Anadolu Üniversitesi Anasis sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

onursarii

Üye
    Konu Sahibi
Anadolu Üniversitesi Anasis sorunu
merhaba arkadaşlar uzun süredir anasis.anadolu.edu.tr sitesinden giriş yaptığımda tarayıcıdan atıyor. Anadolu üniversitesinde okuyup böyle bir sorunla karşılaşanlar var mı? Lumia Cyan'da da yapıyordu lumia denim oldu hala yapıyor. Etrafımda Windows Phone kullanan olmadığı için kimsede test edemedim.

byibo

byibo

Üye
ben denedim giriş yaptım yaptıktan sonra yeni sekmede sayfa açmak istiyor açıncada açmıyor error 500.java.lang hatası veriyor

onursarii

Üye
    Konu Sahibi
problem genel midir yani? düzelmez mi? kaç kere mail attım ama cevap da gelmedi düzeltme de.

dakamon

dakamon

Üye
merhaba arkadaşlar uzun süredir anasis.anadolu.edu.tr sitesinden giriş yaptığımda tarayıcıdan atıyor. Anadolu üniversitesinde okuyup böyle bir sorunla karşılaşanlar var mı? Lumia Cyan'da da yapıyordu lumia denim oldu hala yapıyor. Etrafımda Windows Phone kullanan olmadığı için kimsede test edemedim.
UC browser uygulamasıyla açmayı denedin mi?

onursarii

Üye
    Konu Sahibi
Sorun hakkında bilgisi olan var mıdır acaba? Baum ile iletişime geçiyorum fakat bir cevap alamıyorum.

byibo

byibo

Üye
Sorun hakkında bilgisi olan var mıdır acaba? Baum ile iletişime geçiyorum fakat bir cevap alamıyorum.
bilgi yok ama android ve ios uygulaması var ve çok güzel kullanışlı keşke wp içinde gelse

onursarii

Üye
    Konu Sahibi
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Android kullanıyorum webden de uygulamadanda sıkıntı yaşamıyorum kardeşim dipnot : tarayıcı sorunu wp de galiba sadece

Üst Alt