Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben 1400 tl verip 1520 aldığım gün yemin ettim 1520 bozulup kırılmaz ise 1520'nin alacağı en son güncellemeye kadar kullanacağım artık wp 11 mi olur yada wr 10 Gdr3 mü olur son güncellemesi bilemem ama son güncelleme aldığımda halen şunları şunları yapamıyoruma durum gelirse ozaman paraya kıyar bir iphone 6 plus alırım olur biter.
iphone 7 çıkar belki şaka bir yana bende ciddi gelişmeler olmaz ise değişecem ama İphone mu Samsung mu karar veremedim

dakamon

dakamon

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Şuan bana sms geldiğinde uygulamadan çıkmadan mesaj yazıp yollama var ya? Ben mesajı yazıyorum ama yolla dediğim zaman yollamıyor. Bu hatayı format atsam düzelir mi? Ve telefonumu yedeklediğimde gta san andreas save dosyam da yedeklenir mi? Bu çok önemli çünkü kaç kere baştan başladım oyuna. Ona gore format atacağım

zbahadir

Üye
8.1 deki kullanım konforu bu sürümde yok o ve ona ulaşabilmesi için bu yıl sorunu beklemek lazım. Daha önce çıkar diyenleri duyar gibiyim ama çıkmaz çünkü MS bir yeri düzelttiği zaman başka bir yeri bozuyor. Onu düzeltmesi içinde aylar geçmesi gerekiyor. Tabi bu olumsuzluklara neden olan cihaz çeşitliliği. MS kendi cihazlarını yapabilseydi çok daha başarılı olurdu. Her donanıma uygun işletim sistemi zor.

İyi ki geçmemişim diyorum çünkü kullanım şartlarını karşılamıyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

capkino06

Üye
Keşke bütün menüleri ayarları felan ekran görüntüsü alıp bir konuda toplasanız. :S

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Teşekkürler sorun çözüldü,birde şunu merak ettim,arka planda çalışan uygulamaların hepsini birden kapatabiliyormuyuz.
o yok bende, olsa güzel olurdu uzun süre kullandıktan sonra baya uygulama birikiyor arkada.

byibo

byibo

Üye
Farkeden oldumu bilmiyorum ama internettengezinirken uygulaması olan internet sitelerinin android uygulaması uyarısı geliyor google play'den indir diyen

zbahadir

Üye
Her şey iyide arada sırada kilitlenme ve sesin kesilmesi kötü. MS olunca insanın beklentileri yüksek oluyor halbuki bu mobil olayında MS'yi gözümüzde fazla büyüttük. Makul zamanda düzeltirler ama çok çok yavaş ilerliyor.

• Beğen
Tepkiler: braayn

capkino06

Üye
gördüğüm kadarıyla uygulamaların felan arayüzü süper olmuş ama adminlerden ricam wp 10 ekran görüntülerini özelliklerini gösteren belirten kilitli özel bi konu düzenlemeleri her şey birbirine girdi. Birde Lumia 640 XL ne zaman piyasaya girecek bir bilgi var mı? şu anda 1000 tl ye alınacak en ideal lumia cihaz 640 XL mi?

Bay H

Bay H

Üye
Bu arada çok ilginç bir hata var sürümde.

Örneğin youtube üzerinden bir şarkı açtığınızda zil sesi ve bildirimleri ekran üzerinden sıfırlarsanız telefon medyanın sesini kesiyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada çok ilginç bir hata var sürümde.

Örneğin youtube üzerinden bir şarkı açtığınızda zil sesi ve bildirimleri tuş ile değilde ekran üzerinden sıfırlarsanız telefon medyanın sesini kesiyor.

Bunları hep not alın.
Birkaç gün sonra herkesten tespit edilen eksiklik ve hataları toplayacağım.

• Beğen
Tepkiler: Bay H ve zbahadir

zbahadir

Üye
Bir sayfa dolusu geri bildirim yaptım.
Herkes elinden geldiğince Windows Feedback uygulamasını kullansın ve hataları geri bildirim yapsın.

braayn

braayn

Üye
Bir sayfa dolusu geri bildirim yaptım.
Herkes elinden geldiğince Windows Feedback uygulamasını kullansın ve hataları geri bildirim yapsın.
1.yapıya göre dhaa fazla hatayla geldi oysaki gabe böyle dememişti sanırım neyse düzeltirler. ( ama ne zaman )

zbahadir

Üye
1.yapıya göre dhaa fazla hatayla geldi oysaki gabe böyle dememişti sanırım neyse düzeltirler. ( ama ne zaman )

Çünkü daha fazla özellikle geldi.
Bu halde yayınlamamalarını isterdim ama korktuğum başıma geldi.

Örneğin akıllı arama bırakın görselliği o zaten çok kötü ama arama doğru çalışmıyor.
Arama özelliğini iyi yapsınlar görselliği kullanıcılara tanışsınlar.

rainman3545

rainman3545

Üye
Garanti bankası uygulamasını çalıştırabilen var mı? E devlet uygulaması da çalışmıyor bu arada bugün farkettim.

caner1010

Üye
garanti bankası çalışmıyordu, ancak
Garanti bankası uygulamasını çalıştırabilen var mı? E devlet uygulaması da çalışmıyor bu arada bugün farkettim.
kaldırıp tekrar yükleyince çalışıyor..wp10 ile sorunsuz kullanıyorum

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
1. yapı kesinlikle daha iyiydi

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bunları hep not alın.
Birkaç gün sonra herkesten tespit edilen eksiklik ve hataları toplayacağım.
Bütün hatalar bir konuya sığmaz bence.
O yüzden direk hata değil de hatası olmayan taraflarını yazsak yeter :ehe

• Beğen
Tepkiler: zbahadir

Üst Alt