Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian^3 Win8 Cfw
Sponsorlu Bağlantılar
radoxx
Üye
Konu Sahibi
Symbian^3 Win8 Cfw
Selamlar arkadaşlar formda 5800 için win8 cfw'si mevcut ancak C6-01 için herhangi bir win8 cfw'si yapılamıyor mu yoksa ben mi bulamadım bilen arkdaşlar varsa link atabilirler mi ?
ÇaRşI 2387
Üye
Şu an için öyle birşey yok ama yapan olur heralde
radoxx
Üye
Konu Sahibi
neden symbian 3 te yapılmıyor ? 5800 için var forumda
ÇaRşI 2387
Üye
uğraşan yok sanırım
incebey38
Üye
ya beylee bna biri özelssn ulaşabilirmi
mfatih61
Üye
win 8 yapılırsa çok güzel olur. Bende telefonumda kullanmak isterim
ErenMSC
Üye
Ancak tema falan giydirilerek yapılabilir diğer türlü zor
Symbianizer
Üye
Öbür türlüsü imkansız
GeCe | Ş@HiNi
Üye
nokia 500 için de isteriz
MrSlime
Üye
up bi usta el atsın
Symbianizer
Üye
up ımı kaldı cfw ci yok piyasada beklemeyin boşuna ben evols üstünde oynadım yaptım kendime siz de yapın
MrSlime
Üye
yaa haksızlık
MrSlime
Üye
bizlede paylaşssan olmazmı
can_huso_sulo
Üye
aslında yapılsa olur. bu evolsu yapanlra bi söylemek lazım onlar bu işin piri. yapmaları uzun sürmicektir.
nasıl bir şey yaptın yeniliklerney bende yapıcam ama vaktim yok. ayrıca yaptığını paylaşırmısın.
bide yapması zor falan değil demi anlatımı varmıydı forumda.
aslında yapılsa olur. bu evolsu yapanlra bi söylemek lazım onlar bu işin piri. yapmaları uzun sürmicektir.
nasıl bir şey yaptın yeniliklerney bende yapıcam ama vaktim yok. ayrıca yaptığını paylaşırmısın.
bide yapması zor falan değil demi anlatımı varmıydı forumda.
Mifleri ve temayı değiştirdim bikaç widget sildim hız mız uğraşmadım
MrSlime
Üye
Yinede saol bari nasıl yaptığını neler kullandığını söyle
Symbianizer
Üye
Nokia cooker sadece Romun içindekileri silebiliyorsun,yenisini ekleyebiliuorsun,telefon hafızanı artırabiliyorsun ama başka bi hafızadan azaltman lazım sonuç olarak basit uygulama
Nokia cooker sadece Romun içindekileri silebiliyorsun,yenisini ekleyebiliuorsun,telefon hafızanı artırabiliyorsun ama başka bi hafızadan azaltman lazım sonuç olarak basit uygulama