Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

zbahadir

Üye
Hala kesin bir tarih olmadığını hatırlatırım. Bu kadar zamandır bekletildiğine göre erteleme gelebilir MS'nin doğası gereği. :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Gabriel Aul: Windows Weekly programındaki duyuruyu kaçıran olduysa diye: Cuma saat 10:00'da (Türkiye saati ile 20:00'de) telefonlar için yeni yapıyı yayınlamayı hedefliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, suyunsesi, serinaga ve 3 diğerleri
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Şu bildiğimiz Cuma mı ? :blink::icelim:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, suyunsesi, serinaga ve 4 diğerleri

skynet

Üye
Şimdi bekle ki 2 gün geçsin :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

zbahadir

Üye

Gabriel Aul: Windows Weekly programındaki duyuruyu kaçıran olduysa diye: Cuma saat 10:00'da (Türkiye saati ile 20:00'de) telefonlar için yeni yapıyı yayınlamayı hedefliyoruz.

Onun için yazdım kesin değil diye hedefliyoruz demiş yani bir aksilik olmazsa. MS'un hiç bir sözüne inanılmayacağını biliyoruz. :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Daha güncelleme gelmeden 181 sayfa olmuş,geldiğinde burayı düşünemiyorum bile :)

ON9

ON9

Üye
Guncellemeyi verelim de rahat bir nefes alıp haftasonu kafa dinleyelim demişlerdi. :sirit:

• Beğen
Tepkiler: Nextman

skynet

Üye

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01, Aybin.Kilic, Murat Alper ve 12 diğerleri
Bay H

Bay H

Üye
:eller:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Murat Alper, suyunsesi ve 10 diğerleri
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya arkadaşlar ios 8.3 gelmiş üstelik siri tr.olmuş ama forumda pek bir hareket yok,biz ise burada gelmeyen güncelleme için bile neler yaptık neler.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Cuma günü Maxicep WP forumu :kıskıs: (Temsili Değil)

• Beğen
Tepkiler: SLH.55, Murat Alper, pirenuri ve 7 diğerleri
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Cuma günü hedefi tutturamadık karavana derse sen o zaman bak filme :D ben bugünler de niye karamsara bağladım ya :D

braayn

braayn

Üye
Onu bunu bilmem ama bu MS'nin ip ile kuyuya inilmez arkadaş... Cuma vermeyiz dediler verdiler. her ay vereceğiz dediler vermediler. eee daha ne diyipde vermeceksiniz bakalım...

Üst Alt