Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

barannn79

barannn79

Üye
Windows 10 pc için olanına önem vermeleri çok daha mantıklı bencede. Çünkü aynı mağaza kullanılacaksa pc uygulamalarına talebin artması demek mağazamızın gelişmesi demektir. Gördük ki tek telefonla mağazamız gelişmiyor

est90

Üye
w10 u yükledim yalnız servis yok diyo arama falan yapılmıyo çaresi var mıdır

conquer_or

Üye
Hücresel veri cihaz sıfırlansa bile yine de açılıyor. 2 kere sıfırladım sonuç değişmedi :|
Ben de sizin gibi iki kere sıfırladım telefonu ama ben hücresel veriyi kapatabiliyorum. Az önce denedim kapanıyor ve sorunsuzca açılabiliyor.

Bay H

Bay H

Üye
Sistem dosyalarına erişebilme yolu bulunmuş.

Ses kaydedici uygulamasını açın ve kısa bir ses kaydedin. Daha sonra kaydettiğiniz dosyanın üzerine basılı tutarak dosya konumunu aç deyin.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Gelen dosya yöneticisinde sağ üst köşedeki önceki dizine git tuşuna 5 kere basıldığında ana sistem klasörüne erişilmekte.

Yöntemi denemek isteyen arkadaşlar aman dikkat, yanlış bir işlem yapmayın.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: serinaga, OnurYurdakul, zbahadir ve 1 kişi daha

zbahadir

Üye

Ses kaydedici uygulamasını açın ve kısa bir ses kaydedin. Daha sonra kaydettiğiniz dosyanın üzerine basılı tutarak dosya konumunu aç deyin.

Gelen dosya yöneticisinde sağ üst köşedeki önceki dizine git tuşuna 5 kere basıldığında ana sistem klasörüne erişilmekte.

Güvenlik açığı ama hemen kapatırlar nasılsa.

emz

emz

Üye

Abi bu hoş değil o zaman. Buna bile çare lazım. Kapatırlar herhalde bir an önce o açığı:hmmm

dakamon

dakamon

Üye
O zaman unlock yapmanın yolu da bulunmuş oluyor bir yerde :) MS bunu nasıl kaçırdı gözden acaba :D

skynet

Üye
Ben de sizin gibi iki kere sıfırladım telefonu ama ben hücresel veriyi kapatabiliyorum. Az önce denedim kapanıyor ve sorunsuzca açılabiliyor.
Kapanıp açılmasında sorun yok sorun kapalı olsa bile yine de mobil veriyi kullanıyor

• Beğen
Tepkiler: conquer_or

conquer_or

Üye
Kapanıp açılmasında sorun yok sorun kapalı olsa bile yine de mobil veriyi kullanıyor
Denemesini yaptım mobil veriyi kapatıp internete girmeye çalıştığımda siteye girmedi ta ki tekrar mobil veriyi açana kadar.

zbahadir

Üye
Yedek telefon 925 onda da mobil veri tamamen kapanabiliyor.

Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar eğer sayfaların ekrana tam oturmaması sorununu yaşıyorsanız:

Ayarlar>erişim kolaylığı başlığı altından tüm sitelerde yakınlaştırma özelliğini aktif edin.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye

zbahadir

Üye
O zaman unlock yapmanın yolu da bulunmuş oluyor bir yerde :) MS bunu nasıl kaçırdı gözden acaba :D

Prerelease'nin amacı o zaten. Nerelerin zayıf olduğunu bulmak için sunuyorlar sonra geri dönüşlere göre açıkları ve zayıf tarafları kapatıyorlar. :)

alaca61

Üye
Denemek lazım

braayn

braayn

Üye
wp 10 final geldiğinde çok cabuk kıralacak bundan adım gibi eminim...ve buraya yazıyorum.

• Beğen
Tepkiler: CANGO97
ardacumhur

ardacumhur

Üye
slow geleydi sorunsuzca iyiydi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul

Üst Alt