Telefon Tavsiyesi Bu pazar s6 yı alıyorum 2500 tlye

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Bu pazar s6 yı alıyorum 2500 tlye
abim tek çekim karttan çekecek alacaz telefon süper ya hayran kaldım almışken iisi alim dedim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hayırlı olsun. Tercihim olmazdı ama bu kötü telefon demek olmuyor.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Htc pek bilinmeyen bir telefon bu lafı sadece teknoloji den anlamaya na söylüyorum satmaya kalkarsam satmak da zorlanirim mesela ama Sony samsung tercihimdir

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Anladım kişisel görüş olarak tabiki popüler bir cihaz isteyebilirsin şahsen bende bir Çin firmasından almayı tercih etmem.((one plus hariç)) Ama htc tanınıyor öyle çokta bilinmeyen bir firma değil ama S6 kadarda iyi değil.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Anladım kişisel görüş olarak tabiki popüler bir cihaz isteyebilirsin şahsen bende bir Çin firmasından almayı tercih etmem.((one plus hariç)) Ama htc tanınıyor öyle çokta bilinmeyen bir firma değil ama S6 kadarda iyi değil.
Alacağım telefon Vietnam mali imiş vatan dan alcam imi sence

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Vietnam olması Çin olmasından daha iyi mesela Çin üretimi S3'ler soyulurken Vietnam üretimleri soyulmuyordu tabi böyle sorunlar geride kaldı.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
2500 tl ye al seneye 1000 tl ye sat :) ben s5 aldim 10 ay oldu ilk çiktigi zamanlarda 2348 tl ye aldim şimdi 900 tl ye bile alan yok zarar yuzde yuz sonrada hayirli olsun

• Beğen
Tepkiler: Bülent872 ve MaxipmaN
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung ürünleri çıkarırken yere göğe sığdıramıyor sonrasında afedersiniz kı*ına tekmeyi basıyor üvey evlat gibi.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve Kingmortall
3onur5

3onur5

Üye
Htc pek bilinmeyen bir telefon bu lafı sadece teknoloji den anlamaya na söylüyorum satmaya kalkarsam satmak da zorlanirim mesela ama Sony samsung tercihimdir

telefonu kullanıp satmaya niyetliysen kesinlikle samsung önermem telefonu 1 sene kullanıcaksın aldığın fiyatın yarısına satıcaksın belki 1 sene sonra telefonun fiyatı yarı fiyatı olucak samsunglar çok çabuk değer kaybediyor telefondan sıkılıp satıp başka telefon alan biriysen apple almanı öneririm piyasası ölmeyen tek o var
ama satmıcaksan ömürlük olsun diyorsan bence s6 çok güzel bi telefon adamlar yapmış yani ilk defa galaxy serisi bukadar güzel oluyor

Polymath

Polymath

Üye
2500 tl ye al seneye 1000 tl ye sat :) ben s5 aldim 10 ay oldu ilk çiktigi zamanlarda 2348 tl ye aldim şimdi 900 tl ye bile alan yok zarar yuzde yuz sonrada hayirli olsun
Telefon temizse garantiliyse ben alayim 900tl yee.. Bu s6 i diğerlerine benzemiyor. Emin olun bu fiyat samsungun diğer telleri gibi fiyati düşmeyecek ki şimdiden 20milyon sipariş almis durumda

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Telefon temizse garantiliyse ben alayim 900tl yee.. Bu s6 i diğerlerine benzemiyor. Emin olun bu fiyat samsungun diğer telleri gibi fiyati düşmeyecek ki şimdiden 20milyon sipariş almis durumda
hepsi duser arkadasim s5 icinde oyle diyolardi sonuç ne peki ? Ben arkadasin yerinde olsam iphone 6 alirdim en azindan itibarin olur ve çok zarar etmez

berkmeric18

Üye
Z3 aldim iyikide samsungu birakmisim diyrum. Yerinde olsam z4u beklerdim bi sure sonra eski performansini bulacagni zannetmiyorum o telefonun.Sarj problemide yok sony canavar gibi. SONY alirsan daha rahat olur.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Invoke

Invoke

Üye
almışken iisinden almak lazım bence de almalısın.

viran06

viran06

Üye
Samsung her türlü modelini kullandim bir yildir kurtuldum. Z4 suan için bence en mantikli tercih.

• Beğen
Tepkiler: cici60
azattt

azattt

Üye
Samsung yerine Sony Z4 Lg G4 HTC M9 Daha iyidir. Özellikle Z4

• Beğen
Tepkiler: cici60
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi