Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

e.piker

e.piker

Üye
Arkadaslar cm12 yukledin su anda kullaniyorum.Ama rootu yok onu bi turlu yapamadim.Nasil aticam rootu yardim olursaniz iyi olur :)

Supersu root yetkisini denetleyen bir program sadece. Yani root işlemini bu programla yapamazsınız. Kingoroot, Rootgenius gibi programlarla bir dene.

vaterfa

vaterfa

Üye
recovery de advanced menusunds root la ilgisi bi secenek var onu yap riir gelir

zencibitc

zencibitc

Üye
Romdan memnunmusunuz ? Ne tür sorunu var ?

geku

Üye
Bi sürü sorunu var kasma donma video rehber heleki bu 24.03.2015 li rom biraz fazla sarj yiyor, galiba 5.1 geleck bi kac gune de 5.0.2 hic iyi degildi bana gore 5.1 nasil olur artik siz dusunun
En iyisi cm11 in bu full calisan surumleri var haziran ve temmuzda cikmis guncellemeleri bunlardan ikisini kullanin hem hafif hem hizli hemde bugsuz ayrica acenutzer kerneli de flaslayin xda da konu var ext4 olani indirip flashlayin alin size muazzam bi rom en iyi rom cm romudur digerleri bence bos..

omerboz54

omerboz54

Üye
Bi sürü sorunu var kasma donma video rehber heleki bu 24.03.2015 li rom biraz fazla sarj yiyor, galiba 5.1 geleck bi kac gune de 5.0.2 hic iyi degildi bana gore 5.1 nasil olur artik siz dusunun
En iyisi cm11 in bu fu ll calisan surumleri var haziran ve temmuzda cikmis guncellemeleri bunlardan ikisini kullanin hem hafif hem hizli hemde bugsuz ayrica acenutzer kerneli de flaslayin xda da konu var ext4 olani indirip flashlayin alin size muazzam bi rom en iyi rom cm romudur digerleri bence bos..
Ben carbon romdayım süper

ortak42

ortak42

Üye
arkadaşlar arkadaşın telefonunu 4.1.2 ye döndürecem cm11 den stock gb atıyorum ama cm11 silinmiyor nedeni ne?

omerboz54

omerboz54

Üye
4.1.2 ye dön sonra 2.3.6 dön yoksa hata alabilirsin bu normal

omerboz54

omerboz54

Üye
Odin ile yapıyosun dimi

zencibitc

zencibitc

Üye
Romun içinden usb hata ayıklamayı aç unmount yap neyse onun tersini yap wipe system yapıp odinle flash la

omerboz54

omerboz54

Üye
Hala romdan haber yok

geku

Üye
Eyy rommmm nerelerdesinn :))

e.piker

e.piker

Üye
Beyler birşey soracağım. CM romlarında hangi kamera kullanılıyor? APK olarak bulunuyor mu?

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: omerboz54