Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
açıkçası söylemek gerekirse şuan wp10 dan memnunum.Ama tavsiye etmiyorum.Çunku bizlere sorunsuz surumu zar zor verdilerdi zaten ona yeni alışmışken normal bir kullanıcının bu sorunlu surumu kullanması bana gore doğru değil.Ama bu önizlemedeki bazı ozellikler için geri donuş yapmıyorum bakalım güncelleme verecekler mi?Verirlerse neler düzelecek göreceğiz ama şu takılma yavaşlık ve arada bir olan donma sorunu giderilirse işte o zaman tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
2 ay önce verilen ilk yapıdaki hataların çoğu hala duruyor onları bile düzeltmemişler güya yoğun bir şekilde çalışıyorlar haftada bir neyi düzeltecek MS

Tüm telefonlara destek için uğraştıkları çok netken olmaması gereken bir yorum bu

yunusiyunus

Üye
8.1'de glance background çalışmıyordu 10'a geçtim çalıştı format attım çalışmadı 8.1'e döndüm hala çalışmıyor var mı bir bilen arkadaşlar baya bir sinirimi bozdu :vur

csH

csH

Üye
ben 8.1e geri döndüm kasmalar ve uygulamaların geç açılması can sıkıcı fakat mesajların bildirimden direk olarak cevaplanması özelliği için bile biraz daha stabil hale geldiğinde tekrar geçmeyi düşünüyorum

skynet

Üye
kaldırıp tekrar yükle bence
Defalarca kaldırıp yükledim aygıt yöneticisinden driverleri sildim ama yine de olmadı en sonunda pc'ye format attım sorun çözüldü :D
Ncs ile de global romu çaktım işlem tamam :)

Bay H

Bay H

Üye
BUILD 2015 yaklaşıyor...

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, plenken ve suyunsesi
emz

emz

Üye
Denedim ama sonuç aynı

Sanırım internetinle ilgili bazı sıkıntılar var. Aynı bilgisayarda şu an kullandığının dışında bir internetle denersen kurulur diye düşünüyorum yazılım. Ya da yine olmazsa öncelikle programda hatayla ilgili bir link geliyor. Tıkla bir not defteri açılır ve içinde detaylı olarak herşey yazar. Sorunun ne olduğuna bak. Yine anlamazsan your uninstaller diye bir program var. Onunla ya da aynı işi yapan bir yazılımla kayıt defteri dahil tüm verileri silerek kaldır lsrt yi. Ardından tüm sürücüleri sil telefona ait olan. Sonra tarih saati güncelleyip internetten bilgisayarı yeniden aç baştan kurmayı dene. Düzelecektir:) Yine olmazsa bir yol daha yazarım :)

emz

emz

Üye
Defalarca kaldırıp yükledim aygıt yöneticisinden driverleri sildim ama yine de olmadı en sonunda pc'ye format attım sorun çözüldü :D
Ncs ile de global romu çaktım işlem tamam :)

Yine son mesajı olmadım :( neyse sorun çözülmüş sıkıntı yok :D nedeni sanıyorum kayıt defteriydi. :)

• Beğen
Tepkiler: skynet

alaca61

Üye
Yeni yapıyla ilgili herhangi bir değişiklik yapıldımı

zbahadir

Üye
Sanki şarj dolum süresi bayaa bi uzamış gibi :dry:
5 dakika önce %71 di şimdi %70 garip olan ise telefon yarım saattir şarjda

Dolarkende daha fazla batarya kullanıyor dolmaya vakti kalmıyor. USB şimdi neredeyse hiç şarj etmiyor.

Aslında değişen o değil bu sürüm daha fazla batarya kullanıyor. İlk başlarda sanki harcamıyormuş gibi görünce de %60 olan batarya yarım saat içinde bitebiliyor.

skynet

Üye
Yine son mesajı olmadım :( neyse sorun çözülmüş sıkıntı yok :D nedeni sanıyorum kayıt defteriydi. :)
Yazdıklarının hepsini denedim ama bazen format şart bunu anladım :)

• Beğen
Tepkiler: emz

yunusiyunus

Üye
glance sorunumun çözümünü bilen yok mu arkadaş ya

CANGO97

CANGO97

Üye
arkadaşalar şimdi telefonuma windows ınsıder indirdim kapanıp açıldı ve ayarlardan güncelleme bolumune girdim ve güncelleme inmeye başladı hadı hayırlısı
bekle windows 10 ben geliyorummmm :D

yunusiyunus

Üye
10'da çalıştı ama ?
hangi 3.parti söyler misin

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Tahminen 1 ay içerisinde SLOW ring sürümü gelir mi acaba?

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
CANGO97

CANGO97

Üye
arkadaşalar şimdi telefonuma windows ınsıder indirdim kapanıp açıldı ve ayarlardan güncelleme bolumune girdim ve güncelleme inmeye başladı hadı hayırlısı
bekle windows 10 ben geliyorummmm :D
%93 az kaldı :D

Bay H

Bay H

Üye
Koyu ve açık tema arasındaki fark.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dextro22, braayn ve CANGO97
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar kilit ekranı arka planı uygulaması sorununu çözdüm sanıyorum

Öncelikle twitter ya da hava durumu uygulamasını açın (ilk açılış olmalı) size kilit ekranı olarak ayarlansın mı diye soracak evet i seçin sonra ayarlardan istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Bu arada live lock screen uygulamasını açıp varsayılan live kilit ekranı olarak seçmek farklı bir şey onu denememenizi öneriyorum :)
( yoksa kalırsınız öyle )

n8 refresh

Üye
Arkadaşlar banada ınsider fast configuration Update diye bir güncelleme geldi bir bilgisi olan varmı acaba

Üst Alt