dakamon
Üye
O zaman tek çözüm başka bir PCwindows phone recovery tool cihazı görmüyor,çözümü bilen var mı ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunları denedim yinede cihazı görmüyor
bekleniyor ....... da kaldı şu anda
O zaman tek çözüm başka bir PCwindows phone recovery tool cihazı görmüyor,çözümü bilen var mı ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunları denedim yinede cihazı görmüyor
windows phone recovery tool cihazı görmüyor,çözümü bilen var mı ?
arkadaşar outlook mail sildim yanlışlıkla nasıl geri getrimmm
En son yakında dediğinde iki ay geçmişti ama bu sefer o kadar olmayacağını düşünüyorum.Umarım yakında dediği gerçekten yakında dır![]()

windows phone recovery tool bilgisayarın dili ingilizce olunca görüyor bu şekilde deneyinwindows phone recovery tool cihazı görmüyor,çözümü bilen var mı ?
ya hani ben olsam böyle yaparım ki en mantıklısı bu. Ama kos koca microsoft niye böyle yapıyor, adamların zekası benden yüksektir yani kos koca microsoft. Ne demek istediğimi anladınız mı 
Özgür abi goş goş.Traslator sorununu çözdüm.Türkçe İngilizce dil paketini indir.sonra wirelessi kapat.sonrada uygulamaya gir hızlıca dil değiştir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@bulutsuzgece

beklemek en iyisi bence dewp 10 tp pişmanlıktırDoğru yol DENİM buyrun beklerim...
Şaka bi yana ama ilk sürüm ile ikinci sürümde pek bir fark yok Finalde ne olacak merak ediyorum .
Lumia camera yükle o çalışıyor.Bende uğraştım biraz ama oldu. Microsoftun kendi kamerası çalışmıyor.Lumia 1020 de kamera çalışmıyor sizde o sıkıntı varmı 1020 kullanan arkadaşlar
Daha önce ki sayfalarda bi arkadaş şunu dedi, ama %1000 hak verdim ve mantıklıydı dediği.
Bu windows 10 güncellemesini bize veriyorlar, içinde hata olup ta bakmamız için ama adamlar niye böyle bir şey yapıyor? Zaten adamlar kendi telefonlarına yükleseler ve kullansalar, en az 100 tane hata bulacaklar. Bu durumda bize gerek yok ki, saçma değil mi bizden yardım beklemeleri? Sen ilkten gözle görünür hataları düzelt, sonrasında gözle görünmeyen hatalar var mı diye güncellemeyi bize ver, bizde bakıp sana geri bildirim atalımya hani ben olsam böyle yaparım ki en mantıklısı bu. Ama kos koca microsoft niye böyle yapıyor, adamların zekası benden yüksektir yani kos koca microsoft. Ne demek istediğimi anladınız mı
![]()
Bu konu da herkes aynı şeyi düşünüyor ama sitem noktası iki ay boyunca hiç mi hatalar üzerine çalışılmadı. Herkes biliyordu sıkıntılı geleceğini ama bu kadar değil. İnsanların sitem ettiği şey buAdamlar aylardır direniyor yayınlamamak için. Defalarca söylediler daha kullanıma hazır değil diye. Özelliklede belirtiler çok fazla hata olduğunu ve sorun yaşamamak isteyen son kullanıcıların yüklenmesini. Zorla da yükletmiyorlar zaten. Bu Microsoftun hatası değil kullanıcıların acelesi
w10 güncellemesini yükleyen arkadaşlar güncelleme çokmu yavaş yüklendi sizde benimkisi yüzde 4 de kaldı yüklenmiyor şimdi yüzde 4 den sora ilerlemiyor![]()