Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Unofficial Android 5.1.1 Lollipop 08.05.15

Sponsorlu Bağlantılar

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Hocam ben romu kurdum ama video da menü saydam bende değil onu nasıl yapıcaz? Onu çok aradım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim..

Nova kullanin kendi launcherinde seffah ayarlamasi yok

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Kendi fark ettiğim değişiklikleri söyliyim isterseniz(CM 12 kullanırken fark etmediklerimde olabilir içinde)
- Artık geçiş efektleri verebiliyoruz(Uygulama açıldığında, Liste açıldığında, Listeyi Kaydırırken vb.)
- ScreenRecord özelliği gözüme çarptı artık güç menüsünde kendisini bulabileceğiz
- Kilit Ekranında CM11 dende hatırladığımız Hava Durumu ekleme özelliği gelmiş
- LCD Yoğunluğunu (DPI) değiştirme eklenmiş
- Durum çubuğuna yine CM11 den hatırladığımız İnternet trafiği, Tarih gösterme. Yeni olarak Boş Sim (varsa) gösteriliyor.
- Bir önceki maddede ufak çıtlattığım gibi artık çift hat desteği var (Telde öyle bir özellik varsa tabi)
- Smart Pulldown özelliği eklenmiş ancak ne için kullanıldığını şuanda çözemedim
- WakeLock Blocker özelliği eklenmiş. Tam emin olmasamda sanırım kilit ekranında uyandırma ile alakalı bir özellik diye düşünüyorum.
- Android 5.1 ile gelen bütün özellikler mevcut

Benim gözüme çarpanlar bunlar :)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet ve Bahadir_fb

sozer

Üye
Pil ömrü nasıl?
Xda da f4k kernel ve gerekli ayarlar ile çok iyi durumda oldugundan bahsediyor.

sozer

Üye
Dün cm12.1 yükledim kullandım. Kullanım açısından çok rahat. Fakat biraz yoğun kullanınca telefon çok ısındı yanacak zannetim.
Pil konusunda stocka yakın. Normal kullanımda stockta 2,5 saat ekran süresi alıyordum, cm12.1 de de o değere yakın bir süre aldım.
Tekrar stock a döndüm. geliştirilip stabil hale gelmesini beklemek lazım sanırım.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Rom 22 tarihli güncellendi.

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Android 5.1.1 güncellemesi gelmiş yeni güncelleme ile birlikte

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

sozer

Üye
Cm12.1- 5.1.1 bir türlü kuramadım.
Kurdum açılış ekranında kalıyor. Bekledim açılmadı. Telefonumda en son rus sürümü yüklüydü. Wıpeleri yaptım. Ama hep aynı. Bu sorunu nasıl çözücem yardımcı olun lütfen. Cm12 yükleniyor ama cm12.1 yüklenmiyor. Aıcp 5.1 denedim oldu amw ben 5.1.1 istiyorum.

atinali28

atinali28

Üye
Ben dun gece kurdum sarji sunger gibi emiyor ayrica arama ayarlari bolumunu bir turlu bulamadim

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Rom 28.04.15 tarihli guncellendi.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Rom 08.05.15 tarihli guncellendi.

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Romun yeni surumu cikti kullanan arkadaslara duyurulur..

toggle2345

Üye
Romu yükledim ama ses gelmiyor telefondan nasıl düzelteceğim bunu ?

iamhasandogan

iamhasandogan

Üye
lkonu dışı mı bilemiyorum ama yabancı sitelerde dolaşırken birisi lollipop tam teşekküllü romunu kurmuş romun adı pacman rom tek sıkıntım dil seçeneği türkçe dil varsa sıkıntı kursam mı kurmasam mı ikilem içinde kaldım
Romun yeni surumu cikti kullanan arkadaslara duyurulur..

link verebilir misiniz ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt