asus lolipop

Sponsorlu Bağlantılar

rimex

Üye
    Konu Sahibi
asus lolipop
arkadaşlar asus lolipobu nisanın kaçında lacak bilgisi olan var mı

rezolar

rezolar

Üye
yurdtsinda yuklemisler performans olarak 4 x daha hizliymis ben s4 te yuklemistim acain fark edio

thenfouz

thenfouz

Üye
Nisanın ilk haftasi diye biliyorum..

rezolar

rezolar

Üye
Arkadaslar İns beklentilerimiz bos cikmaz

calypso16

calypso16

Üye
bir forumda şöyle bir şey okudum: güncellemeyi asus'un sitesinden sd karta atıp öyle yapın diye daha iyimiş böyle,otomatik güncelleme yapıldığında eksik yükleniyormuş yada eksikleri tamamlıyormuş gibi birşey yazıyordu

thenfouz

thenfouz

Üye
Arkadaslar asus zenfone lollipop guncellemesi alan varmi dusunceleriniz nedir?

zaferozkan

zaferozkan

Üye
bir forumda şöyle bir şey okudum: güncellemeyi asus'un sitesinden sd karta atıp öyle yapın diye daha iyimiş böyle,otomatik güncelleme yapıldığında eksik yükleniyormuş yada eksikleri tamamlıyormuş gibi birşey yazıyordu
Evet doğru bilgi, çünkü otadan yaparsan üzerine kurar yani eksik dosyaları ve yeni dosyaları tamamlar, ama sıfırdan indirip kurarsan sadece 5.0 ı kurmuş olursun, ve tertemiz olur, tavsiye edilen bu şekildedir

• Beğen
Tepkiler: calypso16
thenfouz

thenfouz

Üye
Evet doğru bilgi, çünkü otadan yaparsan üzerine kurar yani eksik dosyaları ve yeni dosyaları tamamlar, ama sıfırdan indirip kurarsan sadece 5.0 ı kurmuş olursun, ve tertemiz olur, tavsiye edilen bu şekildedir
Peki nerden bulabiliriz bunu?

rezolar

rezolar

Üye
Siteye gelmedi daha lolipop

firostr

firostr

Üye
Sıfır kurarım ben o zaman belki kitkatı otadan kurduğumuz için şarz sıkıntısı var

rezolar

rezolar

Üye
4.3 jealbyean daha hizli kitkattan