Lolipop by Jacksoon

Sponsorlu Bağlantılar

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
Lolipop by Jacksoon

Not:Alıntıdır.Kesinlikle üzerinde herhangi bir oynama yapılmamıştır.Saygılarımla...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Darqos, akifd, @Safak ve 1 kişi daha

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Biraz daha açıklayıcı olmalısın arkadaşım.

azattt

azattt

Üye
ayarlara girdiğimde ekran bembeyaz gözüküyor bişey belli olmuyor nden öyle oldu anlamadım

adanalı1

adanalı1

Üye
Symbian ölmez :yuruteşekkürler kardeşim :)

oguzxw

oguzxw

Üye
C6-01 Kullanıyordum Eskiden Şimdi S4 Mini Ama C6 Şarz Süresi Felan Efsaneydi Harika Bir Telefondu Şuan Evde Kenarda Duruyo Özlemiyoda Degilim Ha Telefonu :/

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Kullanıyordum Eskiden Şimdi S4 Mini Ama C6 Şarz Süresi Felan Efsaneydi Harika Bir Telefondu Şuan Evde Kenarda Duruyo Özlemiyoda Degilim Ha Telefonu :/
eskilerin yeri başka olur

• Beğen
Tepkiler: oguzxw
@Safak

@Safak

Üye
Symbian Candir Gerisi Patlican :)

• Beğen
Tepkiler: polattt47
Eduardo58

Eduardo58

Üye
Valla bu @Jacksoon arkadaş her kimse Symbian a tema olayında devrim yapabilecek nitelikte toplama temalar yapıyor ama iyi de uyduruyor helal olsun :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
Valla bu @Jacksoon arkadaş her kimse Symbian a tema olayında devrim yapabilecek nitelikte toplama temalar yapıyor ama iyi de uyduruyor helal olsun :)
symbian gönül vermiş bir insan inşallah tema yapmaya devam eder

asigsasi

asigsasi

Üye
böyle bir yapımcı yok dert etme ben neyin ne olduğunu biliyorum :)

asigsasi

asigsasi

Üye
hiç de komik degil kendi adımı kullansam resmen beni aşağılıyorsun

hiç de komik degil kendi adımı kullansam resmen beni aşağılıyorsun bunda da aynı şekilde
ben burada herhangi bir kötü içerikli mesaj görmedim :) sana daha önce de demiştim istek konusu açarak istekleri yapabilir sin :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt