Xposed / Modüller XHALO floatingwindow v2.40

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
XHALO floatingwindow v2.40

Uygulama ile istediğiniz uygulama uzerinde yada ana ekranda 1 den fazla uygulamayı aynı ekranda acabilir ve kullanabilirsiniz aynı zamanda bildirimileride görebilirsiniz. açtığınız uygulamaları ekranda istediğiniz konuma yerleştirebilir ve boyutunu ayarlayabilirsiniz.

Gereksinimler : Androıd 4.1+, Root,, Xposed

Talimatlar :
Ekte vermıs olduğum ıkı uygulamayı da yükleyin ve Detaylı anlatım ıcın alttakı lınke bakın.
XHALO floatingwindow v2.26 [Çoklu uygulama modu+++] [ICS / JB / KK] 22.03.2014 - MaxiCep

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: firostr ve Darqos

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
NextWorld

NextWorld

Üye
Xposed ön bilgisi eklenmis hayırlı olsun ,teşekkürler:)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

umtkrhn35

Üye
Dostum ekran görüntüsünde, daire içinde yüzen balonlar hangi uygulama bilgin var mı? Paylaşım için de eline sağlık

umtkrhn35

Üye
Floatify Notifications ile Floatifications karıştırıyormuşum :D bende diyorum Floatify Notifications uygulamasında böyle yüzen balon yok diye,isimler çok benziyor yazarken bile karıştırdım,hangisinden bahsediyorduk şuan :D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Floatify Notifications ile Floatifications karıştırıyormuşum :D bende diyorum Floatify Notifications uygulamasında böyle yüzen balon yok diye,isimler çok benziyor yazarken bile karıştırdım,hangisinden bahsediyorduk şuan :D

Dostum konuda eklı ıste yukleyıp bakabılırsın.
Kullanmayalı cok oldu :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt