Mobiola WebCam USB v1.04 S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

cyber15

cyber15

Üye
Teşekkürler Kardeş:oke:

hkndmrl

Üye
sağol...

KaZAaRa

Üye
hımm.. benimde seri_al e yada crac_k a ihtiyacım var..

telefondaki sorun yokda bilgisayarda yüklü program istiyor..

n73 te iki kamerayı da rahatça kullanabiliyorum..

ben official sitesindeki programı indirmiştim.. son sürümünü..

serdar340000

Üye
1 haftalık deneme sürümü bu ***** yoksa neye yarar crak bulan varmı? böyle yapılacaksa 50 tane başlığa elli program koyalım. kimse kullanamasın:nono:

yusuf70

Üye
ya arkadaşlar ezbere teşekkür ediliyor ama gördüğünüz gibi proğram çalışmıyor.

volpan

volpan

Üye
eyvallah kardeşim işime yaradı doğrusu

marti_atc

Üye
ya arkadaşlar ezbere teşekkür ediliyor ama gördüğünüz gibi proğram çalışmıyor.
arkadaşım aynen katılıyorum sana................

çalışmıyor ,

çalışmıyor ,

çalışmıyor ...
arkadaşlar herkes teşekkür teşekkür teşekkür.. :megafon:
lisan değiştirdim, sertifika ayarlarını yaptım, alternatif programı kullananlarda olmuş ama işe yaramamış.
niye herkes tşk yazıp geçiyor --- maksat mesaj olsun rep olsun. geyikk...
n73 e bu şartlarda olmuyor !!!!!!
pehhhh....

brkksk

Üye
arkadaşlar ben kuruyorum programı ama msnden ses ve görüntü kurulumunu yaparken msn kitleniyor birdahada açılmasını engelliyor lütfen yardım edin yaa

sempatiqq

Üye
güzel pro tşk dostummm...

fatihemre505

Üye
u600 için olanı yokmu

fatihemre505

Üye
samsung u600 için olani varmı yada gören varmı

sespei

Üye
ya ben bilgisayardakı prosunu actığımda imei seri no falan ıstıyo ve calısmıyo

--------------- Ekleme ---------------

bunun serıalı var mı?

macline

macline

Üye
Sertifika hatası uygulama yöneticisiyle görüşün diyor... :nono:

aslangazi

Üye
Üstadım bunu bilenler Lütfen yardım etsin, bu yazılım 60 serisi olan ceplere uyuyorsa pekala N70 ve N90 da 60 serisi neden olmuyor biri cevap versin kafayı yicem. Benim bildiğim yazılımlar serisine göre yazılır yada yanılıyor muyum. bu yüzden mi acaba bazı arkadaşlar kuramıyor bu zıkkımı. Sinir etti yaw Lütfen bi yardım. Belki konu daha iyi anlaşılacak. tşk.

1980ece

1980ece

Üye
Üstadım bunu bilenler Lütfen yardım etsin, bu yazılım 60 serisi olan ceplere uyuyorsa pekala N70 ve N90 da 60 serisi neden olmuyor biri cevap versin kafayı yicem. Benim bildiğim yazılımlar serisine göre yazılır yada yanılıyor muyum. bu yüzden mi acaba bazı arkadaşlar kuramıyor bu zıkkımı. Sinir etti yaw Lütfen bi yardım. Belki konu daha iyi anlaşılacak. tşk.
arkadaşım bu uygulama s60 3rd(n73,n71.n80,n93,n95 vs.)için n70ve n90 ise s60v2rd olması lazım o yüzden olmaz.sen bu uygulamanın s60 v2 olanını yüklemen lazım

asx5

Üye
arkadaslar hiç tavsiye etmem 1 pro calısmıyor 2 en önemlisi msn kitliyor ve birdaha msn tekrar kursan bile acılmıyor haberiniz ola saygılar

jokeroo

Üye
Abi Bunun ******i Ne :d

exe1454

exe1454

Üye
sagol

epiepi23

Üye
arkadaslar hiç tavsiye etmem 1 pro calısmıyor 2 en önemlisi msn kitliyor ve birdaha msn tekrar kursan bile acılmıyor haberiniz ola saygılar

arkadşlar bu program benim msn'i kitledi açamıyorum napcamı şaşırdım çözümü var mı acaba?

emre3017

emre3017

Üye
puhaha gitti msn desenize :D öle her şeye atlarsanız :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt