Telefon Tavsiyesi Bu pazar s6 yı alıyorum 2500 tlye

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
Htc pek bilinmeyen bir telefon bu lafı sadece teknoloji den anlamaya na söylüyorum satmaya kalkarsam satmak da zorlanirim mesela ama Sony samsung tercihimdir
Satmaya kalkarsan iPhone al.
İkinci elleri muhteşem para ediyor.
O paraya ben olsam 6+ alırdım.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

mrzstyl

mrzstyl

Üye
kardeş uzun süreli kullanılır güzel telefon hem seninde hoşuna gittiyse zaten direk al cihaz iyi adamlar yapmış usta...

iizzz

iizzz

Üye
abim tek çekim karttan çekecek alacaz telefon süper ya hayran kaldım almışken iisi alim dedim
ben aldım güzel telefon.htc.m8.den birz.ısınmsı var.ama şık telefon.hayırlı olsun

UçanOsman

UçanOsman

Üye
Kardeşim benim tercihim G3 olurdu 32gb şuan vatanda gördüm 1800-2000 TL arası bence alabilirsin 16 gb 2 gb ram 32de 3gb ram var tercih sana kalmış hem performans hem şıklık açısından güzel

mrzstyl

mrzstyl

Üye
Kardeşim benim tercihim G3 olurdu 32gb şuan vatanda gördüm 1800-2000 TL arası bence alabilirsin 16 gb 2 gb ram 32de 3gb ram var tercih sana kalmış hem performans hem şıklık açısından güzel
s6 g3 ten daha iyidir

• Beğen
Tepkiler: iizz
UçanOsman

UçanOsman

Üye
s6 g3 ten daha iyidir
Samsungun S serisinden bende birtek S& yı beğendim ama karar sana kalmış ben LGyi seviyorum adamlar iyi yapıyor Sony gibi markalarda öle ama samsung bilmiyorum yani hoşuma gitmiyor adamlar 3-4 ayda telefon çıkarıyorlar bana göre cıvıttılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Ya g3 testine baktım adam bel hizasından aşağıya attı arka kapak çıktı metal gövde olsa alcam g3

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Akıllı telefonlar çıktığı gün alınmaz. 3-4 ay bekle en azından. BU ekmek değil su değil, 3 ay almazsan ölmezsin :)
Bugün "oha müthiş ötesi mükemmel şahane manyak bişey" dediği cihazla yapacağın şey whatspp, face, twitter.
PC'de durum farklı. Daha çok para verdikçe performans artıyor ama telefonda snapdragon 400'lü cihazın bile açamadığı oyun yok. Hadi biraz iyi olsun dersin 1500-1600'e çıkarsın ama daha fazlası çok gereksiz.
İlla samsung istersen 1350'ye S5 alınıyor. S6'da S5'ten farklı olarak ne yapacaksın??
Doğru diyon elimdeki telefon Grand 2 G710 ben bunalım geçiriyor um artık hicbirsey yapilmio

UçanOsman

UçanOsman

Üye
Kardeşim eminmisiniz S6 işlemci hızı vatanda 2.1 Ghz diyor ? LG g3 2.5 ?

UçanOsman

UçanOsman

Üye
Orda net yazmio 2.1 Ghz +1.5ghz işlemcisi var çift işlemci var
bilmiyorum kardeşim istersen al sana kalmış ama şuan çok pahalı bence 3-4 ay sonra al kar etmiş olursun benim arkadaş s5 2500 tlye aldı 3 ay sonra 1800tlye düştü pişman oldu

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum kardeşim istersen al sana kalmış ama şuan çok pahalı bence 3-4 ay sonra al kar etmiş olursun benim arkadaş s5 2500 tlye aldı 3 ay sonra 1800tlye düştü pişman oldu
Senin elinde iphone gibi kısıtlanmis gibi telefon var elimde root yok güncelleme yok 7 ay zor dayandım

UçanOsman

UçanOsman

Üye
Senin elinde iphone gibi kısıtlanmis gibi telefon var elimde root yok güncelleme yok 7 ay zor dayandım
İphone bende tercih etmiyorum Samsung bu sefer S6 yı güzel yapmış ama gerisi boş

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Araştırmak lazım ama ben bi ara S6ya Root atılıyor androidxda sitesinde dosyalar var
Bilemiyorum belki bazı yerlerine Kısaltmaları vardır ondan dir ama ben alaçam s6 yi da bekleyemicem