İşte bende onu merak ediyorum. Mantıksal olarak her mesajda ayrı oturum (bir nevi "sekme") sistemi kullanıyoruz ki bu çok güzel bir şey. Lâkin, sistem aynı kişiyle yazışmaya, ayrı sekme açma olayı sistemsel bir hata bence. Anladığım kadarıyla da bana özel bir hata değil.Peki bu bir sorun mu? Her mesajlaşma oturumunu ayrı bir görev olarak açıyor. Mail de aynı şekilde ve bu bence çok güzel bir olay.
İşte bende onu merak ediyorum. Mantıksal olarak her mesajda ayrı oturum (bir nevi "sekme") sistemi kullanıyoruz ki bu çok güzel bir şey. Lâkin, sistem aynı kişiyle yazışmaya, ayrı sekme açma olayı sistemsel bir hata bence. Anladığım kadarıyla da bana özel bir hata değil.Peki bu bir sorun mu? Her mesajlaşma oturumunu ayrı bir görev olarak açıyor. Mail de aynı şekilde ve bu bence çok güzel bir olay.
Build 10049' un fast ring bir güncelleme olduğunu unutmayalım. Slow ringe geçerek sorunları giderilmiş halini kullanabilirsiniz. Tabi biraz gecikmeli olarakSon desktop build 10049 tam bir rezalet. Bir yapıyorlar biz bozuyorlar.![]()

Build 10049' un fast ring bir güncelleme olduğunu unutmayalım. Slow ringe geçerek sorunları giderilmiş halini kullanabilirsiniz. Tabi biraz gecikmeli olarak![]()
Bana zaten hüsranBence akşama yine hüsran![]()

Boşa beklemeyin ya adam vereceğim dedi zaman vermedi, ekstra zaman istedi o zamanı da sonuna kadar kullanacaktır emin olun. Gelirse seviniriz ama ben beklemiyorum umarım gabe bu lafları ağzıma tıkar akşam![]()

Beklentiyi düşürmek için daha erken. Redmond da saatin 10.00 olmasına üç buçuk saat var.