Hayır Bilgisayar ın var mı?
FK5896 Üye 98farom98' Alıntı: Hayır Bilgisayar ın var mı? Genişletmek için tıkla ... Evet söylesene dostum, senin derdin ne?
98farom98' Alıntı: Hayır Bilgisayar ın var mı? Genişletmek için tıkla ... Evet söylesene dostum, senin derdin ne?
The Pancar Üye FK5896' Alıntı: Evet söylesene dostum, senin derdin ne? Genişletmek için tıkla ... What? Bilim-kurgu severmisin
FK5896' Alıntı: Evet söylesene dostum, senin derdin ne? Genişletmek için tıkla ... What? Bilim-kurgu severmisin
KingDroid Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Evet Hiç kız arkadaşının yanında gaz çıkardınmı ? Genişletmek için tıkla ... hayir cunku hic kiz arkadasim olmadi bi arkadasinla bos yere kavga ettigin oldu mu?
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Evet Hiç kız arkadaşının yanında gaz çıkardınmı ? Genişletmek için tıkla ... hayir cunku hic kiz arkadasim olmadi bi arkadasinla bos yere kavga ettigin oldu mu?
KingDroid Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Çok Hiç kardeşinin yanında sesli osurdunmu ? Genişletmek için tıkla ... hayir cunku ben sesli osurmam. kafana hic vazo filan dustu mu?
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Çok Hiç kardeşinin yanında sesli osurdunmu ? Genişletmek için tıkla ... hayir cunku ben sesli osurmam. kafana hic vazo filan dustu mu?