卐
Luck Star Üye abandonware' Alıntı: Bunu kaç kere kullandın Genişletmek için tıkla ... Öyle bi smiley mi varmış.
mürteza16 Üye abandonware' Alıntı: Bunu kaç kere kullandın Genişletmek için tıkla ... Kurallar gereğince pek kullanamıyorum ama zaten konu "herkes en sevdiği smileyi yapsın". En çok kullandığı değil.
abandonware' Alıntı: Bunu kaç kere kullandın Genişletmek için tıkla ... Kurallar gereğince pek kullanamıyorum ama zaten konu "herkes en sevdiği smileyi yapsın". En çok kullandığı değil.
abandonware Üye mürteza16' Alıntı: Kurallar gereğince pek kullanamıyorum ama zaten konu "herkes en sevdiği smileyi yapsın". En çok kullandığı değil. Genişletmek için tıkla ... Çok güzel gülümsüyordu smiley, kullansaydin keşke
mürteza16' Alıntı: Kurallar gereğince pek kullanamıyorum ama zaten konu "herkes en sevdiği smileyi yapsın". En çok kullandığı değil. Genişletmek için tıkla ... Çok güzel gülümsüyordu smiley, kullansaydin keşke
Gulu Gulu Kapalı Hesap mürteza16' Alıntı: 卐 Genişletmek için tıkla ... Hakkınızda adli işlem başlatacağım
mürteza16 Üye Gulu Gulu' Alıntı: Hakkınızda adli işlem başlatacağım Genişletmek için tıkla ... Başlatmazsan…