Ben de sizin gibi iki kere sıfırladım telefonu ama ben hücresel veriyi kapatabiliyorum. Az önce denedim kapanıyor ve sorunsuzca açılabiliyor.Hücresel veri cihaz sıfırlansa bile yine de açılıyor. 2 kere sıfırladım sonuç değişmedi![]()
Sistem dosyalarına erişebilme yolu bulunmuş.
Ses kaydedici uygulamasını açın ve kısa bir ses kaydedin. Daha sonra kaydettiğiniz dosyanın üzerine basılı tutarak dosya konumunu aç deyin.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gelen dosya yöneticisinde sağ üst köşedeki önceki dizine git tuşuna 5 kere basıldığında ana sistem klasörüne erişilmekte.
Yöntemi denemek isteyen arkadaşlar aman dikkat, yanlış bir işlem yapmayın.
Sistem dosyalarına erişebilme yolu bulunmuş.
Ses kaydedici uygulamasını açın ve kısa bir ses kaydedin. Daha sonra kaydettiğiniz dosyanın üzerine basılı tutarak dosya konumunu aç deyin.
Gelen dosya yöneticisinde sağ üst köşedeki önceki dizine git tuşuna 5 kere basıldığında ana sistem klasörüne erişilmekte.
Yöntemi denemek isteyen arkadaşlar aman dikkat, yanlış bir işlem yapmayın.

Kapanıp açılmasında sorun yok sorun kapalı olsa bile yine de mobil veriyi kullanıyorBen de sizin gibi iki kere sıfırladım telefonu ama ben hücresel veriyi kapatabiliyorum. Az önce denedim kapanıyor ve sorunsuzca açılabiliyor.
Denemesini yaptım mobil veriyi kapatıp internete girmeye çalıştığımda siteye girmedi ta ki tekrar mobil veriyi açana kadar.Kapanıp açılmasında sorun yok sorun kapalı olsa bile yine de mobil veriyi kullanıyor
Demek cihazdan cihaza fark ediyorDenemesini yaptım mobil veriyi kapatıp internete girmeye çalıştığımda siteye girmedi ta ki tekrar mobil veriyi açana kadar.

Galiba öyleDemek cihazdan cihaza fark ediyor![]()
O zaman unlock yapmanın yolu da bulunmuş oluyor bir yerdeMS bunu nasıl kaçırdı gözden acaba
![]()

O zaman unlock yapmanın yolu da bulunmuş oluyor bir yerdeMS bunu nasıl kaçırdı gözden acaba
![]()

sistemde güvenlik açığı da doğurur mu ? sonuç olarak dışarıdan müdahale rahat olur gibi geldi banaHadi geçmiş olsun ms bunu kaçırdığına göre baya oynanabilir sistemde![]()
sistemde güvenlik açığı da doğurur mu ? sonuç olarak dışarıdan müdahale rahat olur gibi geldi bana