z3 kullananlar bilgi verebilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

hakan.620

Üye
    Konu Sahibi
z3 kullananlar bilgi verebilir mi?
arkadaslar ben z3 almaya karar verdim lakin telefonu kulanan varsa yorumlarini bekliyorum vede hangi renk daha hos duruyor z3 icin simdiden tesekkurler

0MG90

0MG90

Üye
Ben Z2 kullanıyorum siyah almanı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: hakan.620
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kısa zaman önce bir arkadaşım Z3 aldı kasasında ki açık sebebiyle garantiye verdi. Baya bir beklettiler yaklaşık 1 ay kadar yeni cihaz vereceğiz demişler. Yeni cihaz vermişler oda bozuk çıkmış şimdi bugün bir daha gidecekmiş bakalım bu sefer adam akıllı bir cihaz verme zahmetinde bulunacaklar mı.

0MG90

0MG90

Üye
Sıra arkadaşım Z2'mi kullandıktan sonra Z3 aldı ve sorunu yok.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şans işi anlayacağın risk %50 telefon olarak kötü bir telefon değil yerinde olsam Z4 beklerim.

hakan.620

Üye
    Konu Sahibi
Şans işi anlayacağın risk %50 telefon olarak kötü bir telefon değil yerinde olsam Z4 beklerim.
peki renk seci olarak sizce hangisi daha iyi duruyor xperia z3 için...cogu yerde beyaz yok herkes beyaz mi tercih ediyor ?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yani renk seçimi gerçekten zevk renk durumuna giriyor. Bendeki Z2 siyah ben siyah seviyorum beyaz basitleştiriyor bence telefonu benim görüşüm böyle. Ama şu da bir gerçek ki Z3'ün beyazı ve bakır renkli olanı tasarımı daha iyi gösteriyor. Z2'de yandaki gümüş rengi yerleri siyahla çok iyi gidiyor ama Z3'te siyah renk boğuyor gibi biraz. Bakır renkli olanını bir incele derim arkadaşımda var ve güzel duruyor.

0MG90

0MG90

Üye
Bencede bakır veya siyah

Bülent872

Bülent872

Üye
Renk konusunda Sony beyazı çabuk çıkıyor ama siyah telefonları gayet iyi n

Üst Alt