S3 3sene oldu ama sonra çıkan o kadar samsung varken sıfırı daha 500'e düşmedi ?Bir veya bir buçuk yıl sonra 1500 e düşer o zaman alırızfavori edge modeli
![]()
Doğru s6 da bükülüyor zatenSamsung'a bir gram saygım yok. Sürekli Apple'dan "ilham alan", saçma-sapan tasarımlara ve berbat malzeme kalitesine sahip (bknz. galaxy alpha'da ayçiçek yağı tenekesi kullanılması vs.) ve touchwiz rezaletini bünyesinde barındıran bir S6 kullanacağıma 3310 kullanırım daha iyi. Ayrıca 999 lira olsa bile almam.
Not: Bunlar şuan ki fikirlerim.

Kesin alırsın.hatta serinin 7. Cihazını bekliyorsunuz lazer klavye varmış diyorlarYazık cidden. Param olsa bile bu kadar vermem. Sanki çok büyük yenilikler içeriyor.
Versem bile 6 Plus alırım veya gider yine Z2 alırım.

Hangi firmanın fanı olduğunu belli ettin cevap vermeye gerek yokDoğru s6 da bükülüyor zaten
Kesin alırsın.hatta serinin 7. Cihazını bekliyorsunuz lazer klavye varmış diyorlar![]()
O mesajımı açıkla bakalım neresinde fanlık var? Veya diğer mesajlarımda.Fanboy olan ve kendini kandıran da bellisamsungcu yada androidçi olsam nokıa haberleri için "nokıa bitti" yorumunu yapıştırırdım.şu forumda bi bakın nokıa için ne yazmışım.Yada wp ve iosun gittikçe berbatlaştığını mı yazmışım ?
serbest bırakın kendinizi derin derin nefes alın boğulmak üzeresiniz
![]()
Güzel kardeşim S3 kullanırken arkadaşlarım da iPhone 4S vardı yağ gibiydi yine benim S3 kasıyordu. S3 1700 TL, 5S 1949 TL'ye aldım.5s ne kadar almıştın yada 6 ne kadar.peki gözle görülür derecede aralarında ne fark var donanım bakımından malzeme bakımından ? Yada s3 ile s6 kıyaslansa bi ıphone 3 ile ıphone 6 arasındaki farktan daha fazla ne kadar fark görebilirsiniz? Anlatmak istediğim şey tamda bu ! Ve ayrıca en son ithal ürünlerdeki yeni fiyat olayını biliyorsunuz..