Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
lsrt yuklenmiyor dili ingilizce bolgeyi takvimi ingilizce yaptim ama gene ayni yuklenmiyor baska bi yolla donus yokmu
Sadece bölgeyi abd yapmak yeterli aslında,bence sen Nokia ya ait tüm programları kaldır pc yi yeniden başlat ve programları yeniden kur.

Bay H

Bay H

Üye
Bu olayı benden başka bu kadar geç keşfeden var mı acaba :kıskıs:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

alaca61

Üye
Bir dahada bi'şey sormam

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gabriel GDR2'den Windows 10'a geçememe sorununu çözdüklerini söyledi. Böyle sorunu olan varsa şimdi güncelleme denetleyebilir.

emz

emz

Üye

Düşük bir ihtimal, kullananlar bulmuşlardır

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Telefon çocuk oyundağına deneme tahtasına döndü ama bari günde en az bir kere güncelleme verselerdi. Güya fast sürümündeyiz :no:

mp2934

mp2934

Üye
telefona w10 u kurduktan sonra reset attım ve not for resale yazısı geldi ne ayarlar ne programlar ne de menü gelmedi hiçbiri ne yapmam gerek
telefona w10 u kurduktan sonra reset attım ve not for resale yazısı geldi ne ayarlar ne programlar ne de menü gelmedi hiçbiri ne yapmam gerek

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ne var bunda fark edemedim?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Normal zil sesleri için de gelir umarım

Numaraları aşağıya çektiğinde eşleşen diğer numaralarda gözüküyor.
O özelliği biliyordum, ben de hata var sandım :) 720'de o çift çizgi ve T9 araması bile yok.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bu hyperlapse mobile beta ne zaman gelecek? Windows Phone 8.1 iken kapalı beta olarak mağazadaydı ama şimdi hiç mağazada yok

ardacumhur

ardacumhur

Üye
slow ne zaman gelir acaba ya :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
w10 u birkaç saat kurcaladım ve denime geri dönüş yaptım . Açıkçası ben çok karamsar bakmıyorum . Ben gayet güzel bir işletim sisteminin (tabanı eksik veya hatalı da olsa) oluşturulacağını düşünüyorum .

alaca61

Üye
Fast kastı bizi

meg1ddo

meg1ddo

Üye
haydaa telefon kendi kendine kapandı açılmıyor şarja da tepki vermiyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ortalık bayağı karışmış

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Şimdi size w10fp den yazıyorum hiçbir sorunum yok çok şükür, fast dan sonra konfigürasyon guncellemesi geldi 1 mb boyunda (bunu almak için önce imsider den girip aratıp fast ı seçtim.kendi buldu yine) onuda yaptım ve harika oldu bende bahsedilen hiçbir sorun yok Elhamdülillah

alaca61

Üye
Ofli toprağım şu online işlemler hakkında bir bilgi varmı sadece benmi yapamıyorum

edta

Üye
Led bildirim yazıyor ama uyarıları nasıl veriyor birde Türkçe mesaj konuşarak yazma hala etkin değil galiba

Üst Alt