Xperia z2 mi 32lik g3 ile değiştirsem memnun kalırmıyım. G3 sahibisin madem cevaplarsanız sevinirim.Lg g3 kullaniyorum. Fizikselde güzel sanalda güzel ama sadece birini seç derseniz sanal derim. G3 için gayet kullanışlı ve boyutu da bana göre ideal yer kaplamıyor![]()
G3 ilk android cihazım daha önce iphone kullanıyordum. Z2 deneme fırsatımda oldu arkadaşım sayesinde şahsen beğenmedim tasarım olarak. Ben kararımı g3 den yana kullandım pişmanda değilim. Z2 bana Gore biraz daha kaba geldi. Şuan için arayüzde sorun yok ne kasma ne başka birşey birde cihaz son çıkan cihaz kendi fikrimceXperia z2 mi 32lik g3 ile değiştirsem memnun kalırmıyım. G3 sahibisin madem cevaplarsanız sevinirim.
iphone dan sonra bu cihaz bana 120 inc LCD tv gibi geldi.Ama o özellikler çoğu telefonda yok yeni nesillerde varSanal tuşun avantajı temalar ama fiziksel tuşda parmak izi tarayıcısı gibi yeni nesil özellikler var.
S5 note 4 gibi uzun süredir bazı cihazlarda mevcut ayrıca iPhone 5s 6 ve 6+ tada mevcut.Ama o özellikler çoğu telefonda yok yeni nesillerde var
Herkese o telefonları alma lüksü yok o yüzden dedimS5 note 4 gibi uzun süredir bazı cihazlarda mevcut ayrıca iPhone 5s 6 ve 6+ tada mevcut.
O dediğin şuan sadece one max cihazında var.Parmak izi okuma çogu cihaza geldi ve bu sayı daha da artacak çünkü bankacılık islemleri için de kullanılması planlanan bir özellik.
G4 sanal tus olacak ama arkasında parmak izi okuma da olacak ise bak combo![]()
O dediğin şuan sadece one max cihazında var.