Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

screamofcnc

Üye
Evet var ancak telefon modelini belirt bazı modellere direk W 10 yükleniyor.
Lumia 1020, telefonu lstr ile sıfırladım, gdr2 nin yüklenip yüklenmediğimden emin olamadığım için sordum çünkü MS win10'u direk yükleme seçeneğini halletmiş diye biliyorum.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler w10 a format atacağım ama nasıl bilgilerimi yedekleyeceğim? Bütün smm mesajlarımı, rehberimi, uygulama menümü uygulamalarımı, oyun dosyalarımı nasıl yedekleyebilirim? W10 da bulamadım öyle bi ayar. Otomatik yedeklenilsin mi diyor o kadar. Ama en son ne zaman yedeklemiş filan bi yardım edin. Format atacağım

kartal-78

Üye
Bugün teli 2 kere sıfırladım şimdi tel güzel çakçlışıyor sorunları hal oldu gibi bugün batarya perfonmasına bakacan gun için de sıfırladıktan sonra butun uygulamalar sorunsuz çalıştı

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bugün teli 2 kere sıfırladım şimdi tel güzel çakçlışıyor sorunları hal oldu gibi bugün batarya perfonmasına bakacan gun için de sıfırladıktan sonra butun uygulamalar sorunsuz çalıştı
Batarya performansı hakkında kesin bilgi verirseniz sevinirim. Ve format atmadan once tum bilgilerinizi nasıl yedeklediniz?

zbahadir

Üye
Birisi bana sorsa ki "Windows 10'un neresini beğendiniz?" diye "şimdilik hiç bir yerini" diyebilirim. Windows 10'u görünce Windows 8.1 ne kadar güzelmiş dedim. Bari onu geliştirsinler Windows 8.2 gibi mesela :) Windows 10 masaüstü de çok kötü. Bu son build 49'da onuda batırdılar.

alaca61

Üye
Günaydın Windows mağaza uff olmuş şuan da bilgi almakta sorun yaşıyormuş ne yapsak bilmiyorum ki

Bay H

Bay H

Üye
:close_tema:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sazobalı ve kaygisiz43
dakamon

dakamon

Üye
Hakikaten çok eksiği var çok.
Bazı eksiklik ve hatalar gündelik kullanımı aksatacak derecede.
Ama inadına 8.1'e dönmüyorum :)
Build sonrasına kadar devam...

Win10 kullanmaya peygamber sabrı gerekir. Günlük kullanımı etkilediği için yüklemiyorum telefon kullanımım çok önemli olduğu için hiç giremem bu tehlikeye biraz adam etsinler PRV kıvamına gelsin yukleriz.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bende Ofis uygulamalarını özellikle Onenote'u çok kullandığım için (her yerden anında eşitlenerek ulaşılabilir olması çok güzel) hiç yüklemeye kalkışmamıştım. Ofis eklenene kadar izlemede kalacağım.

• Beğen
Tepkiler: zbahadir
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Bu whatsapptaki bildirim hatasını nasıl çözebilirim

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Win10 kullanmaya peygamber sabrı gerekir. Günlük kullanımı etkilediği için yüklemiyorum telefon kullanımım çok önemli olduğu için hiç giremem bu tehlikeye biraz adam etsinler PRV kıvamına gelsin yukleriz. Ben ein10 devam edecem sonuna kadar sabırlıyım :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Hakikaten çok eksiği var çok.
Bazı eksiklik ve hatalar gündelik kullanımı aksatacak derecede.
Ama inadına 8.1'e dönmüyorum :)
Build sonrasına kadar devam...
buildden sonra bi güncelleme verirler mi ki ? Şu yavaşlığı alsınlar yeter bana :)

Rainesto

Rainesto

Üye
Slow ringde prv gibi olsa da yüklesek

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Hani microsoft dedi ya, bu sürümü yüklemek için 2. bi telefonunuz en iyi adaydır diye. Adamlar öyle bi hatalı sürüm yapmışlar ki 2. telefonu bırak, yedekte 10. telefonuma bile yüklemem. Dün lumia 1520 de açıldı dondu reset attım açıldı dondu açıldı dondu :ehe dayanamadım w8.1 grd2 ye geçtim. O kadar iyi geldi ki bana şuan, w10 un kararlı sürümü bile çıksa belki güncellemem :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kadını çevirileri yaparken özellikle uyarmışlar, insan oluyorsun, daha robotik konuş diye.

Başka bir firma değil, Apple ama kadın Apple için bu işi yaptığını bilmiyordu. Zaten Türkçe Siri yayınlandıktan sonra da arkadaşları söylemiş senin sesine ne kadar benziyor diye. Kadın dinledikten sonra öğrenmiş siriyi kendisinin seslendirdiğini. Bu arada aldığı ücreti açıklamaması için de özel bir sözleşme imzalatmışlar.

Başka firma dedi ama dediğin gibi kime ne yaptığını bilmiyor olabilir birde duygusuz konuş demişler oda ilginç neden robot gibi olsun istiyorlar onu da anlamadım

zbahadir

Üye
Başka firma dedi ama dediğin gibi kime ne yaptığını bilmiyor olabilir birde duygusuz konuş demişler oda ilginç neden robot gibi olsun istiyorlar onu da anlamadım

Öyle demelerinin nedeni sözcük bazında tercüme olduğu zaman cümle bütünlüğünün uyumu için olabilir. Yani her cümlenin ses rengi aynı olsun ki farklı sözcüklerden bir kelime oluşturulduğunda cümle garip durmasın. Mesela soru cümlesinin sonunda çekim gibi onu vermezseniz konuşma dilinde soru olduğu anlaşılmayabilir.

Tabi bu yöntemi Turkcell gibi bazı firmalar iyi kullanıyor ama bize çok geç gelmiş olsa bile eski bir yöntemdir. Microsoft'un bu yönde atacağı adımı çok merak ediyorum. İngilizce Cortana'daki gibi olsa mükemmel olabilir.

Üst Alt