Bende tek tıkla wifi ayarlarına gidiyor kapanmıyorWi-Fi hızlı işlemlerden tek tıkla kapanıyor mu? Bir de hızlı işlemlerin üstüne basılı tutarak ayarlarına gidebilirsiniz. Mesela Bluetooth üzerine basılı tutarak kendi ayarlarına gidebilirsiniz.
Bu sorunu bir türlü çözemedilerBende tek tıkla wifi ayarlarına gidiyor kapanmıyor

Haydaa tel nedir? Hala şarja tepki vermiyor muhaydaa telefon kendi kendine kapandı açılmıyor şarja da tepki vermiyor.
Ben ilginç şekilde geçen dili ve bölgeyi abd yaptım (Telefon denimde) wifi kapandı. Neden öyle olduğunu anlamadım ama telefon İngilizceyken kapanıyor bende o ayar.Wi-Fi hızlı işlemlerden tek tıkla kapanıyor mu? Bir de hızlı işlemlerin üstüne basılı tutarak ayarlarına gidebilirsiniz. Mesela Bluetooth üzerine basılı tutarak kendi ayarlarına gidebilirsiniz.
Şu an Windows 10'da mı kapanıyor İngilizce?Ben ilginç şekilde geçen dili ve bölgeyi abd yaptım (Telefon denimde) wifi kapandı. Neden öyle olduğunu anlamadım ama telefon İngilizceyken kapanıyor bende o ayar.
Hayır hala denim yüklü.Şu an Windows 10'da mı kapanıyor İngilizce?
bari şu gdr2'yi normal yollardan verseler onu yüklediğimde telefon gayet stabildi.925, açıldı şimdi.Haydaa tel nedir? Hala şarja tepki vermiyor mu
Şimdi PFD indirip Update 1'i de yapayım, ama Lumia Cyan gözüküyor şu anda, Denim'i de inşallah görür cihaz.. Ya da PFD öncesi yazılım güncellemesi bakayım..Bence de kal bir fark olacağını sanmıyorum.
PfD ile işiniz yok. Denim zaten Update 1.Şimdi PFD indirip Update 1'i de yapayım, ama Lumia Cyan gözüküyor şu anda, Denim'i de inşallah görür cihaz.. Ya da PFD öncesi yazılım güncellemesi bakayım..
O zaman tamam güncelleme yüklensin kaldığımız yerden devam edelim 8.1 ile hayatımıza. Tek eksik GDR2 o da olsa keşkePfD ile işiniz yok. Denim zaten Update 1.

Buildten sonra çok daha stabil çok az hatalı bir sistem gelirse TP ye geçelim mi senlePfD ile işiniz yok. Denim zaten Update 1.
bak senle ben geçmiyoruz ama geçebiliriz istersen
:Pçıkma teklifi gibi olmuş sankiBuildten sonra çok daha stabil çok az hatalı bir sistem gelirse TP ye geçelim mi senlebak senle ben geçmiyoruz ama geçebiliriz istersen
:P