Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Şuan windows phone 10 teknik önizlemeden çok memnunum gerçektende ama sim kilidinde takılma sebebiyle format atmıştım 1 senelik royal revolt hesabımın silindiğini öğrenince canı gönülden yaralandım gerçektende bu üzdü beni :/

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wi-Fi hızlı işlemlerden tek tıkla kapanıyor mu? Bir de hızlı işlemlerin üstüne basılı tutarak ayarlarına gidebilirsiniz. Mesela Bluetooth üzerine basılı tutarak kendi ayarlarına gidebilirsiniz.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Wi-Fi hızlı işlemlerden tek tıkla kapanıyor mu? Bir de hızlı işlemlerin üstüne basılı tutarak ayarlarına gidebilirsiniz. Mesela Bluetooth üzerine basılı tutarak kendi ayarlarına gidebilirsiniz.
Bende tek tıkla wifi ayarlarına gidiyor kapanmıyor

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Ben ilginç şekilde geçen dili ve bölgeyi abd yaptım (Telefon denimde) wifi kapandı. Neden öyle olduğunu anlamadım ama telefon İngilizceyken kapanıyor bende o ayar.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
bir hışımla denime geri döndüm şimdi tekrar w10 yükleyesim var :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben ilginç şekilde geçen dili ve bölgeyi abd yaptım (Telefon denimde) wifi kapandı. Neden öyle olduğunu anlamadım ama telefon İngilizceyken kapanıyor bende o ayar.
Şu an Windows 10'da mı kapanıyor İngilizce?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
telefonu sıfırladım. bazı şeyler çok daha kötü oldu. ana ekrana bazen gelmiyor siyah ekranda kalıyor kapatıp açıyorum düzeliyor. şarj çok fena gidiyor. her yerde donuyor. verdikleri özellikler düzgün çalışmıyor. klavye muhtemelen hd ekranlara göre tasarlanmış. cihaz optimizasyonu olmadığı için bu da 1520 küçük klavye olarak kalıyor o yüzden msj yazmak sıkıntı. fotoğraflar uygulaması bile çok sıkıntılı resmi açmıyor. bazen hiç açılmıyor. bunu sitem olsun diye yazmıyorum. görün ve gerçekten ikinci bir cihazınız yoksa YÜKLEMEYİN. ben şimdi 8.1 e dönüş yapacağım stabil sürüm gelene kadar da w10 yüklemem :) bari şu gdr2'yi normal yollardan verseler onu yüklediğimde telefon gayet stabildi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Sensation ve Esendağlı
meg1ddo

meg1ddo

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Sensation ve erhanercan
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
lsrt cihazı görmüyor neden olabilir?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
işbank uygulaması çalışıyor, şimdi telefon faturamı ödedim sorunsuz bi şekilde.

PureFood

PureFood

Üye
arkadaşlar lsrt ile 8.1e döndüm, ama akıllı lsrt beni orijinal turkcell romuna döndürdü. ben zamanında global rom atmıştım. şimdi gerek kalmadı değil mi turkcell romda kalayım yani globalin önceliği falan kalmadı artık ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence de kal bir fark olacağını sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Bence de kal bir fark olacağını sanmıyorum.
Şimdi PFD indirip Update 1'i de yapayım, ama Lumia Cyan gözüküyor şu anda, Denim'i de inşallah görür cihaz.. Ya da PFD öncesi yazılım güncellemesi bakayım..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi PFD indirip Update 1'i de yapayım, ama Lumia Cyan gözüküyor şu anda, Denim'i de inşallah görür cihaz.. Ya da PFD öncesi yazılım güncellemesi bakayım..
PfD ile işiniz yok. Denim zaten Update 1.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dakamon

dakamon

Üye
flutewoddy

flutewoddy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

Üst Alt