Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberAndroid telefonlarda RAM Yetersizliğine son !!!
Sponsorlu Bağlantılar
kadikoy
Üye
Konu Sahibi
Android telefonlarda RAM Yetersizliğine son !!!
sd kartınızı ram olarak kullanan program.
burdan indir:
Download v3.29 APK (5.4 MB)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
öncekisi:
Download v3.28 APK (5.4 MB)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
linkler aktiftir.
MaxipmaN
Üye
Bi ss falan alalım nedir neyin nesidir
mabdussamed
Üye
swap alanı oluşturmak için root gereklidir
@@DiAbLo@@
Üye
Açıklama ve ekran görüntüsü bırak kardeşim. Ayrıca denildiği gibi swap alanı için root gerekli. Bu uygulama için root gerekiyor mu?
Ayrıca bu program teknik olarak ram olarak kullanmaz. Sadece Windowsdaki sanal bellek olayının linuxdaki karşılığı olan swapı uygular.
teknolojibaronu
Üye
Denemek isterdimde SD de yer yok
incebey38
Üye
Deneyen varmiiii ??
mabdussamed
Üye
bu yöntemle sd karttan ziyade çok daha hızlı olan telefon belleğinden de swap alanı ayırabiliyorsunuz.
by_aLi_1907
Üye
denememe gerek yok 3gb ram var
bahaddin53
Üye
Swap alanı tabiki root gerekli konu eksik.SS bile yok.Ayrıca Class 10 olmayan SD kartlarla yapılırsa çok performans artırmıyor diye biliyorum.
@@DiAbLo@@
Üye
Vallaha konu sahibi sorumsuzca davranıp ss eklemediği veya açıklama yapmadığı sürece kimse de indirip denemez bu programı. Bence konuya direk kilit vurulmalı @Nextman abim
incebey38
Üye
Deneyecek tim korktum bir ss eklese baksak virüs felandir belkide eğer böyle bir uygulama olsaydi cok popüler olurdu ben ilk defa burda rastladım
misal 512mb ramin var ve çalıştırmak istediğin uygulama 1gb ram olmadan çalışmıyor.dahili ve ya harici depolamandan 512mb swap ayarlıyorsun ve uygulaman başarılı bir şekilde çalışıyor.daha önce bu tarz uygulamayı kullanmıştım.işe yarıyor