Yardım Samsung Galaxy S3 Mini Cm11 Şarj Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 1017131

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 Mini Cm11 Şarj Sorunu
Merhaba arkadaşlar. Benim bitmek bilmeyen bir sorunum var. Bu cm11'i kurmadan önceki sürümde hiç bir şarj sorunu yoktu ama bu Cm11'i kurduktan 10-15 gün sonra şarj sorunu oldu. Durduk yere 30 dakika'da % 20-25 şarjı gidiyor.Arka planda çalışan uygulama olmadığı halde şarjım birden azalıyor.Artık şarj etmeye bıktım.Batarya'yı da daha yeni aldım.Batarya ve şarj cihazında hiçbir sorun yok.Tek sorun bu kullandığım Cm11 Rom'undan kaynaklanıyor.Sizce Rom'u değiştireyim mi? :(

byAndroid

byAndroid

Üye
Değiştir ben cm 12 kullanıyorum fena değil işte sıkıntıları var yinede

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1017131
byAndroid

byAndroid

Üye
Benim bulduğum hatalar video çekerken yeşil çekiyor. Birde sürekli bi ram boşaltma amacı var. Boş ram 510 mb bile gördüm. Sürekli ram boşalttığı için bazen arayüzü bile sonlandiriyor sinir olduğum tek nokta bu. Birde konuşurken ses çok az geliyor hoparlörde çok iyi ama. Carbon rom deneyebilirsin güzel diyorlar

• Beğen
ykpknl

ykpknl

Üye
bnde eskiden s3 mini vardı aynı senin gbi cm11 yükledim aynı sorunlaa karşılaştım çok bekledim düzelir dye ama hç bi iyleşme bile olmadı en snunda vazgeçtim romdan başka rom dene yada prizin yanında kullanacan telefonu ne yaparsan yap o sorunu çözemiceksn çnkü.

• Beğen
The Pancar

The Pancar

Üye
ooo carbon rom güzeldir.Şarj konusunda çok fazla beklentin olmasın ama,biraz performans romu

• Beğen

Silinen Üye 1017131

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Benim bulduğum hatalar video çekerken yeşil çekiyor. Birde sürekli bi ram boşaltma amacı var. Boş ram 510 mb bile gördüm. Sürekli ram boşalttığı için bazen arayüzü bile sonlandiriyor sinir olduğum tek nokta bu. Birde konuşurken ses çok az geliyor hoparlörde çok iyi ama. Carbon rom deneyebilirsin güzel diyorlar

Valla bilmiyorum. Kafam karıştı :(
bnde eskiden s3 mini vardı aynı senin gbi cm11 yükledim aynı sorunlaa karşılaştım çok bekledim düzelir dye ama hç bi iyleşme bile olmadı en snunda vazgeçtim romdan başka rom dene yada prizin yanında kullanacan telefonu ne yaparsan yap o sorunu çözemiceksn çnkü.

Şu an hangi Rom'u kullanıyorsunuz? :(
ooo carbon rom güzeldir.Şarj konusunda çok fazla beklentin olmasın ama,biraz performans romu

Carbon Rom'un güncel versiyonu var mı yani hep güncelleniyor mu? :(

The Pancar

The Pancar

Üye
ben carbon rom kullanıyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
4.4.4 güncelleme almıyor artık zaten gerek yok hersey çalışıyor

byAndroid

byAndroid

Üye
Çeşitli romlar var novafusion sayfasında takılın kafanıza göre. Aosp, aokp, cyanogen,carbon.........

Silinen Üye 1017131

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
The Pancar

The Pancar

Üye
carbonda statusbara cift tık yapıyorum ekran filan kapanıyor gayet hoş

The Pancar

The Pancar

Üye
ekran parlaklığını status barı cekip sağ sol yaparak ayarlıyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
Stock çok berbat yinede sen bilirsin. Cm11 ve cm 12 dede var ekran parlaklığını ordan ayarlama çift tıklama da var

Silinen Üye 1017131

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
The Pancar

The Pancar

Üye
greenify kurun rootlu ise

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...