Haber Samsung Galaxy S6 Ve S6 Edgenin Türkiye Fiyatları Açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

foreverthe

foreverthe

Üye
Arkadaşlar yaşla başla konuyu çekiştirmeyelim.şimdi ben yazıyorum okumadan destek veriyor diyorsun.ios genel destek kısmından bir bakarmısın ios güncellemelerinden sonra o perfect dediğiniz cihazlar nası tekrar ilk haline dönüyor? Canlı canlı şahit olmasam da burda anlatmam ?
Ben 5S kullanıyorum iOS7'den beri kullanıyorum işte iOS8 filan geldi ben bu zaman kadar hiçbir sorun yaşamadım telefonla ilgili. Her telefonun bariz sorunları olur Samsung'un da oluyor HTC'de, LG'de, Sony'de bunlar olağan şeyler. Siz Apple'a çok kin beslemişsiniz ben kullanmanızı öneririm beğenmezseniz beğenmeyin ama bariz Android platformunda ki telefonlardan daha stabil.

oznkrts

oznkrts

Üye
cidden samsungdan çok saçma cihaz ve çok saçma fiyat ha ben almazmıyım yurt dışında olsam marvel sürümlerini kaçırmazdım ama orda onların gelir gider hesaplarına göre bu cihaz bizim 600 lira ile aynı ama bizde 3000 lira oda 32 gb modeli bu nasıl bir enayiliktir anlamadım hadi 2000 olsa neyse dicem de sanki altından yapıyorlar cihazları

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yani belki inanmayacaksınız ama ben 6+ kullandım bir zaman alışamadım telefona Note 3'ün sunduğu kadar şey sunamadı bana. Tatmin edemedi açıkça söylüyorum ister fanboy olarak yorumlayın ister ciddi anlayın ama deneyimimdir bu benim 6s veya 6s+ nasil olur bilmem ama iPhone'un yeni birşey katması lazım konuda amacından baya uzaklaşmış ama neyse.

xmustx

xmustx

Üye
Kendini kandırma genç er yada geç zehirli şırınganın tadına bakacaksın.. :) ama şimdi sen fanboyluk yapmadın mı ? Androıd platformundaki cihazlardan daha stabilmiş :D
Yani belki inanmayacaksınız ama ben 6+ kullandım bir zaman alışamadım telefona Note 3'ün sunduğu kadar şey sunamadı bana. Tatmin edemedi açıkça söylüyorum ister fanboy olarak yorumlayın ister ciddi anlayın ama deneyimimdir bu benim 6s veya 6s+ nasil olur bilmem ama iPhone'un yeni birşey katması lazım konuda amacından baya uzaklaşmış ama neyse.
Adama anlatırlar anlamaz bir cümle var "Cahille tartışsan galip gelemezsin"..

foreverthe

foreverthe

Üye
Hocam herkesin isteklerini filan farklı ya ondan dolayı özgürsünüz seçiminiz de. Ne kullanırsanız kullanın güle güle kazasız belasız kullanın.
Kendini kandırma genç er yada geç zehirli şırınganın tadına bakacaksın.. :) ama şimdi sen fanboyluk yapmadın mı ? Androıd platformundaki cihazlardan daha stabilmiş :D

Adama anlatırlar anlamaz bir cümle var "Cahille tartışsan galip gelemezsin"..
Yok hocam 3 sene rahat kasmıyor Apple telefonları ben zaten 2 yılda bir telefon değiştiriyorum o zehirli şırınganın tadına bakamayacağım :) Bir de cahille falan tarzı sözlerle laf sokuşturmayın lütfen. Ben size hakaret tarzı şeyler söylemedim. Sadece bir telefonun 3000 TL olması çok berbat hangi telefon olursa olsun.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
3000 lira modasıda apple 6+ tan sonra başladı hadi diyelim samsung apple 3000 lira fiyat koydu diye ondan özendi koydu :D

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
xmustx

xmustx

Üye
E iyi hadi herkes güle güle kullansın kendi bildiğini :) hacı s6 edge s6'dan biraz pahalı sence nedendir @teknolojibaronu

foreverthe

foreverthe

Üye
E iyi hadi herkes güle güle kullansın kendi bildiğini :) hacı s6 edge s6'dan biraz pahalı sence nedendir @teknolojibaronu
Aynen abim. Kusurumuz olduysa affola. Ben de S6'yı beğendim özellikle Edge'yi böyle değişik şeylere bayılırım ama fiyatta uçmuşlar.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İşlemci ve ekrandandır. Samsung 3-5 metal için o kadar fiyat arttırmaz.
Ayrıca DDR4 Ram var etkisi büyük.
DDR4 tü sanırım yanlış hatırlamıyor isem.

xmustx

xmustx

Üye
Estağfirullah herkes farklı yaklaşır youtubeda baya video var ama
Ekranı esnetmişler ama sanki s6 daha hızlı açılıyor.tabi ileride yoğun kullanıma bağlı ne etki tepki olur

