Telefon Tavsiyesi Taksit Hakkinda Sorum Var

Sponsorlu Bağlantılar

oguzfb

Üye
    Konu Sahibi
Taksit Hakkinda Sorum Var
Merhabalar, g2 almak istiyorum,.su an.taksitle.alabilecegim neresi var, tekno marketler bankalarla falan anlasma yapiyodu bi arakar biseyler vardi, ne kadar fark aliyolar, normal telefoncularda falan oluyo bide onlardan alinir mi ne tavsiye edersiniz, ha bide ithalatci garantisi cok sikinti cikarir mi, tesekkurler

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
kredi kartları ile taksit secenekleri var 9 ay ile sınırlı
cihaz alırken garanti anlaşmalarına bakınız ürün destegi icin ;) yapılan anlaşmalar geregi iyi veya kötü fiyatlarda etki yapıyor.

oguzfb

Üye
    Konu Sahibi
kredi kartları ile taksit secenekleri var 9 ay ile sınırlı
cihaz alırken garanti anlaşmalarına bakınız ürün destegi icin ;) yapılan anlaşmalar geregi iyi veya kötü fiyatlarda etki yapıyor.

ne kadar fark koyuyolar acaba?

berkmeric18

Üye
Ornegin ben istanbulda yasiyorum. Evkur-EvShop gibi bazi magazalarda 15 taksitle satiliyor akilli telefonlar. Oda soyle oluyo adam sana yaninda hediye olarak tasinabilir sarj alti veriyo onu 2000tlden sayiyo tlfnu 20tldn sayiyo.O sekilde takstle veriyolar. Ama teknosa vatan gibi yerlerde kredi kartina maksimum 9 taksit var diye biliyorum.Telefoncardan telefon almani onermem.

oguzfb

Üye
    Konu Sahibi
Ornegin ben istanbulda yasiyorum. Evkur-EvShop gibi bazi magazalarda 15 taksitle satiliyor akilli telefonlar. Oda soyle oluyo adam sana yaninda hediye olarak tasinabilir sarj alti veriyo onu 2000tlden sayiyo tlfnu 20tldn sayiyo.O sekilde takstle veriyolar. Ama teknosa vatan gibi yerlerde kredi kartina maksimum 9 taksit var diye biliyorum.Telefoncardan telefon almani onermem.

ya evkurda senetle satiyo cok fazla koyuyo ustune, kredi kartina fark olmadan nasil taksit yapiyolar?
yok mu yakin zamanda telefon alan :(

berkmeric18

Üye
ya evkurda senetle satiyo cok fazla koyuyo ustune, kredi kartina fark olmadan nasil taksit yapiyolar?
yok mu yakin zamanda telefon alan :(

Kredi karti hic kullanmyrm :) pek yardimci olamicam malesef. Yakin zamanda vodafoneden cihaz aldim onu oduyorum zaten. Ondan once s4 almistim evkurdan.

oguzfb

Üye
    Konu Sahibi
Kredi karti hic kullanmyrm :) pek yardimci olamicam malesef. Yakin zamanda vodafoneden cihaz aldim onu oduyorum zaten. Ondan once s4 almistim evkurdan.
o soru sana degildi ya geneldi :) tesekkurler yine de ;)
up :(:(

• Beğen
Tepkiler: berkmeric18
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Kredi kartına 9 ay fark koymadan taksit yapılıyor 9 ay ile sınırlı, ilk yorumda yazdım ama :)

oguzfb

Üye
    Konu Sahibi
Kredi kartına 9 ay fark koymadan taksit yapılıyor 9 ay ile sınırlı, ilk yorumda yazdım ama :)

fark koymadan yazmamissinz onu sordum zaten sonradan, fark koymadan nasi yapiyolar ki bankanin kari ne bundan? tesekkurler bu arada :)

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Bankanın kârı olmasa dükkan kapatır ;) amac kullanım, daha cok alış veriş, ve sistem bir şekilde dönecektir
işini gör gerisini düşünme ;)

oguzfb

Üye
    Konu Sahibi
Bankanın kârı olmasa dükkan kapatır ;) amac kullanım, daha cok alış veriş, ve sistem bir şekilde dönecektir
işini gör gerisini düşünme ;)

ahahah eyvallah sagolasin, yarin bi soriyim bimekse falan :)

oguzfb

Üye
    Konu Sahibi
dun bimekse sordum taksit yapmiyoruz dedi, bankalarla anlasmali falan diye belirtmedim ama; bide gunluk indirim midir teshir.urunu mudur bilmiyorum, 990 liraydi g2 :'(

cyber

cyber

Üye
dun bimekse sordum taksit yapmiyoruz dedi, bankalarla anlasmali falan diye belirtmedim ama; bide gunluk indirim midir teshir.urunu mudur bilmiyorum, 990 liraydi g2 :'(
bimeks kredi kartı olan herkese kkp bakarak 12 ay taksite %25 24 ay taksite %50 faiz ile satış yapmakta bknz: bimeks bi'imza

oguzfb

Üye
    Konu Sahibi
bimeks kredi kartı olan herkese kkp bakarak 12 ay taksite %25 24 ay taksite %50 faiz ile satış yapmakta bknz: bimeks bi'imza

cok fazla bu miktar; bugun baska bir subeye sordum, ing bankla anlasnali olarak taksit yapiliyo dedi adam :)

Peocawe

Peocawe

Üye
9 taksit olayi ticari kartlara geçerli sanirsam

hikmet366

hikmet366

Üye
vatan pc de 9 ay taksit varmı normal kartlara

oguzfb

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen