olayına var

SpyChef

SpyChef

Üye
Vay bee yarın gidip bakayım bi

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Arkadaşlar biri bilgilendirebilir mi bu uydu alıcısı sadece resimdeki siyah kutudan ibaret mi eski tüplü televizyonlara taksak anten ihtiyacı olmadan kanalları net bir şekilde izletir mi ona göre almayı düşünüyorum.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Antensiz calisir mi hic tuplu tv ye taktiktan sonra bi anlami yok 30 liralik minilerden al :D

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Tüplü televizyonlarda HDMI girişi olmadığı için hd çıkaracağını sanmıyorum. Uyduda belli kanallar sadece hd onun dışında aynı bizde metro'dan almıştık kendi HDMI kablosu pek iyi değil altın uçlu değil sanırım o yüzden dilerseniz daha sonrasında değiştirebilirsiniz kabloyu ama fiyat olarak güzel normalde kipa metro Carrefour da 100 lira

Üst Alt