İ6+ için 16 gb yeterli oluyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
    Konu Sahibi
İ6+ için 16 gb yeterli oluyor mu?
İphone 6 + 16 gb yeterli oluyor mu ileride güncellemeler yüksek olucak deniyor yeterli gelicek midir o zamanda

Luck Star

Luck Star

Üye
Biraz kısıtlı kullanacaksın ama yeter diye düşünüyorum. 9-10 Gb boş hafıza kalır sana.

seco_can_can

seco_can_can

Üye
hocam 16 gb yeterli oluyor ama oyun fazla yüklemessen :)

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
    Konu Sahibi
64 u alıp rahata bakmalı o zaman :)

The Pancar

The Pancar

Üye
o kadar para veriyorsun 16 gb hafızan oluyor :)

The Pancar

The Pancar

Üye
alacakken 64 gb alınmalı bence

seco_can_can

seco_can_can

Üye
hafıza istiyorsak biraz daha paraya kıymak lazım 128 gb almalı :D

tgoksen1

Üye
16 gb yeter gözün doysun yeter.Dünya malı dünya da kalır:bigstar:

anılbaran

anılbaran

Üye
dostum normal kullanımda yeter lakin hafıza doldugunda verilerini (foto video gibi) pc ortamına atman iyi olur cihaz rahatlar.Onun haricinde ben cihazı uzun süre kullanıcam ( 3 sene ve üstü) diyosan 64 gb lık al derim.Tabiki bütçeni gözden geçirmende yarar var.Bir sürü oyun yüklerim dyorsan sıknıtı olur .3-5 tane oyun yüklersin dolar .Bazı oyunların data dosyaları çok büyük.Telefonu daha çok hangi amaçla kullandıgına göre değişir

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben 64gb aldım 6 Plus oyun yüklerken acaba yer var mı demiyorum şuan 25 gb boşluğum var kafam rahat ediyor güncelleme zamanı ne silsem diye düşünmüyorum. Tavsiyem almışken yüksek gb alın zaten iPhonelar uzun ömürlü cihazlar. (Bataryası değiştiğinde)

MuhammedGMS

MuhammedGMS

Üye
Kardeş sana şunu söyliyim iphone alıcaksan 64 gb tan aşağı alma çünkü yeni uygulamalar oyunlar telefona yapılan güncellemelerin boyutları gittikçe artıyo ve sonunda yetmicek.

Üst Alt