Bu pc de oyun nasıl oynanır performans olarak?

Sponsorlu Bağlantılar

ahom5151

Üye
    Konu Sahibi
Bu pc de oyun nasıl oynanır performans olarak?

oyun performansı nasıl olur beyler ben indirimden 1500 e aldımda

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Ekran kartı tırt yani oyun performansı kötü olur. Oyun oynamak istiyorsan ekran kartı en az 840m olmalı. Fifa falan için yeter seninki de ama yoksa kabak tadı verir.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Düşük modda anca oynatır yeni oyunları. O parayla pcdepo gibi güvenilir ucuz satan sitelerden kat kat iyisini bulursun kardeşim.

ahom5151

Üye
    Konu Sahibi
GTA 5 dir falan düşük ayarlarda kasmadan oynayabilir miyim sizce
Oynadigim aşırı oyun yok pes war bide gta 5 çıkınca oynamayı düşünüyorum sıkıntı yaratmassa

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
o işlemci ile zor kardeşim 1.7 yerine 2.5 olsaydı kasmadan oynayabilirdin. Grafik motoru yüksek bir oyun olacak

ahom5151

Üye
    Konu Sahibi
Yani turboyla 2.8 oluoda

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Biliyorum kardeşim de zor olur ya zannetmiyorum. Hem en az 6 gb ram ister diye tahmin ediyorum

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Gta 5 açarda sadece açar bu bilgisayar oynayamazsın :)

• Beğen
Tepkiler: key43
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Ekran kartı düşük bir model oyun oynanacağını sanmam. GTA 5 açar ama sadece "açar" :)

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
ekran kartı kötü ve 2gb ram ile yeni oyunları oynayabileceğini sanmıyorum

Xurmirac

Xurmirac

Üye
O fiyata çok daha iyi laptop veya oyun için bilgisayar toplanabilirdi.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
körlük :agla2::agla2: aynn oyun için istiyorsa bu fiyata masaüstü toplayabilirdi
Yada paraya kıyıp 2500 liradan başlayan fiyatlarla gaming laptop alınmalı tabi illa laptop olmak zorunda değilse o fiyata çok daha güzel kasa toplanır.

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle

ahom5151

Üye
    Konu Sahibi
Leptap onerirmisiniz yarin değiştirmeye goturcem pcyi

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Pcdepo.com da araştır kardeşim ben 2 tane Laptop aldım gayet memnunum ve piyasaya göre çok ucuz oluyor garantileri de var her markanın kesinlikle tavsiye ediyorum

avast

avast

Üye
Monster Abra a5 v.5.1 e bakıyorum gtx 960 var yaklışık fiyatada msı ın gtx 950 li modeli var hangisini tercih etmeliyim beni üniversitede yarı yolda bırakmamalı 4 sene

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Monster Abra a5 v.5.1 e bakıyorum gtx 960 var yaklışık fiyatada msı ın gtx 950 li modeli var hangisini tercih etmeliyim beni üniversitede yarı yolda bırakmamalı 4 sene
960 ,950den daha iyi

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Hocam kağıt üstünde öyle duruyor ama işte monster mı uzun götürür maı mı sorum bu benim 4 sene kullanmalıyım üniversite bitene kadar
Laptopların linkini atar mısın ?