Haber WhatsApp’ın Yenilenen Arayüzü Kullanıma Hazır

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
WhatsApp’ın Yenilenen Arayüzü Kullanıma Hazır
Popüler mesajlaşma ve sohbet uygulaması WhatsApp, beklenen materyal tasarımlı yeni sürümü yayınlandı.

WhatsApp, mesajlaşma uygulamasının yenilenen materyal tasarımlı arayüzü yayınlandı.

Google‘ın Lollipop güncellemesi ile sürdürdüğü Materyal tasarım görünümü, WhatsApp‘ın son sürümünde de karşımıza çıkıyor. Bir çok uygulama tarafından benimsenen Materyal tasarım, kullanıcıları da iki bölmüştü. Materyal tasarım, kimi kullanıcılar tarafından olumsuz eleştirilere maruz kalsa da beğenirlik düzeyinin oldukça yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp‘ın, rakiplerine nazaran beklenen arayüz güncellemesi kısa bir süre önce yayınladı. WhatsApp arayüz güncellemesinden önce kullanıcılarına sesli görüşme imkanı sunmayı tercih etmişti. iOS cihaz sahiplerinin henüz kullanamadıkları özellik, Android kullanıcıları tarafından kısa sürede benimsendiği görülüyor.

WhatsApp‘ın yenilenen arayüzü güncellemesini Google Play öncesi yüklemeyi konudan yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Exdkiller ve Bahadir_fb

Invoke

Invoke

Üye
Sonunda bir değişiklik yapabildiler.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~, B.A.R.O.N ve Nextman

askımm

Üye
Tsk yukledim gzel :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
AHKE

AHKE

Üye
gayet hoş duruyor

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Aptoide guncelledi bende daha hos gorunuyor goze. Eski arayuz baymisti artik.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Arkadaş güncelledi bugün onda gördüm gayet hoş olmuş.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben güncellemedim ama öyle çokta üff whatsapp'a bak evrim geçirmiş dencek bir durum yok.

PriZm

PriZm

Üye
Android 5 native efektlerini kullanıyor ve oldukça güzel görünüyor. Tam umudu kesmişken nihayet görselliğe önem vermeleri güzel oldu.

0MG90

0MG90

Üye
Güzel gibi

AHKE

AHKE

Üye
Android 5 native efektlerini kullanıyor ve oldukça güzel görünüyor. Tam umudu kesmişken nihayet görselliğe önem vermeleri güzel oldu.
yorumlarına bayılıyorum =) her konuda bilgin var

olcay 38

olcay 38

Üye
En sonunda ya hep ayni arayüz sıkintili

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Google Maps Kullanıyo Hayret :kop:

Hodor

Üye
navy her konuya atlayıp post kasıyor :bottom:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
alfo9403

alfo9403

Üye
Bir haftadır kullanıyorum tasarım hoş olmuş fakat yukarıdaki kısım fazlalık olmuş sağa sola kaydırınca isimlere ve cagrilara gecse de yukarda fazlalık olmasaymis bir onceki sürüm öyleydi.

SHS

SHS

Üye
İsteyene link atarım

Üst Alt