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@

cagajosef

Üye
Bu telefonları mümkünse yurt dışından getirtin pasaport kaydı yaptirin 2000 lirayı gecmez. S6nin yurtdışı satış fiyatina bakmak lazim. Turkcell bedavadan kar yapma peşinde. Samsung yada apple kar yapmıyor bu bedavacilar kadar...elimde note 2 var. Onu aldığım gunden beri hiçbir telefonun özelliklerine dahi bakmadim. 500 civari uygulama kurulu. Hepsi pro surum. 10 gb. Verileri hafiza kartinda olanlar haric. 3.5 GB'lık oyunu rahatça oynayabildiğim telefonumu seviyorum. Apple'dan nefret etmem ama bluetootu olmayan. Hafiza karti takamadigim (iphone 6 da yuksek hafizayla duzelttiler birazcik-32 gb kart takili note 2de), sürümününde değişiklik yapmadığım, dosyalarını video ve resim disinda goruntuleyemedigim telefona sicak bakmam. Ha birde batarya degistirebilme var. Yani o parayi veriyoruz ama kısıtlı kısıtlı... marka meraklisi degilim ama kısıtlamalar bana gore değil.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Bu telefonları mümkünse yurt dışından getirtin pasaport kaydı yaptirin 2000 lirayı gecmez. S6nin yurtdışı satış fiyatina bakmak lazim. Turkcell bedavadan kar yapma peşinde. Samsung yada apple kar yapmıyor bu bedavacilar kadar...elimde note 2 var. Onu aldığım gunden beri hiçbir telefonun özelliklerine dahi bakmadim. 500 civari uygulama kurulu. Hepsi pro surum. 10 gb. Verileri hafiza kartinda olanlar haric. 3.5 GB'lık oyunu rahatça oynayabildiğim telefonumu seviyorum. Apple'dan nefret etmem ama bluetootu olmayan. Hafiza karti takamadigim (iphone 6 da yuksek hafizayla duzelttiler birazcik-32 gb kart takili note 2de), sürümününde değişiklik yapmadığım, dosyalarını video ve resim disinda goruntuleyemedigim telefona sicak bakmam. Ha birde batarya degistirebilme var. Yani o parayi veriyoruz ama kısıtlı kısıtlı... marka meraklisi degilim ama kısıtlamalar bana gore değil.
Eeee, arızalanırsa telefon ne yapacağız?

cagajosef

Üye
Eeee, arızalanırsa telefon ne yapacağız?
Bir telefon fiyatina iki telefon aliyorsun kardeşim. S4 ilk ciktiginda 1800 liraydi yurt dışı olani imei atilmis halde 850 idi... telefon orjinal s4dür. yada note 2 dir... yurt disinda samsung universal garanti ile alabilirsin yada iphone alabilirsin. Dolar dusseydi s4 suan 600 tl idi.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
S6 ya bu parayı verirken , birde samsungun müşteri memnuniyetini ve ülkemizde servisler nasıl Çalışıyor onu bir düşünün! En ufak bir hatada direk suçu size atarlar bilginiz olsun. Bende s6 almayı düşünüyordum ama kötü bir olaya Şahit oldum ve vazgeçtim s6 almaktan ; olay baldızımın oğlunun başından geçti 2400 tl ye vodafone dan aldığı note 4 cihazının kamerasının camı durup dururken çatlamış , serviste direk Kullanıcı hatası deyip çocuğu şutlamış. Bende bu olaydan sonra ; madem bu kadar para veriyorum bari müşterisine köstek değilde destek olan bir firma olan apple dan yana kullandım seçimimi ve sizinde düşünmenizi tavsiye ederim .....

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
oznkrts

oznkrts

Üye
S6 ya bu parayı verirken , birde samsungun müşteri memnuniyetini ve ülkemizde servisler nasıl Çalışıyor onu bir düşünün! En ufak bir hatada direk suçu size atarlar bilginiz olsun. Bende s6 almayı düşünüyordum ama kötü bir olaya Şahit oldum ve vazgeçtim s6 almaktan ; olay baldızımın oğlunun başından geçti 2400 tl ye vodafone dan aldığı note 4 cihazının kamerasının camı durup dururken çatlamış , serviste direk Kullanıcı hatası deyip çocuğu şutlamış. Bende bu olaydan sonra ; madem bu kadar para veriyorum bari müşterisine köstek değilde destek olan bir firma olan apple dan yana kullandım seçimimi ve sizinde düşünmenizi tavsiye ederim .....
hepside servis olarak aynı ama apple bu işteki başarısıyla cidden ön plana geçiyo

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN
Kingmortall

Kingmortall

Üye
acele etmeyin arkadaşlar 2 sene sonra a101 de 899 tl :islik

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
xmustx

xmustx

Üye
Yorumlara bak oku da gülme :D