Tavsiye Xperia z2 kasa açıklığı

Sponsorlu Bağlantılar

covar

covar

Üye
    Konu Sahibi
Xperia z2 kasa açıklığı
Herkese mrb iyi geceler arkadaşlar konumda da bahsettiğim üzere 6 gün önce 1 tane xperia z2 aldım telefonda açıklğı farketemedim 3 gun sonra dikkatımı çekti kasanın sol alt kosesınde kağıt sığacak kadar bır açıklık gordum bu durum benı çok rahatsız ettı hemen aldığım yere gıttım durumu soledım adamlar telı baktılar bız bısey yapamayız ancak garantıye gondermek gerek dedıler ama bu açıklıktan bır sıkıntı olacağını zannetmedıklerını dedıler bana bende ya su geçirirse dedım geçirmez dedıler nette arastırma yaptım z serılerınde bu sıkıntı varmıs sizlerden rıcam kullanan varsa ve benım gıbı sıkıntı yasayan varsa ne yapacam hakkında bılgı verirse sevinirim servıse yollarsam 1 ayı bulur gelmesı dedı adamlar acaba yollamasam su geçirirmi yardım edersenız sevınırım.

berkmeric18

Üye
Bende sony xperia z3 kullaniyorum ancak kasada acik yok. Dusada girdim yikadimda su gecirmiyor cihaz. Z2 nasil hic bakmadim modelle alakali olabilirmi? Z2 kullanan arkadaslar cevap yazicaktr.

0MG90

0MG90

Üye
Bende var birazcık ama takmıyorum. Ayrıca orası açık diye su geçirecek anlamına gelmez.
Eğer suya sokmayacaksanız dert etmeyin. Ama kasa açıklığı varsa değişim yapmaları lazım. Sim kart taktıysanız bu biraz uzun sürer. Keşke ilk başta kontrol edip öyle yollasaydınız.

• Beğen
Tepkiler: covar
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arkadaşım 3.kez gönderecek bu sefer yapacağız olmazsa size yenisini yollacagız demişler sende gönder ama elinde bir yedek cihaz bulundur. 1 ay beklettiği olabiliyor.

covar

covar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar öncelikle cvp verdiğiniz için tşk ediyorum ama bu sıkıntı benı bunaltıyor yanı bayiye gittim adamlar. Yapacak bısey yok tek çözüm garanti diyolar ama bazı arkadaslar garanti Uzun suruyor diyolar kafamdaki tek soru ısıttı suya karsı zararı olurmu resmini atıcam

0MG90

0MG90

Üye
Verin garantiye kasa açık diye o zaman uğraşmayın fazla

covar

covar

Üye
    Konu Sahibi
Kardes verecekse denilenler benım kafamı ağırlıyor yok garanti ıyı değil sokarlar 1 ayı asar vs

0MG90

0MG90

Üye
Yahu 20-21 gün iş süreleri var. Bu günü aşarsa dava açarsın ya cihaz değişimi istersin ya da paranı alırsın. Milletin dediklerini es geç.

covar

covar

Üye
    Konu Sahibi
Sağol kardes ıyı diyosun dava bizi asar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dava açsan avukat masrafı derken 1 tane daha Z2 fiyatı çıkar,değmez.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Garanti firması ne ? Ayrıca sen elinden geleni yapıp garantiye gönder. Olmazsa tüketici haklarına gideceğini söyle. Kimse marka prestijine zarar gelsin istemez , yardımcı olurlar.

0MG90

0MG90

Üye
Ne masrafı ya. Siz hakkınızı aramazsanız gelip sızlanmayın o zaman.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
arkadaşlar ben de 1 hafta önce z2 aldım. fakat sonradan farkettim telde müzik dinlerken falan herhangi bir sıkıntı yokken konuşma sırasında ahizede arka planda hışırtılı bir ses geldi. internetten biraz baktım fakat elle tutulur birşey bulamadım. sizce servise verirsem değişim olabilir mi??

berkmeric18

Üye
arkadaşlar ben de 1 hafta önce z2 aldım. fakat sonradan farkettim telde müzik dinlerken falan herhangi bir sıkıntı yokken konuşma sırasında ahizede arka planda hışırtılı bir ses geldi. internetten biraz baktım fakat elle tutulur birşey bulamadım. sizce servise verirsem değişim olabilir mi??

Bendede z3 var muzik dinlerken harika ses geliyor. Zil sesi caldiginda yani arama geldiginde ses kisik geliyor. Eger android surumu lollipopsa senin buyuk ihtimal yazilimsal bu sorun. Sonraki guncellemeyi bekliyorum bende.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Bendede z3 var muzik dinlerken harika ses geliyor. Zil sesi caldiginda yani arama geldiginde ses kisik geliyor. Eger android surumu lollipopsa senin buyuk ihtimal yazilimsal bu sorun. Sonraki guncellemeyi bekliyorum bende.
HAYIR BENİM FABRİKA SÜRÜMÜ 4.4.4 GÜNCELLEME YAPMADIM HİÇ

foreverthe

foreverthe

Üye
Kardeşim daha 7 gün olmamış. Benim bildiğim teknolojik bir ürünü 7 gün içinde iade edebiliyorsun ? Eğer bu dediğim doğruysa ben öyle hatırlıyorum git direk yenisiyle değiştir garanti filan uğraşma

• Beğen
Tepkiler: gölgee_65
gölgee_65

gölgee_65

Üye
Kardeşim daha 7 gün olmamış. Benim bildiğim teknolojik bir ürünü 7 gün içinde iade edebiliyorsun ? Eğer bu dediğim doğruysa ben öyle hatırlıyorum git direk yenisiyle değiştir garanti filan uğraşma
ben ikinci el olarak aldım. 1 aylık cihaz disbirütör garantili

Takipçi Satın Al

Üst Alt