Advanced Download Manager Pro v4.1.4

Sponsorlu Bağlantılar

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
Advanced Download Manager Pro v4.1.4

Gereken Android sürümü: 4.0 ve üzeri

Gelişmişmiş özelliklere sahip, sanırım en çok kullanılan android için indirme yöneticisidir.

Yenilikler:
Added category "Left menu - Filtering" to filter downloads by status.
Added option "Left menu - Filtering - Single list" to disable sorting by "Queue and Finished"
Added quick options "Left menu - Tools - Vibration and Sound"
ADM Browser supports the context menu for links.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Anitrif, kulplubardak ve -Empat-

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler
Bu programı anlayamadım neyi nasıl indiriyor, bi ayarı varda benmi yapamadım hiç birşey yakaladığı indirdiği yok.

Peocawe

Peocawe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Reşwan
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
Valla bende merak etmeye başladım şimdi. :kop:

Usta işin şakası bir yana, ben kullanmıyorum. sadece duyduğumu yazdım. Ama forumda kullananlar vardır, bilgisi olan mutlaka mesajınıza cevap yazacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
avantis

avantis

Üye
Arkadaşlar bu program bir nimettir. Daha önce yazmıştım. Tekrar yazıyorum. Bu program ile videoların %99 unu indirebilirsiniz. Tabii pcdeki gibi videoyu yakalamasını beklemeyin. Baidu tarayıcı ile entegre olarak çalış ıyor mükemmel bir ikili oluşturuyorlar. Baiduda harici medya oynatıcı seçin ve videoya tıklayın. Tıklamadan sonra size video oynatıcı için seçenek çıkacak. Seçeneklerden Admyi seçin. İndireceginiz dosyaya uzantısı mp4 olacak şekilde isim verin. Örneğin turist.mp4 gibi. Tamam deyin ve video insin. Program indirmek için mozillayı kullanın onunla da entegre çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, Bab-ı Umut, -Empat- ve 1 kişi daha
Peocawe

Peocawe

Üye
Arkadaşlar bu program bir nimettir. Daha önce yazmıştım. Tekrar yazıyorum. Bu program ile videoların %99 unu indirebilirsiniz. Tabii pcdeki gibi videoyu yakalamasını beklemeyin. Baidu tarayıcı ile entegre olarak çalış ıyor mükemmel bir ikili oluşturuyorlar. Baiduda harici medya oynatıcı seçin ve videoya tıklayın. Tıklamadan sonra size video oynatıcı için seçenek çıkacak. Seçeneklerden Admyi seçin. İndireceginiz dosyaya uzantısı mp4 olacak şekilde isim verin. Örneğin turist.mp4 gibi. Tamam deyin ve video insin. Program indirmek için mozillayı kullanın onunla da entegre çalışıyor

teşekkürler :)

romaryu

Üye
Android in idmanı

sefo1

sefo1

Üye
Arkadas iniyor apk payes hata veriyor play store linki acılmıyor

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Androidin idmsi bulunmaz nimet paylaşım için tsk