Discovery 2 Kullanıcı yorumları?

Sponsorlu Bağlantılar

sebo7

sebo7

Üye
    Konu Sahibi
Discovery 2 Kullanıcı yorumları?
Merhaba arkadaşlar
Telefon çıkalı baya oldu. Kullananlar vardır illaki. Burda bir tartışma ortamı oluşturalım diyorum o nedenle herkes sorunlarını ,iyi yanlarını, kötü yanlarını, keşke şöyle olsaydı, yada şu olmasaydı gbi yorumlarını buradan yapsın bakalım kaç kişiyiz kullanan yada kullanmak isteyen?

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Firmanın bu telefonla ilgili yaptığı tek hata bu telefonu piyasaya sürmek bence. Keşke alırken iyice araştırsaydım.

• Beğen
Tepkiler: ESRİYEN ve sebo7
jeosalih

jeosalih

Üye
Telefondan aslında çok memnunum. Ama hopörlördeki çatlak oluşma sorunu ve mtk işlemcinin güncellemeleri geç alması canımı sıkıyor.

oguzxw

oguzxw

Üye
Discovery 2 Kullanmadım Hiç Ama MTK İslemci Kullanmasıyla Büyük Bir Hata Yaptı Bence

sebo7

sebo7

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan aslında çok memnunum. Ama hopörlördeki çatlak oluşma sorunu ve mtk işlemcinin güncellemeleri geç alması canımı sıkıyor.
Çatlak olayı benm telde de oldu garantiye çatlak dokunmatik sorunu ve pilin neden 1000 mAh göründüğüne dair vip forum oluşturup garantiye gönderdim. Biraz önce telefon geldi çatlak giderilmiş arka kasa değişmiş komple. dokunmatik için henuz tam deneme yapmadım iyi gibi pil içinse malesef uygulamaya suç buldular :( onlara göre 2500 mAh mış :)
telefonu simdi silikon kılıfla kullanıyorum çünkü çok ince hemen çatlıyor

• Beğen
Tepkiler: jeosalih
sebo7

sebo7

Üye
    Konu Sahibi
Telefon orjinal kutudan ekranında filmli çıktı. ancak film tam oturmamış gibi üstte ve altta kabarcıklıydı. çizilmesin diye çıkarmamıştım. daha sonra 20 tl ye cam film çektirdim. gayet güzel oldu telefonun havası değişti resmen:) plastik filmden dolayı renkler mat görünüyormuş bunu anladım :D canlılık geldi resmen telefona :P Ekran cam gibi olduğu için dokunduğun zaman film yokmuş gibi hissediyorsun gerçekten:) tavsiye ediyorum mutlaka yaptırın :P
Arkadaşlar bişey soracağım
Telefona msj gelince kilit ekranında görünüyor ancak whatsap ve dier msjlar görünmüyor bunun bir ayarı uygulaması varmı?
Bİrde en önemlisi msj geldiğinde telefon uyansın istiyorum bunu nasıl yaparım ?

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387

alaca61

Üye
Discovery2+ plus almayı düşünüyorum önerisi olan varmı

sebo7

sebo7

Üye
    Konu Sahibi
Bir telefondan beklentin nedir önce onu söyle ona göre al yada alma diyebilirim :)

alaca61

Üye
Zefon2 4GB ramli modeli gelirse olabilir

o'azis

Üye
Telefon güzel aslında ama şu gps bulmada uzun sürmese ne güzel olacak varmı çözümü

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387

ecel227

Üye
Iki aydir discovery 2 plus kullaniyorum hic bi skintim yok kotuleyenlere hayret ediyorum mtk islemci kullanmis olabilir ama cope atilasi telefon degil. Cogu telefondan ustun bi telefon bu kadarda kotulemk ayip bnce

• Beğen
Tepkiler: sebo7 ve ÇaRşI 2387
sebo7

sebo7

Üye
    Konu Sahibi
kiyaslamayı piyasadaki dandik telefonlarla yapmıyoruz da ondan öyle konusuyoruz:) mesela ben z2 ile kıyaslıyorum hep :D

Jus7ice

Jus7ice

Üye
Discovery2+ plus almayı düşünüyorum önerisi olan varmı
Benim abim discovery 2+ kullanıyor memnun ama işlemcisi çok ısınıyor ve telefonun dokunmatiğinde biraz sorun var. Dokunmatiği telefondan kaynaklı ama işlemci ısınmasından birçok kullanıcı şikayetçi

Takipçi Satın Al

Üst Alt