Karşılaştırma Sanal Tuşmu Fiziksel Tuşmu Sizce

Sponsorlu Bağlantılar

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Lg g3 kullaniyorum. Fizikselde güzel sanalda güzel ama sadece birini seç derseniz sanal derim. G3 için gayet kullanışlı ve boyutu da bana göre ideal yer kaplamıyor:)

theyunus

theyunus

Üye
Lg g3 kullaniyorum. Fizikselde güzel sanalda güzel ama sadece birini seç derseniz sanal derim. G3 için gayet kullanışlı ve boyutu da bana göre ideal yer kaplamıyor:)
Xperia z2 mi 32lik g3 ile değiştirsem memnun kalırmıyım. G3 sahibisin madem cevaplarsanız sevinirim.

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Xperia z2 mi 32lik g3 ile değiştirsem memnun kalırmıyım. G3 sahibisin madem cevaplarsanız sevinirim.
G3 ilk android cihazım daha önce iphone kullanıyordum. Z2 deneme fırsatımda oldu arkadaşım sayesinde şahsen beğenmedim tasarım olarak. Ben kararımı g3 den yana kullandım pişmanda değilim. Z2 bana Gore biraz daha kaba geldi. Şuan için arayüzde sorun yok ne kasma ne başka birşey birde cihaz son çıkan cihaz kendi fikrimce
Kesinlikle pişman olmazsın. Zaten hafızası yükseltilebiliyor o konuda sorun yasamassin. :) :) iphone dan sonra bu cihaz bana 120 inc LCD tv gibi geldi.

• Beğen
Tepkiler: theyunus
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
3.5 inçte 5+ inçe geçiş duygusunu iyi bilirim biraz daha kullansaymışim one max veya galaxy mega alacaktım. :D

skylinegti

skylinegti

Üye
Tasarım açısındanda kullanış açısındanda fiziksel tuşlar daha iyi bence...

• Beğen
Tepkiler: cemihsancam
baskahmet

baskahmet

Üye
Fiziksel tuşlu telefonlara sanal tuş eklenebiliyor. Ama sanal tuşlulara eklenmiyor :) tabiki fiziksel. Ama telefonumda sanal tuş kulllanıyorum daha hızlı sanal

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Ekranın alt kısmında olan dokunmatik ve değiştirilebilir tuş :)
Sanalda fena değil g2de secenekler tuşunu son uygulamalar yapabildiğim zaman daha iyi olacak :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Kesinlikle sanal , Fiziksel çok saçma , ortadaki basmalı diğerleri dokunmatik ne o öyle.

key43

key43

Üye
Sanal kesinlikle :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Sanal tuşu kullanmaya başladım fiziksele 1000 basar kanaatine vardım bi kere tıklıyosun açılıyor fizikselde basıyorsun sanal hızlı ve kullanışlı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sanal tuşun avantajı temalar ama fiziksel tuşda parmak izi tarayıcısı gibi yeni nesil özellikler var.

Rainesto

Rainesto

Üye
Bence fiziksel ama samsungun ortadaki tuşu gibi değil mesela l920 gibi

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Parmak izi okuma çogu cihaza geldi ve bu sayı daha da artacak çünkü bankacılık islemleri için de kullanılması planlanan bir özellik.
G4 sanal tus olacak ama arkasında parmak izi okuma da olacak ise bak combo :ehe

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Parmak izi okuma çogu cihaza geldi ve bu sayı daha da artacak çünkü bankacılık islemleri için de kullanılması planlanan bir özellik.
G4 sanal tus olacak ama arkasında parmak izi okuma da olacak ise bak combo :ehe
O dediğin şuan sadece one max cihazında var.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
O dediğin şuan sadece one max cihazında var.

Bankacılık mı yoksa arkadaki sensör olayı mı? Bankacılık hepsinde kullanılabilir olacak sensör olayı da one max gibi ayrı bir sensör degil G serisinin standart tusuna eklenecek

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Parmak izi tarayıcısı one maxteki gibi eklenebilir. Tabi Lg için sihirli tuşa eklenirse daha güzel olur.

cubeyr

cubeyr

Üye
Telefon adam iyi oldukdan sonra farketmez