Öneri LÜTFEN YARDIM İME GİTTİ

Sponsorlu Bağlantılar

goralland

Üye
    Konu Sahibi
LÜTFEN YARDIM İME GİTTİ
Arkadaslar rom yuklerken imei gitti ancak daha ònce bir cok imei ydeģi aldım cesitli uygulamalarla hatta klasòr olarak da yedek aldım nasıl geri yüklerim bunlarì telefon not 2 yurtdìsì ne yapsam olmuyor ustalardan yardım bekliyorum

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Orjinal note 2 mi?
Bu komutları dene *#*#9826835#*#*

• Beğen
Tepkiler: goralland
NextWorld

NextWorld

Üye
Dostum imei gitmesi doğal panik yok
Rom attıktan sonra
Patchli kernel ve Modem yüklemeniz gerek.(araştırın note2 için)
Cwmden install zipten seçin.
Kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: goralland

goralland

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için tesekkurler cihaz yur dısı ikinci el aldım aldığımda tel rootlu idi kullanırken arada resset atıyordu bu yüzden yazılım güncellemek istedim ama rootlu olduğu icin telefon güncwllemeyi görmedi bende pc den kies le android 4.4.3 e yükselttim cihaz acıldı root olayı temamen kalkmıştı ancak şebeke yoktu aldığım yere götürdüm ıme attılar 50 tl ye teli yine rootlamışlar neyse bu defa cmw twrp sürümlerini cihaz üzerinde denerken cihaz birck gibi birsey oldu acılış ekranında kalıyordu başka telefoncuya götürdüm 40 liraya format yükleriz olur dedi aynı gün aldım aldıgımda cihaza avrupa romu yüklü idi hatto taktım yine şebeke yok tamam atarız dediler 3 saat sonra aldım onlarda root atmıslardı dedim daha cmv rom la ugraşmam dedim ama duramadım backup aldım tam olarak nede olsa aldığım backup ımei de alıyor dedım sonra birçok uygulama ve normal kopyalama yöntemiyle efs klasörünü yedek aldım sonra başladım costum rom yüklemeye önce cm12 diye bir rom attım kaldırıp orjinal yani telefoncunun yukledigi stock romu backup u restore ettim sorun yoktu sonra zip olan baska bir costum rom attım cmw ile bir kac seye evwt dedim yukledi rom guzeldi ama güzel olmayan şebeke yoktu bende sorun değil dedim ve aldığım orjinal romu restore ettim tel açıldı ve sarı yazılı biraz şeffaf bir ekran geldi cihaz bilgileri yazıyordu ve tabi birde NULL yazıyordu ne denesem olmadı efs yedeklerini geri attım restore yaptım ancak null yazısı gitmedi kafayı yedim resmen sonra galaxysim clock diye bir uygulama ile aldıgım yedeği restore ettim nul ekranı gitti ama şebeke yine gelmedi bir önce imei attırdığım telefoncuya götürdüm 40 tı ye yaptılar yani telefon haddinden fazla masraf açtı bana şimdi galaxy not 2 için lolipop güncellemesi geleceğini söylüyorlar ben yüklemeden duramam ama ımei icin bu cihaza bir kuruş daha vereceğime kırarım bunu daha iyi yani arkadaşlar bu tür yurtdışı cihazlar icin ımei geri getirme yöntemi nedir kesin olarak telefoncu bana ime güncelleme yapmayla gitmemesi lazım diyor çünkü biz box cihazı ile ımei atıyoruz diyor ama cihazı root luyo nasıl oluyor anlamadım USTALARDAN BU KONUDA KESİN ÇÖZÜM OLAN BİR YÖNTEMİ PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR
D
Dostum imei gitmesi doğal panik yok
Rom attıktan sonra
Patchli kernel ve Modem yüklemeniz gerek.(araştırın note2 için)
Cwmden install zipten seçin.
Kolay gelsin
dostum teşekkür bunu denedim arıza patch diye bir zip dosyasını Install zip yaptım ama hata vermişti

goralland

Üye
    Konu Sahibi
(NEXTWORLD) kardeş yabancı sitede güzel bir not 2 costum rom buldum denemeden duramıyorum ama ıme gitmesinden korkuyorum arıza patch olmuyor bu arkadaşımızın dediği doğrumu alınrtı26.Aralık.2013, 09:34
Arkadaşlar şöyle birşey de buldum. Başka bir ROM yüklediğinizde de dosyaların içindeki "Patched_BUUGMJ3_modem" dosyasını flashlayınca genelde şebeke geri geliyor. CM 11, MIUI, CM 10.x ve diğer ROM'larda şebekem sürekli silindi bu işlemi 5-6 farklı ROM'da denedim ve olumlu sonuç aldım. Bilginize :) Farklı bir ROM denemek istiyorsanız EFS yedeği aldıktan sonra yükleyip söylediğim modem dosyasını flashlayınca büyük ihtimalle şebekeniz geri gelecektir. Ama işlemi yapmadan önce EFS ve nandroid yedeği alın herhangi bir sorunda sorumluluk kabul etmiyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt