XtremeBooster (Sistem optimize/Ram yönetimi)(+Mtk işlemci desteği)

Sponsorlu Bağlantılar

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
XtremeBooster (Sistem optimize/Ram yönetimi)(+Mtk işlemci desteği)
Xtreme booster Root gereklidir.
ROM/system/app içine atıp izinleri rwrr şeklinde yapın.(644-xplore)
Ardından uygulamayı kullanabilirsiniz.

Uygulamanın resmi temsilidir.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Bir teşekkür yeterlidir.:oke:

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387, kanat_58 ve omerboz54

anılbaran

anılbaran

Üye
versiyon bilgini başlığa ekleyin lütfen

• Beğen
Tepkiler: NextWorld
olcay 38

olcay 38

Üye
zippyshare eklermisin mega yi tel desteklemio :(

omerboz54

omerboz54

Üye
Evet mega için uygulama indiremem başka bi siteye upload ediniz lütfen

kanat_58

kanat_58

Üye
Uygulama bilgisini 1.4 yapabilirsin ama bu ayarlar uygulamalardan ve luckypatcherdan aldığım sürüm bilgisi ama güzel uygulama tesekkur ederim

• Beğen
omerboz54

omerboz54

Üye
Başka link pls

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Üzgünüm şuan için alternatif link koyamam yarın ekleyebilirim. 3-4mb bişe mega googleplayden indirin. Tekrar girin otomatik indirecetir:oke:
zippyshare eklermisin mega yi tel desteklemio :(
Evet mega için uygulama indiremem başka bi siteye upload ediniz lütfen
Uygulama bilgisini 1.4 yapabilirsin ama bu ayarlar uygulamalardan ve luckypatcherdan aldığım sürüm bilgisi ama güzel uygulama tesekkur ederim
:rica: Tavsiyem ilk oyunu açın çıkın ardindan xtreme b. Acin Hardcore seçin sonra orta tusa basip uygulamayı acin boylece launcher tekrar aktif olmaz kapali kalmaya devam eder:oke:

firostr

firostr

Üye
Tam olarak ne işe yarıyor daha detayli anlatabilirmisin

• Beğen
NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Tam olarak ne işe yarıyor daha detayli anlatabilirmisin
Ramı optimize ediyor, Kasan oyunlarda gözle görülür performans artışı verir.

Geçici link eklenmiştir:oke:

• Beğen
Tepkiler: firostr
olcay 38

olcay 38

Üye
Üzgünüm şuan için alternatif link koyamam yarın ekleyebilirim. 3-4mb bişe mega googleplayden indirin. Tekrar girin otomatik indirecetir:oke:

:rica: Tavsiyem ilk oyunu açın çıkın ardindan xtreme b. Acin Hardcore seçin sonra orta tusa basip uygulamayı acin boylece launcher tekrar aktif olmaz kapali kalmaya devam eder:oke:

abi mega uygulamasini indiriom kapanmaya zorla hatasi verior

• Beğen
omerboz54

omerboz54

Üye
Ben hiç bir faydasını görmedim sadece uyanma izni olan uygulamalrın açılmasını engelliyo ve geçici rami temizliyo okadar mc3 den 30 sabit alırken 25 fpsye düşdü hiçbir yararı yok aksine greenify uygulamasını kapattı teli kastırdı ve lmk nın ayarlarını değistirdi ayarları sıfırladım anca kendine geldi tel yani carbon rom kullananlar ve ek yardımcı uygulama kullananlar indirmesin launcheri bile kapatıyor öyle yaptıktan sonra ne gerek var o uygulamaya

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Ben hiç bir faydasını görmedim sadece uyanma izni olan uygulamalrın açılmasını engelliyo ve geçici rami temizliyo okadar mc3 den 30 sabit alırken 25 fpsye düşdü hiçbir yararı yok aksine greenify uygulamasını kapattı teli kastırdı ve lmk nın ayarlarını değistirdi ayarları sıfırladım anca kendine geldi tel yani carbon rom kullananlar ve ek yardımcı uygulama kullananlar indirmesin launcheri bile kapatıyor öyle yaptıktan sonra ne gerek var o uygulamaya
Yanlış kullanıyorsunuz,uygulamanın geliştiricisi eğer öyleyse neden yazsın?
Yardımcı uygulama sizin tercihiniz, geliştirici kimin neyi kullanacağını bilemez elbet. Lütfen uygulamayı başka bir yardımcı yazılımla beraber kullanmayın.
Ben zaten üst yorumdada nasıl kullanılması gerektiği hakkında öneride bulundum kullanmasını kavradıktan sonra deneyin tekrar.
Benim için pek çok şeyi değiştirdi, İşlemciye görede farklılık gösterebilir...

omerboz54

omerboz54

Üye
Ben mali yonga setini kullanıyorum ve malide ters etki yapıyor büyük ihdimal bu uygulama pawerR yada snapdragon içindir

• Beğen

Üst Alt