Bahadir_fb
Üye
Anladım abi o resmi sildim gitti zaten resim kurtuldumben wanam xposedin farklı sürümünü kullanıyomuşum bu konudakni indirdim deniycem şimdi sağol çok yardım ettin abi
![]()
Yazdıklarımı okusan sorun olmayacak ta

Anladım abi o resmi sildim gitti zaten resim kurtuldumben wanam xposedin farklı sürümünü kullanıyomuşum bu konudakni indirdim deniycem şimdi sağol çok yardım ettin abi
![]()

Yav şimdi yeniden başlattım ne oldu senceYazdıklarımı okusan sorun olmayacak ta![]()
iconlar saydamlık felan tamam ama yine wifi yazıları felan yok ben anlamadım gitti şu kırmızı ile işaretlediğin yerleri full 0 yapıyorum açıyorum uygula diyip çıkıyorum .Olmadı yine ters gitti 
Yav şimdi yeniden başlattım ne oldu senceiconlar saydamlık felan tamam ama yine wifi yazıları felan yok ben anlamadım gitti şu kırmızı ile işaretlediğin yerleri fu ll 0 yapıyorum açıyorum uygula diyip çıkıyorum .Olmadı yine ters gitti
![]()
Oldu abi valla sağol şimdi bildirim arka paneli duvar kağıdınıda ayarlıcam ondan sonra tamamdırAlttaki resimle alakalı olabilir.
Metin etiket rengine girip kapalı konuma getrırıp yeniden baslat bakalım

Oldu abi valla sağol şimdi bildirim arka paneli duvar kağıdınıda ayarlıcam ondan sonra tamamdır![]()

Yine sorun ve yine benDüz renkli bir duvar kağıdı sec, resim olunca hoş durmuyor![]()
3 tane resim seçtim 3 ünüde yapmadı nedenseYine sorun ve yine ben3 tane resim seçtim 3 ünüde yapmadı nedense

Koyduğun işareti kaldır derken ne demek istedin abiXbackround ile seç ve o koyduğun işareti kaldır![]()
bir resim daha seçtim yeniden başlattım yine olmadı.Restart yapa yapa şarj 30 a indi 
Koyduğun işareti kaldır derken ne demek istedin abibir resim daha seçtim yeniden başlattım yine olmadı.Restart yapa yapa şarj 30 a indi
![]()

O Tikli değil zaten 4 tane farklı walpaper denedim olmadı deliricem o noktaya geldim şuanResimdeki işaret
O Tikli değil zaten 4 tane farklı walpaper denedim olmadı deliricem o noktaya geldim şuan

Yok valla aktif de ettim keşke yanında olsam ya şuan deliricem sana da çok soru soruyorum sende sıkılcaksın biliyorum ama olmuyor yaXposed menüsünden aktif etmemiş olabilirsin kontrol et![]()
Yok valla aktif de ettim keşke yanında olsam ya şuan deliricem sana da çok soru soruyorum sende sıkılcaksın biliyorum ama olmuyor ya

Evet seçtiğim resim orada duruyor abi.Panel bölümüne girdiğinde görüntü bu şekilde olmalı, sonra resmi seç ve restart.
Olmadıysa da önce cihaz hafızasına bak bakalım seçtiğin resim oradamı
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet seçtiğim resim orada duruyor abi.
Şeffaf olduğu için olmuyor olabilirmi?Bilemiyorum modülü kaldırıp tekrar kur bakalım
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şeffaf olduğu için olmuyor olabilirmi?
Yine olmadı kafayı yemek üzereyim sinirimden custom rom atmak üzereyim bu nedir yaWanam pasif yapıp deneyebılırsın.
Yine olmadı kafayı yemek üzereyim sinirimden custom rom atmak üzereyim bu nedir ya

Buda olmadı saçımı yoluyorum şuan sinirdenTek yol kaldı Bataryayı çıkartıp tak![]()