Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
asus lolipop
Sponsorlu Bağlantılar
rimex
Üye
Konu Sahibi
asus lolipop
arkadaşlar asus lolipobu nisanın kaçında lacak bilgisi olan var mı
rezolar
Üye
yurdtsinda yuklemisler performans olarak 4 x daha hizliymis ben s4 te yuklemistim acain fark edio
bir forumda şöyle bir şey okudum: güncellemeyi asus'un sitesinden sd karta atıp öyle yapın diye daha iyimiş böyle,otomatik güncelleme yapıldığında eksik yükleniyormuş yada eksikleri tamamlıyormuş gibi birşey yazıyordu
thenfouz
Üye
Arkadaslar asus zenfone lollipop guncellemesi alan varmi dusunceleriniz nedir?
bir forumda şöyle bir şey okudum: güncellemeyi asus'un sitesinden sd karta atıp öyle yapın diye daha iyimiş böyle,otomatik güncelleme yapıldığında eksik yükleniyormuş yada eksikleri tamamlıyormuş gibi birşey yazıyordu
Evet doğru bilgi, çünkü otadan yaparsan üzerine kurar yani eksik dosyaları ve yeni dosyaları tamamlar, ama sıfırdan indirip kurarsan sadece 5.0 ı kurmuş olursun, ve tertemiz olur, tavsiye edilen bu şekildedir
Evet doğru bilgi, çünkü otadan yaparsan üzerine kurar yani eksik dosyaları ve yeni dosyaları tamamlar, ama sıfırdan indirip kurarsan sadece 5.0 ı kurmuş olursun, ve tertemiz olur, tavsiye edilen bu şekildedir