S6 yerine önerebilicegin telefon nedirHayırlı olsun. Tercihim olmazdı ama bu kötü telefon demek olmuyor.
Alternatif aklımda yok çünkü rakibinden daha üstün ama M9'u çok beğeniyorum. Sanırım M9'u alırdım.S6 yerine önerebilicegin telefon nedir
Alacağım telefon Vietnam mali imiş vatan dan alcam imi senceAnladım kişisel görüş olarak tabiki popüler bir cihaz isteyebilirsin şahsen bende bir Çin firmasından almayı tercih etmem.((one plus hariç)) Ama htc tanınıyor öyle çokta bilinmeyen bir firma değil ama S6 kadarda iyi değil.
Orjinal mi peki telefonVietnam olması Çin olmasından daha iyi mesela Çin üretimi S3'ler soyulurken Vietnam üretimleri soyulmuyordu tabi böyle sorunlar geride kaldı.
Htc pek bilinmeyen bir telefon bu lafı sadece teknoloji den anlamaya na söylüyorum satmaya kalkarsam satmak da zorlanirim mesela ama Sony samsung tercihimdir
Telefon temizse garantiliyse ben alayim 900tl yee.. Bu s6 i diğerlerine benzemiyor. Emin olun bu fiyat samsungun diğer telleri gibi fiyati düşmeyecek ki şimdiden 20milyon sipariş almis durumda2500 tl ye al seneye 1000 tl ye satben s5 aldim 10 ay oldu ilk çiktigi zamanlarda 2348 tl ye aldim şimdi 900 tl ye bile alan yok zarar yuzde yuz sonrada hayirli olsun
hepsi duser arkadasim s5 icinde oyle diyolardi sonuç ne peki ? Ben arkadasin yerinde olsam iphone 6 alirdim en azindan itibarin olur ve çok zarar etmezTelefon temizse garantiliyse ben alayim 900tl yee.. Bu s6 i diğerlerine benzemiyor. Emin olun bu fiyat samsungun diğer telleri gibi fiyati düşmeyecek ki şimdiden 20milyon sipariş almis durumda
2 ay bekle 1750 TL ye alabim tek çekim karttan çekecek alacaz telefon süper ya hayran kaldım almışken iisi alim dedim