Gelen giden bir şey yok. Sadece geliştiricileri ilgilendiren SDK yayımlandı. Telefona güncelleme gelmedi yani.Ben neden yükleyemedim

İnşallah yoktur diye dua ediyorum. Hatta sonsuza kadar olmasın. Yani bunca uygulama için gerekli api desteği varken bir tek bu instagram için mi yokmuş bu apiler. Ben bunun api desteğiyle ilgili olduğuna inanmıyorum. Aynı Windows Phone 7'de olup 8'de olmayan Tango gibi.İnstagram için api var mı acaba merak ettim
Ben hiç yazmayayım, hararetli tartışmalara giriyorum sonraİnsanları anlamak çok zor, küçük ama kullanışlı şeyler olmayınca şikayet ediyorlar, o özellik gelince de alay ediyorlar. Telefon tost falan mı yapsın Windows 10 gelince anlamıyorum ki!

Hocam palm recognotion dediği şey nasıl bir şey olabilir? El tanıma falan hayırdır? Yeni sensörler mi geliyor yoksa Microsoft'tan?Yeni mesaj ve engellenen aramalar uygulaması.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows 10 telefonlara kalem desteği geliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İnşallah yoktur diye dua ediyorum. Hatta sonsuza kadar olmasın. Yani bunca uygulama için gerekli api desteği varken bir tek bu instagram için mi yokmuş bu apiler. Ben bunun api desteğiyle ilgili olduğuna inanmıyorum. Aynı Windows Phone 7'de olup 8'de olmayan Tango gibi.
Malesef yükleyemezsinizbilgisayarda technical sürümü kullanmadan yüklemenin yolu var mı acaba bu sdk yı abi @papakudioflu ?
Microsoft'un Windows 10 güncellemesinde sağladığı yeni sensör desteklerini Windows 10 Preview konusunda ve portaldaki yazımda açıklamıştık.Hocam palm recognotion dediği şey nasıl bir şey olabilir? El tanıma falan hayırdır? Yeni sensörler mi geliyor yoksa Microsoft'tan?
Abi oradaki yazını okudum tabi ama buradaki resimlerde "Palm Recognotion" tanımı çok ilgimi çekti. Forumda da konuştuğumuz gibi iris tarayıcıdan falan söz ediyorduk ama bu olay da çok ilgi çekici değil mi? Telefon ekranından elimizi tanıtabilmek. Sadece parmakla yetinenlere inat komple el. Parmak izi çalınabilirlik açısından tüm avuca göre çok daha kolay. Teknoloji konusunda böyle bir şey olursa Microsoft piyasaya resmen " Çekilin buraların kralı benim" demiş gibi olacak. Millet gözlük ve saatle eğlenirken adamlar hologramı çıkartarak bunu zaten yaptılar. Bir de bu tarz yenilikler. Allah'ım çıldıracağımMicrosoft'un Windows 10 güncellemesinde sağladığı yeni sensör desteklerini Windows 10 Preview konusunda ve portaldaki yazımda açıklamıştık.

Ben hiç yazmayayım, hararetli tartışmalara giriyorum sonra
bilgisayarda technical sürümü kullanmadan yüklemenin yolu var mı acaba bu sdk yı abi @papakudioflu ?
Hocam palm recognotion dediği şey nasıl bir şey olabilir? El tanıma falan hayırdır? Yeni sensörler mi geliyor yoksa Microsoft'tan?
Bütün hayallerimi suya döktün abi, bütün heves kursakta şu anPalm recognition alttaki olayı engellemek için benim anladığım kadarı ile.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Biyometrik kimlik doğrulama sistemi üzerinde detaylıca çalışılmış. Misal bunun içinde İris tarayıcı da var parmak izi de yüz tanıma da. Ama şöyle bir şey var yüz Tanıma ciddi anlamda yüzünüzün şeklini tanıyor. Yani o anki görüntüyü hafıza almıyor. Tanıtılan bir yüzün resmi kilidi açmak için yeterli olmuyor mesela. Bunun gibi uzun mesafe algılayıcı sensörler bulunacak. Bunlarla yapılabileceklerin sınırları hayaller kadar.Bütün hayallerimi suya döktün abi, bütün heves kursakta şu an
Bu arada bu adamın yaptığı yöntem bizim lumialara sökmez![]()
İnsanları anlamak çok zor, küçük ama kullanışlı şeyler olmayınca şikayet ediyorlar, o özellik gelince de alay ediyorlar. Telefon tost falan mı yapsın Windows 10 gelince anlamıyorum ki!
Bunun sonu yok kardeşim hep aynı muhabbetler dönüyor ve yine o klasik cevabı vermek zorundayım. Alırken çoğu kişi her şeyin farkındaydı ona göre davranmak gerekirdi. Misal ben, mevcut hali bile her işimi görüyor, fazlası olsa tabiki çok güzel olur. O yüzden almadan önce sabredip edemeyeceğimize karar vermemiz lazım, edemeyeceksek de en kısa zamanda uzaklaşmak lazım alternatif platformlara.Ta wp 8 de gelmesi gereken bir uygulama wp 10da geliyor şikayet ve alay etmem çok normal değil mi ?