Evetyah ciddisin yani
Bu 3. Cevapciddi olman ve devam etmen temennilerim ile..
sonra teli kapadım simi hafıza k.tını falan çıkardım sonra yeniden açtım kendind hard format atmış öncedem tel hafıza 20 mbdi sonra silince 67 mb oldu formattan sonra 53,3 olarak oynamadan gidiyo ama hizi muhteşem yani Symbianı yeniden keşfettim sanki 
Simbiyan'a android yüklemek için çok uğraştık ve ben kurdum nasıl olduğunu 2 mesaj daha gelsin açıklıcamBununla forumda yeni konu acabilirsin tutar yani
Mesaj kasmıyoruz bizSimbiyan'a android yüklemek için çok uğraştık ve ben kurdum nasıl olduğunu 2 mesaj daha gelsin açıklıcam

o olay imkansız boşuna insanları bekletmeSimbiyan'a android yüklemek için çok uğraştık ve ben kurdum nasıl olduğunu 2 mesaj daha gelsin açıklıcam
farkındaysan bu android yapmak değil
bu site üstündeki link olsa ztn herkes bilirdi bu sadece android görünümü vermek o kadar yaparım and. filan diyeceksen bir clash oynarken video çek de görelimBende şakasına diyorum zatenfarkındaysan bu android yapmak değil![]()
bu site üstündeki link olsa ztn herkes bilirdi bu sadece android görünümü vermek hadi o kadar yaparım and. filan diyeceksen bir clash oynarken video çek de görelim
ama en iyisi belle shell 
ilerki paylaşımın ne olacakBende şakasına diyorum zatenama en iyisi belle shell
![]()

Symbiana ios yükleyeceğim isteyen vara #Maxios un uygulamasını verebilirimilerki paylaşımın ne olacak![]()
![]()
Symbiana ios yükleyeceğim isteyen varsa #Maxios un uygulamasını verebilirimilerki paylaşımın ne olacak![]()
![]()