Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Şu gabe ye twit atalım seni sevmiyoruz diye sen wp ye hiç sahip çıkmayan biz joebelfiore yi istiyoruz diyelim valla :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

orian

orian

Üye
Peki bu bir sorun mu? Her mesajlaşma oturumunu ayrı bir görev olarak açıyor. Mail de aynı şekilde ve bu bence çok güzel bir olay.
İşte bende onu merak ediyorum. Mantıksal olarak her mesajda ayrı oturum (bir nevi "sekme") sistemi kullanıyoruz ki bu çok güzel bir şey. Lâkin, sistem aynı kişiyle yazışmaya, ayrı sekme açma olayı sistemsel bir hata bence. Anladığım kadarıyla da bana özel bir hata değil.
Peki bu bir sorun mu? Her mesajlaşma oturumunu ayrı bir görev olarak açıyor. Mail de aynı şekilde ve bu bence çok güzel bir olay.
İşte bende onu merak ediyorum. Mantıksal olarak her mesajda ayrı oturum (bir nevi "sekme") sistemi kullanıyoruz ki bu çok güzel bir şey. Lâkin, sistem aynı kişiyle yazışmaya, ayrı sekme açma olayı sistemsel bir hata bence. Anladığım kadarıyla da bana özel bir hata değil.

saynesim

saynesim

Üye
önce ben yakalasam yan yana 10 tane heykelini dikeceğim

zbahadir

Üye
Son desktop build 10049 tam bir rezalet. Bir yapıyorlar biz bozuyorlar. :)

narnia16

narnia16

Üye
Son desktop build 10049 tam bir rezalet. Bir yapıyorlar biz bozuyorlar. :)
Build 10049' un fast ring bir güncelleme olduğunu unutmayalım. Slow ringe geçerek sorunları giderilmiş halini kullanabilirsiniz. Tabi biraz gecikmeli olarak :)

zbahadir

Üye
Build 10049' un fast ring bir güncelleme olduğunu unutmayalım. Slow ringe geçerek sorunları giderilmiş halini kullanabilirsiniz. Tabi biraz gecikmeli olarak :)

Elbette öyle ama yeni eklenen bir özellikten söz etmiyorum ki daha önce çalışan "bridge mode protocol" özelliği tekrar bozulmuş. Böyle bir hatayı MS gibi bir yazlım devi nasıl yapabiliyor anlamak mümkün değil.

kayahan35

kayahan35

Üye
Şuan herkes beklemede akşam 10 a kadar dua edilir 10 dan sonra küfür :D

• Beğen
Tepkiler: mp2934 ve kamuraN021
Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
hala bekleyin bakalım elimde külüstür nokia 500 le ben bile heyecanlandım

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve ON9
thoak

thoak

Üye
Bence akşama yine hüsran :D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Boşa beklemeyin ya adam vereceğim dedi zaman vermedi, ekstra zaman istedi o zamanı da sonuna kadar kullanacaktır emin olun. Gelirse seviniriz ama ben beklemiyorum umarım gabe bu lafları ağzıma tıkar akşam :D

• Beğen
Tepkiler: mp2934
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Boşa beklemeyin ya adam vereceğim dedi zaman vermedi, ekstra zaman istedi o zamanı da sonuna kadar kullanacaktır emin olun. Gelirse seviniriz ama ben beklemiyorum umarım gabe bu lafları ağzıma tıkar akşam :D

En azından bugün gelmezse haftaya kesin geleceğini biliyoruz.

Bari bugün gelmezse diğer Perşembe'yi beklemeden Salı günü falan verseler :hmmm

alaca61

Üye
Gelmez se gelmesin ozamana kadar zenfon2 gelir onu alırım bende

zaakaan

zaakaan

Üye
Kurup kurmamak konusunda kararsızım zaten. Bende mi finali beklesem acaba... :)

Emre

Üye
yanlış ihbar @alaca61

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
@alaca61 Yeni olduğunuzdan dolayı gereken anlayışı göstermeye çalıştım ancak çok fazla gereksiz ve ilgisiz mesaj yazıyorsunuz.
Bu tutumu sürdürmeniz halinde cezai işlem yapmak zorunda kalacağız.

Mesaj ve yorumlarda gereksizliğe ve aşırıya kaçmamaya özen gösterirseniz çok iyi olur.
Anlayışınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

ko4fun

ko4fun

Üye
bugunde gelmeyecek windows 10 daha cok bekleriz :D

Bay H

Bay H

Üye
Bugün gelme ihtimali zaten düşük ancak bugüne olan beklentiyi düşürmek için daha erken. Redmond da saatin 10.00 olmasına daha üç buçuk saat var.

zbahadir

Üye
Geleceği zaman yabancı kaynaklarda bir hareketlilik oluyor şu bu yok. Bu duruma göre bugün gelmeme olasılığı yüksektir ama bu gelmeyeceği anlamına gelmez tabi. Gelirse sürpriz olsun.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Beklentiyi düşürmek için daha erken. Redmond da saatin 10.00 olmasına üç buçuk saat var.

Aslında o saati beklemeye de gerek yok.
Gabe'in ilk birkaç twitini takip etmek yeterli :)
Bir iki saate kadar günün gidişatı belli olur.

Üst Alt