Haber Android telefonlarda RAM Yetersizliğine son !!!

Sponsorlu Bağlantılar

kadikoy

kadikoy

Üye
    Konu Sahibi
Android telefonlarda RAM Yetersizliğine son !!!
sd kartınızı ram olarak kullanan program.
burdan indir:
Download v3.29 APK (5.4 MB)

öncekisi:
Download v3.28 APK (5.4 MB)

linkler aktiftir.

MaxipmaN

Üye
Bi ss falan alalım nedir neyin nesidir

mabdussamed

mabdussamed

Üye
swap alanı oluşturmak için root gereklidir

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Açıklama ve ekran görüntüsü bırak kardeşim. Ayrıca denildiği gibi swap alanı için root gerekli. Bu uygulama için root gerekiyor mu?

PriZm

PriZm

Üye
Açıklama ve ekran görüntüsü bırak kardeşim. Ayrıca denildiği gibi swap alanı için root gerekli. Bu uygulama için root gerekiyor mu?
Evet root gerekli.

Ayrıca bu program teknik olarak ram olarak kullanmaz. Sadece Windowsdaki sanal bellek olayının linuxdaki karşılığı olan swapı uygular.

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Denemek isterdimde SD de yer yok :ehe

incebey38

incebey38

Üye
Deneyen varmiiii ??

mabdussamed

mabdussamed

Üye
bu yöntemle sd karttan ziyade çok daha hızlı olan telefon belleğinden de swap alanı ayırabiliyorsunuz.

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
denememe gerek yok 3gb ram var :sirit:

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Swap alanı tabiki root gerekli konu eksik.SS bile yok.Ayrıca Class 10 olmayan SD kartlarla yapılırsa çok performans artırmıyor diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: cenga_istanbul
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Vallaha konu sahibi sorumsuzca davranıp ss eklemediği veya açıklama yapmadığı sürece kimse de indirip denemez bu programı. Bence konuya direk kilit vurulmalı @Nextman abim

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
incebey38

incebey38

Üye
Deneyecek tim korktum bir ss eklese baksak virüs felandir belkide eğer böyle bir uygulama olsaydi cok popüler olurdu ben ilk defa burda rastladım

mabdussamed

mabdussamed

Üye
Deneyecek tim korktum bir ss eklese baksak virüs felandir belkide eğer böyle bir uygulama olsaydi cok popüler olurdu ben ilk defa burda rastladım
hiç korkmadan deneyebilirsiniz.bu yeni bir şey değil.Androidin linux babasından gelme bir özellik :)

silentattack

silentattack

Üye
Swap olayı custom kernel gerektiriyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin.

incebey38

incebey38

Üye
Denesemmi Acaba :)

hsno7

hsno7

Üye
reserved :D

jotem173

jotem173

Üye
2GB RAM de sıkıntılar olmuyor

mabdussamed

mabdussamed

Üye
Swap olayı custom kernel gerektiriyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin.
custom kernel ile programsız bir şekilde yapıyorsun.stock kernel ile de root sayesinde bu tarz programlarla yapılabiliyor
İşe yarayacak mı peki?
misal 512mb ramin var ve çalıştırmak istediğin uygulama 1gb ram olmadan çalışmıyor.dahili ve ya harici depolamandan 512mb swap ayarlıyorsun ve uygulaman başarılı bir şekilde çalışıyor.daha önce bu tarz uygulamayı kullanmıştım.işe yarıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt