Haber Geliştiriciler İçin Windows 10 SDK'sı ve Araçları Yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

alaca61

Üye
Ben neden yükleyemedim

alaca61

Üye
Anladım telefonlara ne zaman gelir

ON9

ON9

Üye
SDK okur-yazarları sızıntılara başlasa da hayretler içinde kalsak.

Bay H

Bay H

Üye
OneNote uygulamasının bu halini görmüş müydük :hmmm

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

#Windows10 ile API ler o kadar gelişmiş ki uygulamaların sms gönderip almasına bile izin vermişler :ehe

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, braayn, saynesim ve 3 diğerleri
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
İnstagram için api var mı acaba merak ettim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İnstagram için api var mı acaba merak ettim
İnşallah yoktur diye dua ediyorum. Hatta sonsuza kadar olmasın. Yani bunca uygulama için gerekli api desteği varken bir tek bu instagram için mi yokmuş bu apiler. Ben bunun api desteğiyle ilgili olduğuna inanmıyorum. Aynı Windows Phone 7'de olup 8'de olmayan Tango gibi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, ogzhnoTr ve dücane
Bay H

Bay H

Üye
Uzun bir sürecin sonucu Windows 10.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ceza87, serinaga, zaakaan ve 2 diğerleri
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Abi el fenerine seviniyoruz ya :'(

skynet

Üye
Niye sevinmeyelim :D

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
İnsanları anlamak çok zor, küçük ama kullanışlı şeyler olmayınca şikayet ediyorlar, o özellik gelince de alay ediyorlar. Telefon tost falan mı yapsın Windows 10 gelince anlamıyorum ki!

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Basteryus, emz ve 4 diğerleri
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
İnsanları anlamak çok zor, küçük ama kullanışlı şeyler olmayınca şikayet ediyorlar, o özellik gelince de alay ediyorlar. Telefon tost falan mı yapsın Windows 10 gelince anlamıyorum ki!
Ben hiç yazmayayım, hararetli tartışmalara giriyorum sonra :)

bilgisayarda technical sürümü kullanmadan yüklemenin yolu var mı acaba bu sdk yı abi @papakudioflu ?
Yeni mesaj ve engellenen aramalar uygulaması.

Windows 10 telefonlara kalem desteği geliyor.

Hocam palm recognotion dediği şey nasıl bir şey olabilir? El tanıma falan hayırdır? Yeni sensörler mi geliyor yoksa Microsoft'tan?

dakamon

dakamon

Üye
İnşallah yoktur diye dua ediyorum. Hatta sonsuza kadar olmasın. Yani bunca uygulama için gerekli api desteği varken bir tek bu instagram için mi yokmuş bu apiler. Ben bunun api desteğiyle ilgili olduğuna inanmıyorum. Aynı Windows Phone 7'de olup 8'de olmayan Tango gibi.

6tag gibi bir uygulama var olan tam surum instagram uygulamasından çok daha özellikli ve kullanışlıyken instagramın hiçbir bahanesi olamaz güncellememeyle ilgili. Bende hiç gelmesin diyorum. Rudy ile yola devam ederiz.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bilgisayarda technical sürümü kullanmadan yüklemenin yolu var mı acaba bu sdk yı abi @papakudioflu ?
Malesef yükleyemezsiniz
Hocam palm recognotion dediği şey nasıl bir şey olabilir? El tanıma falan hayırdır? Yeni sensörler mi geliyor yoksa Microsoft'tan?
Microsoft'un Windows 10 güncellemesinde sağladığı yeni sensör desteklerini Windows 10 Preview konusunda ve portaldaki yazımda açıklamıştık.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Microsoft'un Windows 10 güncellemesinde sağladığı yeni sensör desteklerini Windows 10 Preview konusunda ve portaldaki yazımda açıklamıştık.
Abi oradaki yazını okudum tabi ama buradaki resimlerde "Palm Recognotion" tanımı çok ilgimi çekti. Forumda da konuştuğumuz gibi iris tarayıcıdan falan söz ediyorduk ama bu olay da çok ilgi çekici değil mi? Telefon ekranından elimizi tanıtabilmek. Sadece parmakla yetinenlere inat komple el. Parmak izi çalınabilirlik açısından tüm avuca göre çok daha kolay. Teknoloji konusunda böyle bir şey olursa Microsoft piyasaya resmen " Çekilin buraların kralı benim" demiş gibi olacak. Millet gözlük ve saatle eğlenirken adamlar hologramı çıkartarak bunu zaten yaptılar. Bir de bu tarz yenilikler. Allah'ım çıldıracağım :)

Bay H

Bay H

Üye
Ben hiç yazmayayım, hararetli tartışmalara giriyorum sonra :)

Palm recognition alttaki olayı engellemek için benim anladığım kadarı ile.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: ceza87
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Palm recognition alttaki olayı engellemek için benim anladığım kadarı ile.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bütün hayallerimi suya döktün abi, bütün heves kursakta şu an :)
Bu arada bu adamın yaptığı yöntem bizim lumialara sökmez :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bütün hayallerimi suya döktün abi, bütün heves kursakta şu an :)
Bu arada bu adamın yaptığı yöntem bizim lumialara sökmez :)
Biyometrik kimlik doğrulama sistemi üzerinde detaylıca çalışılmış. Misal bunun içinde İris tarayıcı da var parmak izi de yüz tanıma da. Ama şöyle bir şey var yüz Tanıma ciddi anlamda yüzünüzün şeklini tanıyor. Yani o anki görüntüyü hafıza almıyor. Tanıtılan bir yüzün resmi kilidi açmak için yeterli olmuyor mesela. Bunun gibi uzun mesafe algılayıcı sensörler bulunacak. Bunlarla yapılabileceklerin sınırları hayaller kadar.

• Beğen
Tepkiler: emz
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye

Ta wp 8 de gelmesi gereken bir uygulama wp 10da geliyor şikayet ve alay etmem çok normal değil mi ?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Ta wp 8 de gelmesi gereken bir uygulama wp 10da geliyor şikayet ve alay etmem çok normal değil mi ?
Bunun sonu yok kardeşim hep aynı muhabbetler dönüyor ve yine o klasik cevabı vermek zorundayım. Alırken çoğu kişi her şeyin farkındaydı ona göre davranmak gerekirdi. Misal ben, mevcut hali bile her işimi görüyor, fazlası olsa tabiki çok güzel olur. O yüzden almadan önce sabredip edemeyeceğimize karar vermemiz lazım, edemeyeceksek de en kısa zamanda uzaklaşmak lazım alternatif platformlara.

Üst Alt