Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Beyler ne diyonuz yüklim mi Lollipop ?
Beyler ne diyonuz yüklim mi Lollipop ?

mamibaba5234

Üye
Tesekkurler kardesim.Sayende ikna oldum simdi karneli flaslicam ama teli brick etmis bazi arkadaslar.Bide sundan korkuyom karneli flasladiktan sonra brick olup recoverye gelmzezse nanayi yerim :) bôyle bisey mümkunmu acaba.Bide karneli 5.1 kurcam demi.Link verirsen iyi olur.yanlis bisey yapmak istemem

UçanOsman

UçanOsman

Üye
Tesekkurler kardesim.Sayende ikna oldum simdi karneli flaslicam ama teli brick etmis bazi arkadaslar.Bide sundan korkuyom karneli flasladiktan sonra brick olup recoverye gelmzezse nanayi yerim :) bôyle bisey mümkunmu acaba.Bide karneli 5.1 kurcam demi.Link verirsen iyi olur.yanlis bisey yapmak istemem
Kardeşim benim telefon 3 kez brick oldu kurtardım telefonu şuan 5.1 kullanıyorum
şuan bende yüklü mesala galaxy younga atsak bu romu çökermi telefon :D ?

mamibaba5234

Üye
Kardesim Younga gore varsa olur.Bu romu atarsan brick olur.Veya kurarkan hata verir :)
Simdi lolipopa karnel atinca hep brickmi oluyo.atan yokmu bricksiz

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim Younga gore varsa olur.Bu romu atarsan brick olur.Veya kurarkan hata verir :)
Simdi lolipopa karnel atinca hep brickmi oluyo.atan yokmu bricksiz
Bende brick olmadı
@umut9999 rica ederim [emoji106]
@ByBlaCk4 chrono kernelini denedim de vpn hala calismadi bende betternet kullandim baglanmasina baglaniyor benim bolgemi degistiriyor ama engel olan sitelere giremiyor, bi de bu chrono ile ilgili bisey sorucam normal rom olarak ls3.2 kullaniyorum chrono kurmayi denedim ama her seferinde logo da kaldi bu genel bi sorun mu
@mamibaba5234 kurmak bayagi faydali tum islemleri yapinca vpn sorunu cozuluyor ama nedense bende sorun kismen cozulmedi islemci hizini 1.2 ye alinca yag gibi kayiyor rom, sarji duzenli kullanmayi sagliyor
Selinux acık ise sonunda selinux yazan kerneli flasla kapalı ise normali flasla

mamibaba5234

Üye
Chrono selinx yazan karneli kurdum :) brick olmadi.Faydasini gorurmuyum

vaterfa

vaterfa

Üye
@mamibaba2534 bu kernele yapilmis ozel uygulama var onu da kurup oslemco hizini 1.2 ye cikar o zaman fayda saglar
@ByBlaCk4 iki versiyonu da tek tek denedim ayni durum oldum sonra 2.19.4 u denedim ondada ayni durum oldu, bide cm12 deki vpn in durumu nasil sende engelli sitelere girebiliyomusun

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
@mamibaba2534 bu kernele yapilmis ozel uygulama var onu da kurup oslemco hizini 1.2 ye cikar o zaman fayda saglar
@ByBlaCk4 iki versiyonu da tek tek denedim ayni durum oldum sonra 2.19.4 u denedim ondada ayni durum oldu, bide cm12 deki vpn in durumu nasil sende engelli sitelere girebiliyomusun
Evet girilyo ancak ben cm11 e dondum cunku bazı oyunlar biraz kasma yapıyodu lollipopda
Chrononun uygulamasınıda kur ordan çeşitli düzenlemeler yaparak stabil bir oyun deneyimi yaşayabilirsin

mamibaba5234

Üye
Kardesim saolasin ama kerneli flasladiktan sonra baya tel kasmaya basladi bende aldigim cm12 yedegini geri kurdum .Birden bazi programlardan atmaya basladi

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim saolasin ama kerneli flasladiktan sonra baya tel kasmaya basladi bende aldigim cm12 yedegini geri kurdum .Birden bazi programlardan atmaya basladi
Knk en iyisini sen bilirsin kernel kullanıp kullanmamak sana kalmıs ama benim tavsiyem kullanman

omerboz54

omerboz54

Üye
Hala yokmu güncelleme

mamibaba5234

Üye
Bu 5.1 fena oldu cok stabil :D
Karnelsiz daha hizli sanki

omerboz54

omerboz54

Üye

Knklar bana bunu türkçe yaparak anlatın
İyiymiş 17000 küsür puan aldı

mamibaba5234

Üye
Hic bisey anlasilmiyoki knk :) bu ne oluyo
Sizce carbon rommu cm12 mi hangisi herseyiyle daha guzel ? Csrbon romu daha once hic kurmadim hizlimi

mamibaba5234

Üye
Benim telin sarzi % 40 kala felan niye kapaniyor.Romdan dolayi mi oluyo anlamadim :( bu sorundan bi kurtulamadim